Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonsporlu Ünlüler

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• cemil sahin

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      cemil sahin

Yalansa söverim ! ! !

Hastasıyım bu adamın ben
      9 # Osvaldo'

Yorum

• AW: Trabzonsporlu Ünlüler

Hea ne deding???

Gesendet.
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hea ne deding???

Gesendet.
          Önceki dizide sempatik geliyordu, ama burda jest/mimik herşeyi acayip hoşuma gidiyor Müthiş bir karakter
          9 # Osvaldo'

Yorum

• AW: Trabzonsporlu Ünlüler

İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Önceki dizide sempatik geliyordu, ama burda jest/mimik herşeyi acayip hoşuma gidiyor Müthiş bir karakter
            Önceki dizide bir zamanlar kaptanımız olan şahısın sözlerinden sonra izlemedim, bilmiyorum ama şimdiki dizide Ahmet Kuraldan sonraki favorim Kartal.

Googleden baktımda aynı isimde Trabzonlu bir futbolcu var. Onlan karıştırılmış olabilir.

Gesendet.
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Trabzon doğumlu olduğu dışında bir bilgi yok.Önemli olan Trabzonsporlu mu değil mi?
              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Şimdi twitlerine baktım kesinkes Trabzonsporlu Artık daha sıkı takipçisiyiz. https://twitter.com/duslerimekal
                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Turgut Doğan Şahin

Yorum

• Süheyla Altmisdört

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Turgut Doğan Şahin
                      Fnerbahçeli olduğunu söylemişti Ankaragücü'nde oynarken bir röportajda.

Yorum

• Arkadaş yumurta mı tavuktan, tavuk mu yumurtadan çıkar tartışması bitti, sanat sanat için midir toplum için midir tartışması bitti, hatta stadyumda koşu pisti olacak mı olmayacak mı tartışması bitti, Ceza Trabzonsporlu mu değil mi tartışması halen bitmedi.

10 yıldır bu tartışmayı ısrar ve inatla sürdüren tüm Trabzonsporlu kardeşlerimi tebrik ediyorum

Bu arada dünyada karikatür-fanzin meraklılarının çok iyi bildiği , uluslararası ödüller alan, Türkiye'ye döndükten sonra gazetelerde ve son olarak Penguen'de çizen ünlü karikatürist Kutluhan Perker de Of İlçesi Mapsino köyündendir ama maalesef beşiktaşlıdır. Biraderimin kendisini Trabzonsporlu yapma çalışmaları halen sürmektedir ve olumlu sonuç alındığında haber verilecektir. Karikatüründen güzel bir örnek:

En son oflubektas tarafından düzenlendi; 26.06.2014, 15:12.
                        BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Ynt: Trabzonsporlu Ünlüler

Adam gibi dik duruş sergileyemedikten sonra medyada isterse Trabzonsporlu olsun ne farkeder.

Yorum

• Vahid Halilhodzic
                            Slimani

Yorum

• Ynt: Trabzonsporlu Ünlüler

Cankan vardı bi zamanlar. 2 kişilik bi ekip. Uzun saçlı olanı Trabzonsporlu olduğunu söylemişti canlı yayında.
                              Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim