Trabzon doğumlu olduğu dışında bir bilgi yok.Önemli olan Trabzonsporlu mu değil mi?
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Arkadaş yumurta mı tavuktan, tavuk mu yumurtadan çıkar tartışması bitti, sanat sanat için midir toplum için midir tartışması bitti, hatta stadyumda koşu pisti olacak mı olmayacak mı tartışması bitti, Ceza Trabzonsporlu mu değil mi tartışması halen bitmedi.
10 yıldır bu tartışmayı ısrar ve inatla sürdüren tüm Trabzonsporlu kardeşlerimi tebrik ediyorum
Bu arada dünyada karikatür-fanzin meraklılarının çok iyi bildiği , uluslararası ödüller alan, Türkiye'ye döndükten sonra gazetelerde ve son olarak Penguen'de çizen ünlü karikatürist Kutluhan Perker de Of İlçesi Mapsino köyündendir ama maalesef beşiktaşlıdır. Biraderimin kendisini Trabzonsporlu yapma çalışmaları halen sürmektedir ve olumlu sonuç alındığında haber verilecektir. Karikatüründen güzel bir örnek:
En son oflubektas tarafından düzenlendi; 26.06.2014, 15:12.
Yorum