Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonsporlu Ünlüler

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hüseyin avni danyal adamım ya
    Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
    Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O Artık Trabzonsporlu
      ...
      Artık Fenerbahçe'yi değil Trabzonspor'u tuttuğuna değinen Doğuş 'Bir Karadenizli olarak artık Trabzonspor'u tutuyorum.Daha önce olduğu gibi şimdide ligi şampiyon olarak bitirmesini istiyorum.Trabzonspor Anadolu'ya şampiyonluğu getiren takımdır.Bir kez daha bunu başarmasını istiyorum'dedi.
      ...
      Trabzonspor yükseliyor. Yükselmek isteyen birileri de ona tutunarak yükselmek istiyor. Aklın şimdiye kadar nerelerdeydi diye sorarlar adama.

Yorum

• Ünlüler Trabzonsporlu olmakla Trabzonspor'a birşey bahşetmiş olmuyorlar. Onlar ancak bu büyük kulübün bir üyesi olmanın haklı gururunu yaşayabilirler.
        Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...

Yorum

• doğuş en sevdiğim şarkıcılardan biri
          geçde olsa doğru yolu bulmuşsa ne mutlu ona
          Bordo Mavi...

Yorum

• vayyy be doğuş adamım yaa doğru yolu buldun sonunda.koçum benim zaten sorsalar ilk kimin TS li olmasını isterdin diye doğuş derdim.İnş gerçekten TS li olmuştur.Reklam peşinde değildir.Güzel şarkılar yapabilir bize.
            Dallas Mavericks
            .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Trabzonsporlu ünlüler;

a o u

:kaçakaç
              hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

O Artık Trabzonsporlu

Sanatçı Doğuş artık Fenerbahçe değil Trabzonspor taraftarı olduğunu söyledi

Türk pop müziğinin ünlü sesi Doğuş Trabzonspor taraftarı olduğunu söyledi.

Bugün Lig Tv de canlı yayınlanan Artistik futbol programına katılan Doğuş'a hangi takım tuttuğu yönünde sorulan soruya Trabzonspor'u tuttuğunu söyledi.

Artık Fenerbahçe'yi değil Trabzonspor'u tuttuğuna değinen Doğuş 'Bir Karadenizli olarak artık Trabzonspor'u tutuyorum.Daha önce olduğu gibi şimdide ligi şampiyon olarak bitirmesini istiyorum.Trabzonspor Anadolu'ya şampiyonluğu getiren takımdır.Bir kez daha bunu başarmasını istiyorum'dedi.

spor61.net

-----

Yorumunuz?

Artık Magazincilerin İlgisini çekemeyen adam,Trabzonspor üzerinden reklam peşinde.

Yarın Siirtspor başarılı olsun gider siirtsporlu olur.
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Duygusal terminatöre bak ya
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Burçin ve Doğuş'tan HASRET RÜZGARI

Show TV sabah haberlerini sunan, daha sonra Kanal D'de Pakize Suda ile sabah programı yapan ve Burçin Şimşek ile ünlü Şarkıcı Doğuş, Tv programına başlıyor.

Özel hayatlarında iyi dost olan Burçin Şimşek ve Doğuş bu güzel dostluğu ekranlara taşıyorlar, Kanal 7'de her perşembe saat 21:30 da ''HASRET RÜZGARI'' adlı programla ekrana merhaba diyecekler,küsler barışacak sanatçılar araya girecek ve dop dolu bir program izleyiciyi kitleyecek...

magazincasusu olarak sevgili arkadaşlarımız Burçin ŞİMŞEK ve Doğuş'a başarılar diliyoruz...

Aaaaaaaaa Ne raslantı değil mi

İnanmıyorum Doğuş !
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

O Artık Trabzonsporlu

Sanatçı Doğuş artık Fenerbahçe değil Trabzonspor taraftarı olduğunu söyledi

Türk pop müziğinin ünlü sesi Doğuş Trabzonspor taraftarı olduğunu söyledi.

Bugün Lig Tv de canlı yayınlanan Artistik futbol programına katılan Doğuş'a hangi takım tuttuğu yönünde sorulan soruya Trabzonspor'u tuttuğunu söyledi.

spor61.net

-----

Yorumunuz?
                      dönek taraftar istemiyoruz

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        dönek taraftar istemiyoruz

hocam hatasız kul olmaz adam doğru yolu bulmuş
                        Dallas Mavericks
                        .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Rafet el Roman, Osman Yagmurdereli, Volkan Konak, Fuat Saka..

Yorum

• febeyi tutan sonra Trabzonspor'lu olamaz

Yorum

• şu anda olanlar bize yeter ben o meshur unlulerın fenerı tutmaları yada bjk yada gs tutmaları ne bılım bana sahte gelıyo onlar ıcın sadece eglence aracı oldugunu dusunuyorum umurlarındamı o takımın naptıgı sankii......
                              u will need justice at the end..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim