Aziz Sancar hocam da kervana katıldı. Yani zaten öyleymiş de biz yeni öğrendik...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonsporlu Ünlüler
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu konu da bana garip geliyor İsmail Türüt'ün Trabzonspor'u desteklemesi veya desteklememesi bize ne katıyor, kim hangi takımı tutarsa tutsun ünlülerden bize ne
BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAma kendisi ince ve komplekslerden uzak bir insan olduğu için formamızı giymekten gocunmamış.
Aldığı ödülden sonra kıymete binmesine rağmen sanki yıllardır bu topraklardaymış gibi davranışı ve yaptıklariyla gerçekten sözde değil özde milliyetçi bir insan olduğunu, nasıl egolarından yoksun olduğunu gösterdi. Aziz Sancar'a büyük saygı duyuyorum. Insanimız içinde son zamanlarda örnek alınabilecek nadir şahsiyetlerden."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiğde'de Trabzonsporlu ünlü benim abi
ahan da ısbatı,
anlatıyım,
sabah çalıştığım yazaneye birisi geldi,
hesap sorar gibi,dikilir gibi,
hani senin camda bordomavi vardı nereye gitti dedi,
güldüm,şaşırdım,
sokakta gençler kavga etmişti,birisi birisine vurunca aynı filmlerdeki gibi bizim camdan içeri girmişti,
işte o camda bordo mavi çıkarma olan camdı,
anlattım,
sonra ne dese iyi,
köyün dolmuşunu sürermiş,
abi sende olur bana bi TS çıkarması versen dedi,
arabaya yapıştıracakmış,
telefonunu gösterdi,tuşlu telefon ve ekranında Trabzonspor vardı,
baba tamam dedim,sen yarın uğra var evde getiriyim dedim,
bi tane bordomavi.net çıkarması var bir de Ts logosu var veriyim ünüme zeval gelmesin
alın size TS li ünlüArafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiğde'nin Bilal İnci'sine selam olsunA.s. İlkerim,teşekkür ederim,cansın.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat for the president
Evet bu da büyüklüsüBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
- Alıntı
Yorum
-
a, o, oTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
- Alıntı
Yorum
Yorum