Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonsporlu Ünlüler

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faruk Akhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    demet akalın-sınan ozen-OSMAN YAGMURDERELI- hılal cebecı-
    barack obama'yı unuttun.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      barack obama'yı unuttun.
      ççççççççç
      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak TheDayAfter61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor'lumu bilmiyorum ama çok sevdiğim bir oyuncu bilmiyordum Trabzon'lu olduğunu yeni öğrendim.
        TOPRAK SAĞLAM
        bu kız beşikdüzü türkelli beldesinden.. bizim oralı .. ama Trabzonspor lu mu bilmiyorum fakat babası öyle
        Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah

Yorum

• Cem Mumcu (1966 Akçaabat doğumlu şair, yazar, psikiyatrist, eleştirmen, yayıncı. Okuyanus yayınevinin genel yayın yönetmeni.)

HaberTürk'te "Kısa Devre" programında yorumlarıyla yer alıyor kendisi. Dün gece "3 büyükler" diyerek söze başlayan Harun Tekin'e Trabzonsporlu olduğunu belirtip, "3 büyük değil 4 büyük,İstanbul klüpleri dışında şampiyon olabilmiş tek takım Trabzonspor'un büyüklüğünü gözardı edemezsiniz " diyerek çıkıştı.
          TSira- Şükran
          "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sunay Akın'ın Trabzonsporlu olduğundan emin misin Cihan?
            Bir ara FBTV'de "Fenerbahçeli Ünlüler" programındaydı kendileri.
            Emin olmakla beraber, kesin olarak da eminim.
            Bir çok programını da izledim.
            Bir çok yazısını da okudum.
            Has Trabzonsporludur.
            Hatta gençliğinde odasındaki Elvis Presley posterini anlatan Ayşenur Yazıcı'ya, odasındaki tek posterin Şenol Güneş posteri olduğunu anlatıyordu.

Çok takdir ettiğim bir Trabzonsporlu.

Yorum

• İlk olarak m@rdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Cem Mumcu (1966 Akçaabat doğumlu şair, yazar, psikiyatrist, eleştirmen, yayıncı. Okuyanus yayınevinin genel yayın yönetmeni.)

HaberTürk'te "Kısa Devre" programında yorumlarıyla yer alıyor kendisi. Dün gece "3 büyükler" diyerek söze başlayan Harun Tekin'e Trabzonsporlu olduğunu belirtip, "3 büyük değil 4 büyük,İstanbul klüpleri dışında şampiyon olabilmiş tek takım Trabzonspor'un büyüklüğünü gözardı edemezsiniz " diyerek çıkıştı.
              Yaaa ben o programı ara sıra seyrediyordum....Gerçekten Cem Mumcu'un Trabzonlu ve Trabzonsporlu olduğu aklıma gelmezdi...Harun Tekin'e güzel cevap vermiş kendisi..

En son Murat' tarafından düzenlendi; 10.11.2008, 13:36.

Yorum

• İşte size bir Cem Mumcu yazısı..Onun hakkında çıkmış bir yazı..Radikal gazetesinde..

Cem Mumciynan tanıştığımızda on günlük hamileydim. Hamile olduğumu bilmeden durmadan ağlıyor, üşüyor, anneme kaçıyordum. Sonra Ümit tuttu kolumdan, "Yürü doktora gidiyoruz," dedi. O bekleme salonunda 50 dakika beni beklerken, ben hayatımın ilk psikyatri seansına anlam vermeye çalışıyordum içeride. İnsan sevgilisiyle bu durumu aşamıyorsa bir yabancıyla nasıl aşabilsindi ki? Aşamadık netekim.
                Doğumdan önce ve sonra iki sene boyunca düzensiz olarak terapiye gittim. Parasızlık çektiğim rutin dönemlerime denk geldiği için de ücret olarak resim verdim. Sonradan resim ve plastik sanatlar eleştirmeni olduğunu öğrenip utandım.
                İlaç kullanmaya son derece karşıydım. Seanslarımızda onun da herhangi biri olduğunu anladığımda, hemen bana ilaç yazmasını, daha fazla kendimi bu varoluş komedisinde aptal gibi hissetmek istemediğimi söyledim. Yazmayı o kadar çok seviyor ve hayatın bütün anlamını yazmaya bağlıyordu ki, çok hüzünleniyordum seanslarda kitaplarından pasajlar okurken. Çocuk gibi kafasını öne eğip kitabını okurken içimden "Konsantrasyon bozukluğum olmasa burada işim ne," diye gülüyor, anlamış gibi yapıyor, boşluğa okumuş hissine kapılmasın diye ona bir örnek veriyor, sonra "Deminki yazıda vardı ya zaten," diye bir de azar işitiyordum. En sonunda o da benden sıkıldı, beraberce ayrılmaya karar verdik. Çünkü o beni çocuk psikyatrına göndereceğini söylemiş, en sonunda iki yetişkin gibi ilişkimizi bitirmiştik.
                Terapiye son verdiğimizdeyse, bir türlü gülüşüne güvenemediğim bir dost kazanmış oldum. Hatta bütün delirme hakkımı kullandığım bu dostumun yanında olanca açık sözlülüğümle öfkemi çıkarttığım zamanlar oldu. O ise her zamanki gibi sinir bozucu sabrı ve gülümsemesiyle karşıladı. Babadan deli güllabicisi Cem Mumcu, 'psikyatr' olarak anılmaktan hiç hoşlanmaz. Gelin görün ki, genç yaşına rağmen oldukça tanınmış bir doktor, diğer jandarmalar tarafından yakalanmayı bekleyen firari bir toplum jandarmasıdır.
                Yazıya saygısından yazmaya başlamış gibi gelmiş, ilk okuduğumda, "Acısını yücelten bir başka yazara hiç ihtiyaç yoktu ki," dedirtmişti. Ancak bir de baktım ki başkalarının acılarını yüceltiyormuş meğer! Bu da, yazılarını zaman içerisinde okuyabilmemi, hatta yazmayı daha çok sevmemi sağladı. Ama neticede her şey; yazı, resim, müzik; bütün bunlar da dedikodudan ibaret...
                Cem Mumcu, 1966 Akçaabat doğumlu bir Laz uşağı. Uğur Mumcu ya da Erkan Mumcu ile hiçbir akrabalığı yok. Babası da eskilerin deyimiyle 'asabiyeci.' Annesi dinine bağlı, hacı, okuyan, yazan, inançlı ve aydın biri. Babacığı üç dört sene evvel bütün cevapları öğrenmek üzere uzun bir yolculuğa çıktı. Babası öldüğünde yüzünde öyle sümüklü bir ifade vardı ki, -ilk seansı benimleydi-, pek konuşmadan öylece oturduk. Düşününce, beş yıldır amma şey yaşamışız. Bir aralar o kadar gıcık oluyordum ki, o kadar olur. Ne zaman adı geçse bir yerde, yine hastalanıyorum sanıyordum çünkü. Bir de çok para kazanıyordu; varoluşçu biri nasıl bu kadar zengin oluyordu, aklım almıyordu; bu haksızlıktı. Sıcak döşeğinde maddi zorluk çekmeden ne hakla manevi zorluklardan bahsediyordu! Sonra bu faşistliğim geçti; baktım ki zaten herkes aynı dertte. Bir de zaten parası olmayan bütün şizolara seve seve bakıyordu. Sonra Okuyan Us diye bir yayın evi kurdu. Bir sürü kitap çıkardı. Başkalarının kitaplarını çıkardı, entelektüel lobilerinde ön saflarda yer aldı -ya da entelektüel ne demek bilmediğim için öyle sanıyorum- ve geçenlerde 'Doruktakiler' anketinde yılın doruktaki hikâye yazarı ödülünü aldı.
                Cennetlik adam vallahî
                Kafka'nın Sufi hali gibi, maneviyatınızı psikolojik şiddete maruz bırakan ve okurken bol bol iğdiş edildiğiniz hikâyeleriyle hem rahatsızlık yaratıyor, hem de 'rahatsız' dedirtiyor. Don Kişot hayranı. Hatta bir gün ondan bahsederken "Ha şu yellenme geğirmenlerine saldıran adam mı?" dediğimde, makara âleminin hastası olduğunu belli eden kahkahası hâlâ kulaklarımda.
                Lisede okurken bir gün, babasının asla bulamayacağını söylediği kitabı buluyor ve antreye koyuyor. Akşam babası eve girince erkek kardeşine fısıltıyla, "Bu kitap kimin?" diyor, Cem Mumcu da odasından nefesini tutmuş dinliyor. "Cem'in," deyince, babası "Sakın benim sorduğumu söyleme," deyip "Aferin velete," diyor ve soğuk okuma savaşı böyle senelerce devam ediyor.
                Hormonlarımın, müptelalıklarımın ve dikili bir ağacımın olmadığı ve korkularımın da sezaryenle dışarı pörtlediği, ama seansları kestiğimiz dönemde bir gün zırlayarak telefon açıp bu çocuğa nasıl bakacağım fobimin oluştuğunu söylediğimde, "Yahu ne korkuyorsun. Allah diyor ki, bana inanan kulum benden başkasından korkmasın. Biz eşek başı mıyız?" Hani insanın öz akrabası olsa söylemeden üç dakika düşünür. O korkumun arasında öyle bir nezaketti ki bu, insan evladı bu tertemiz kulunu almayacak da muğlak cennetine, kimi alacak tövbe tövbe! Hesabını kitabını biliyor olması da oğlak burçluğundan geliyor; ne yapalım... Burçlara da değindik, sağlık, kültür-sanat, ekonomi; süper yazı oldu bence.
                Yüce yalebbimden tek dileğim, kıvır saçlarının her daim istediği hayal âlemlerinde uçuşmasıdır.

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sunay Akın'ın Trabzonsporlu olduğundan emin misin Cihan?
                  Bir ara FBTV'de "Fenerbahçeli Ünlüler" programındaydı kendileri.
                  eskiden fenerliymiş.
                  HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

barack obama'yı unuttun.

hakikaten o kadar alakasız isimlerin üstüne iyi giderdi.
                    Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

barack obama'yı unuttun.
                      Süpersin Alper.

ççç

Yorum

• Bende ona çok güldüm.
                        Més Que Un Club

Yorum

• O Artık Trabzonsporlu

Sanatçı Doğuş artık Fenerbahçe değil Trabzonspor taraftarı olduğunu söyledi

Türk pop müziğinin ünlü sesi Doğuş Trabzonspor taraftarı olduğunu söyledi.

Bugün Lig Tv de canlı yayınlanan Artistik futbol programına katılan Doğuş'a hangi takım tuttuğu yönünde sorulan soruya Trabzonspor'u tuttuğunu söyledi.

Artık Fenerbahçe'yi değil Trabzonspor'u tuttuğuna değinen Doğuş 'Bir Karadenizli olarak artık Trabzonspor'u tutuyorum.Daha önce olduğu gibi şimdide ligi şampiyon olarak bitirmesini istiyorum.Trabzonspor Anadolu'ya şampiyonluğu getiren takımdır.Bir kez daha bunu başarmasını istiyorum'dedi.

spor61.net

-----

Yorumunuz?
                          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• MaviKaradeniz de sürekli çıkıyordu zaten.

Yani ne sevindim nede üzüldüm ortalarda.
                            bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• Banane.....

Yorum

• neyse edit...
                                En son Terzioğlu tarafından düzenlendi; 12.02.2009, 22:45.
                                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim