Saygın Soysal'ın dergideki açıklaması: https://www.facebook.com/soysalsaygi...type=1&theater
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonsporlu Ünlüler
Daraltma
X
-
İşte Trabzonspor’lu ünlüler:
SUNAY AKIN,
DAVUT GÜLOĞLU,
ARZUM ONAN,
AYSU BACEOĞLU,
İSMAİL TÜRÜT,
CENGİZ KURTOĞLU,
AHMET METE IŞIKARA,
LARA,
SEYFİ DURSUNOĞLU,
FUAT SAKA,
VOLKAN KONAK,
KAZIM KOYUNCU,
CEZA,
RAFET EL ROMAN,
ASENA,
YUSUF GÜNEY,
MUSTAFA TOPALOĞLU,
SAİT UÇAR,
ALİ EKBER BAŞAR,
ZEYNEP BAŞKAN,
KAMİL SÖNMEZ,
ERKAN OCAKLI,
KENAN ÇOBAN,
HÜSEYİN AVNİ DANYAL,
DOĞUŞ,
NİHAT GENÇ,
KENAN SOFUOĞLU,
İBRAHİM CAN,
KÜÇÜK İBO,
...
Kaynak Linki : http://www.hangisoru.com/hangi-unlu-...i-tutuyor.htmlBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCeza Trabzonsporlu mu ?Mustafa Yumlu.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCeza Trabzonsporlu mu ?Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
- Alıntı
Yorum
-
Murat Boz'un babasi Tonyalıymış kendisi soyledi ama herif ben Zonguldakliyim diyor. 😃 Hangi takimi tutuyor bilmiyorum.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMurat Boz'un babasi Tonyalıymış kendisi soyledi ama herif ben Zonguldakliyim diyor. 😃 Hangi takimi tutuyor bilmiyorum.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gesendet von meinem LG-D855 mit TapatalkMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMurat Boz'un babasi Tonyalıymış kendisi soyledi ama herif ben Zonguldakliyim diyor. 😃 Hangi takimi tutuyor bilmiyorum.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiİlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTam bir fenerli tipi var onda. Suratında gıcık bir ifade var.
Gesendet von meinem LG-D855 mit TapatalkBen Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
- Alıntı
Yorum
Yorum