Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Normal şartlar altında elime aldığım kitabı bitirmeden bırakmam....

Ama iki kitapta okunmaya değer hiç bir şey bulamadım....

Birisi Hitler'in - Kavgam adlı kitabı....

diğeri Nietzsche 'nin -Böyle Buyurdu Zerdüşt isimli kitabı....

ikisinide 100 küsür sayfalarına kadar okudum..ama bana katacakları herhangi bir şey olmadığını gördüm.....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Ynt: En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..

Evliya Çelebi'nin Seyahatnamesini yarıladım fakat ağır geldiğini düşünüyorum kitabın.

347. Sayfaya geldim sadece kitabın ilk kısmında ki anektodlardan aklımda bir şeyler kalmış.
      Misal :
      "Karadeniz, Nuh tufanının karanlık sularından kalmış derin bir denizdir.Derinliği seksen kulaçtır"

Belkide işin içinde Karadeniz var diye aklımda kalmış bilmiyorum Ama kitaptan artık sıkıldığımı düşünüyorum ve belki daha sonra okumak üzere yarım bırakıyorum.

Şimdilik aklımda okumak için bi roman yok.
      Eğer ailevi vb. tarzda önerebileceğiniz bi roman varsa görüşlerinizi bekliyorum..
      En son Öznur61 tarafından düzenlendi; 25.12.2013, 11:44.

Yorum

• İlk olarak Öznur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Evliya Çelebi'nin Seyahatnamesini yarıladım fakat ağır geldiğini düşünüyorum kitabın.

347. Sayfaya geldim sadece kitabın ilk kısmında ki anektodlardan aklımda bir şeyler kalmış.
        Misal :
        "Karadeniz, Nuh tufanının karanlık sularından kalmış derin bir denizdir.Derinliği seksen kulaçtır"

Belkide işin içinde Karadeniz var diye aklımda kalmış bilmiyorum Ama kitaptan artık sıkıldığımı düşünüyorum ve belki daha sonra okumak üzere yarım bırakıyorum.

Şimdilik aklımda okumak için bi roman yok.
        Eğer ailevi vb. tarzda önerebileceğiniz bi roman varsa görüşlerinizi bekliyorum..
        Sebahattin Ali'nin Kürk Mantolu Madonnasını ya da Orhan Pamuk'un Beyaz Kale sini önerebilirim.....

hem dilleri ağır değil hem akıcı hemde sayfa sayısı fazla değil..sıkılmazsınız....
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sebahattin Ali'nin Kürk Mantolu Madonnasını ya da Orhan Pamuk'un Beyaz Kale sini önerebilirim.....

hem dilleri ağır değil hem akıcı hemde sayfa sayısı fazla değil..sıkılmazsınız....
          Kürk Mantolu Madonna kitabını çok duydum.
          Eğer dediğiniz şekildeyse arkadaş ortamımdan temin ederim.Okuduktan sonrada yorumumu paylaşırım.
          Tavsiyeleriniz için teşekkürler

Yorum

Kürk Mantolu Madonna kitabı Salı günü elime geçti ve bitirdim.
            Gerçekten çok akıcı ve sürükleyici bir roman..Ayrıca Dil ve Anlatım bakımından sade olmasıda benim için büyük avantajdı.Boş bi vaktimde romanı bir kez daha okumayı planlıyorum

Bu kitap dışında Ömer Hayyam'ın Dörtlüklerini içeren bi kitap aldım.En çok hoşuma giden dörtlükte şüphesiz şuydu :

"Gönül dedi: Ben neyim ki, bir damla sadece;
            Ben nerde, görmediğim koca deniz nerde!
            Böyle diyen gönül denize kavuşunca
            Baktı kendinden başka şey yok görünürde."

Bugünde sırf merakımdan Lousie Hay'in Düşünce Gücüyle Tedavi kitabını aldım

Yorum

"Düşünce Gücüyle Tedavi" kitabını da bitirdim ..

Vücutta bulunan tüm hastalıkların, ufak bi sivilceden kansere kadar tüm rahatsızlıkların psikolojik olduğunu vurguluyor ve doğru düşünce gücüyle bu hastalıklardan kurtulabileceğini anlatıyor...

Kitapta tüm hastalıkların düşünce gücüyle tedavisi var..

İlginç ve güzel bi kitaptı..

Yorum

• Kışlık stoğum.
                Zihin kontrolünden başladım ama,,,
                Şöyle sağlam bir kış etmedi ki , geceleri battaniye çay ve kitap üçlemesini tadını çıkara çıkara yaşayalım )

Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

Kendi adıma kitap okuma rekoru kırıyorum

Yeni bi Maxim Gorky kitabı aldım bugün, ona başlıcam inşallah

Yorum

• ^^^^^^^^^^^^^^^^
                    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                    Malik bin Dinar

Yorum

• Ben de dün bir kitaba başladım, inanılmaz akıcı geldi. Şöyle bir bakayım dedim kitabın yarısı bitmiş kapattığımda

Bu akşam biter heralde, ama bana yakışmayan ise kitabın adı aklımda değil, o derece akıcı

Akşam editlerim buradan adını

Bu da bugün aldığım kitapların listesi;

2 haftaya bitirme gibi bir hedeim var dönem arasına denk getirdim bilerek

Listenin en altında görünen Eski Uygarlıkların Şiirleri isimli kitap başucu diye tabir edeceğimiz cinstenmiş araştırırken gördüm. Gerçekten o kadar ilginç ki yukarıda bahsettiğim kitabın ikinci sayfasında bir dörtlük gördüm. Yanlış hatırlamıyorsam 4000 yıl önce Mısır'da yazılmış fakat al bugüne uyarla o derece güzel yazılmış. Buradan yola çıkarak bu kitabı almaya karar verdim. Bekliyorum bakalım kitapları, kahve stoğu da yapayım ben

Bahsettiğim kitap : Aldanmak
                      Yazar : Aydın Boysan
                      En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 14.01.2014, 18:46.
                      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

Maxim Gorkiy'nın Seyirciler kitabını okuyodum.Kitaptan sıkıldım 30. Sayfasında yarım bıraktım.

Faruk abi dediğin kadar sürükleyiciyse kitabın ismini paylaş, okumamışsam alalım okuyalım..

Yorum

Maxim Gorkiy'nın Seyirciler kitabını okuyodum.Kitaptan sıkıldım 30. Sayfasında yarım bıraktım.

Faruk abi dediğin kadar sürükleyiciyse kitabın ismini paylaş, okumamışsam alalım okuyalım..
                          Akşam yazacağım , kitap mizah ile ilgili. Böyle 3'er 5'er sayfalık yazılar var.

Benim hoşuma gitti. Sonra onu da yarıda bırakıp beni hedef alma sakın

Yorum

Aslında kitap yarıda bırakmak pek adetim değildir ama şu sınav haftası geçene kadar en azından daha hafif romanlar vb. tarzda kitaplar okumam gerektiğini düşünüyorum.

Belki daha zihnen boş olduğum bi zamanda Maxim Gorkiy'i okumaya devam ederim..

Yorum

Aslında kitap yarıda bırakmak pek adetim değildir ama şu sınav haftası geçene kadar en azından daha hafif romanlar vb. tarzda kitaplar okumam gerektiğini düşünüyorum.

Belki daha zihnen boş olduğum bi zamanda Maxim Gorkiy'i okumaya devam ederim..
                              O zaman tam senlik o kitap, yukarıdaki listeye de bir göz atabilirsin

Yorum

İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O zaman tam senlik o kitap, yukarıdaki listeye de bir göz atabilirsin
                                Baktım şimdi, ilgi çekici kitaplara benziyor.. Oku beğenirsen onlarıda okuruz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim