Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Avni Aker Havaya uçurulacak senaryosu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Adamlarin aklinda böyle birsey yoksa bile artik vardir.Türk milleti olarak seneryo yazmaya bayiliyoruz.

Bence EMORFO'nun yazdiklarini dikkatli okuyun...!

Yorum

Arkadaslar oyuna gelmeyelim uzun zamandir Yazi yazmiyordum ama böyle önemli bir konu gündemde bilgilendirme amaçli yazayim dedim.bence Su ANDA TÜRKIye ÜZERINDE bir oyun oynaniyor ve birileride bundan siyasi rant saglamaya çalisiyor.

Türkiyede Sag-sol-laik antilaik-Türk Kürt Alevi-Sünni gibi bir çok yarimciligi yillarca yaptilar ve yapmaya da devam ediyorlar Sivas olaylari ALEVI-SÜNNI çatismalarini yeniden körüklemek için yapildi.ama Tutmadi sag-sol artik zaten tutmuyor Su anda tek Sey Türk-Kürt çatismasi körüklemek onuda yapmak için olaylari Karadenize siçratmak bunuda denedilerBaktilarki karadenizde bunlara su yok bu olaylari Karadenize siçratmaya cesaret edebileceklerini zannetmiyorum.

Karadeniz halki 12 eylül önceside sag sol olaylari ileözellikle Fatsa olaylari ile gündeme gelmis ama hiç bir karadenizli devletin askerine kursun sikmamistir.PKK simdi tükenisin verdigi acizyetle gündemde kalabilmek amaciile eylemler yapmaya ve halki tahrik etemeye açlisiyor bu oyuna gelmeyelim.

ama ortada AVNI AKER ve Trabzonspor ILE ilgilibir iddia varsada bunu bilmek herkesin hakkidir.diye düsündüm buyaziyi gündeme tasidim.Bu yazi ile ilgili benim aklima gelen ihtimaller.

1-Bu yazinin sahibi belkide mensubu oldugu siyasi Görüse rant saglamak için böyle bir iddiada bulunmus olabilir.

2-Olay belki gerçekten dogrudur PKK lilar karadeniz halkindan TAYAD ve Maçka da yedikleri darbe ile intikam almak için böyle bir senaryo gündeme gelmis olabilir.Karadenizlilere korku vermis olabilirler.(ISIRACAK IT DIS GÖSTERMEZ)

3-Trabzonspor düsmanlarinin bir senaryosu olabilir.

Bizler millet olarak üzerimizde oynanan oyunlari bozmaliyiz tahriklere kapilmadanoyuna gelmeden isimize bakmaliyiz.Biz millet olarak gerekirse vatan ugruna Ölmeye yemin etmis bir milletiz.Bizi koskoca haçli orulari yikamadiki bir avuç serefsiz yikabilsin
      SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
      BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

ama sonuçta bilmeliyiz böyle olaylari hayal ürünü de olsa gerçek te olsa habermizin olmasi iyi,foruma tasinmasi da iyi o yüzden..
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Ben de Cafer abi gibi düsünüyorum zaten Trabzonda böyle birsey olamaz ayrica bu devletin çok MÜKEMMEL bir istibarat teskilati var öyle ki dagda ki teröristin içinde bile adamlari var onlar hapsirsa devletin haberi olur

LazY_61 YandanÇarkli FB :)

Yorum

Olayin gerçek olma ihtimali yok bence.Trabzon sehrinde bu isi yapmalari için destek almalari gerekir.

Isin espriside bos oldugu zamanda yapsalardi belki yeni bir stadimiz olurdu[img]smileys/smiley5.gif[/img]
            Amatör ruh,profosyonel düşünce
            İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

İlk olarak bordox tarafından gönderildi

Olayin gerçek olma ihtimali yok bence.Trabzon sehrinde bu isi yapmalari için destek almalari gerekir.

Isin espriside bos oldugu zamanda yapsalardi belki yeni bir stadimiz olurdu[img]smileys/smiley5.gif[/img]

maçlari istanbulda oynariz [img]smileys/smiley36.gif[/img]
              SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
              BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

kudurdu bu kopekler iyice[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                -ismail-

Yorum

Espri yapilacak bir konu degil pek...

Ancak gerçekçilikten uzak oldugunu da kabul etmek lazim...Bunlar kim de böyle birsey yapabilecek... Mantikli degil bence... pkkin gücünü oldugundan fazla göstermek bize yarar saglamaz...
                  Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

İlk olarak hauptstrasse tarafından gönderildi
                    fficeffice" />

yazmadiklari zaman gidip sergi basiyorlar- 6-7 eylul olaylarinin yildonumunde bir grup ulkucu istanbul beyoglunda resim sergisi basip resimleri talan ediyordu
                    Olayin net bir sekilde reklam amaçli oldugu ortaya çikmis bulunmakta madem bu konulari takip ediyorsun iyi takip etmelisin, ayni sekilde IP gençlerde orayi basti. Basip basmamak konusundaki fikrime gelince... geçen sene 6-7 eylül olmadi mi ? yada uçaklarin pisti pas geçtigi gibi 50 seneden beri 6-7 eylülleri pas mi geçiyoruz ? Ülke menfaatlerini düsünenler asla ve asla o serginin yanindan bile geçmemeleri gerekirdi. Olayin sonunda sergiyi organize eden sahsin bir tek sunu söylemedigi kaldi " oh be gelip bastilar iste.." ben zamanlamaya bakarim arkadas zamanlamaya? her iki taraf da istedigi sonucu aliyor.
                    Hemen hafizalarimiz yoklayalim bu güne kadar demokratik hak ve özgürlükler diye yola çikanlarin olaysiz bir mitingleri, basin açiklamasi var mi ? 8 mart dünya kadinlar gününde bile Çaglayan ve Kadiköy meydanlarini savas alanina çevirenler, kit kanaat geçinen esnafin camini çerçevesini indirenler reklam pesinde kosan yumurta atanlara laf söyleme hakkina sahip midirler ? ya da bu kadar yüzsüzler midir ?

simdiye kadar pkk nin kitlesel bir eylem girisimi oldu mu bu ulkede? hayir! peki trabzonda herhangi bir eyleme giristi mi? hayir!

Bu sorulara cevap verirsem yasi küçük çocuklara haksizlik etmis olacagim.

ancak trabzonun pkkya olan karsi durusu tammamen devletin guttugu bir politikanin sonucudur.

Evet Trabzonlular pkk?lilara niye karsi duruyorsunuz kardesim kucak açsaniza...

guneydogudaki savasin en sicak yillarinda karadenizden askere gidipte geri donmeyen her genc burada nefret tohumlari olmus ve simdi o tohumlar buyuyup fidna olmuslar ve sokakta baska fidanlari egmek kirmakla mesguller!
                    Savas tabirini ne güzel kullanmissin kim kiminle savasiyor ? Fidanlari da egenler bizim gençlerimiz?. egilen fidanlarda pkk'lilar oluyor sanirim. Daha neler duyacagiz bakalim, Fidan dedin de aklima geldi. Bilmem bilirmisin kadiköy meydanin etrafinda küçük çiçekler vardir. Bu çiçekleri bir zamanlar kendi fikriyatina yakin buldugun yada benim öyle zannettigim insanlar sopalarla o çiçekleri parçaladilar. O görüntüyü anlayabilmek için görmen gerekirdi su kadarini söylüyeyim bir çiçege bile bu kadar hirsla ve insanlikdan nasip almamis bir sekilde saldiranlar hangi özgürlükden, adaletten, haktan hukuktan bahsedecek ?
                    Trabzonspor √
                    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                    İki Renk ve Asalet √
                    BordoMavi.Net √

Yorum

anlamiyorum! anlayamiyorum!

bir gosteride atilan slogan boyle mi anlasilmali ve insanlarin dusuncelerine busekilde mi nufuz edilmeye calisilmali!

"burasi trabzon degil batman" bu kelimenin acilimini bilmeyen ancak bir sekilde internette bir safada ya da gunluk/haftalik bir gazetede yazi yazabilen veya kosesi olan insanlar var!

ortaligi bos bulmuslar yaziyorlar! habire yaziyorlar!

yazmadiklari zaman gidip sergi basiyorlar- 6-7 eylul olaylarinin yildonumunde bir grup ulkucu istanbul beyoglunda resim sergisi basip resimleri talan ediyordu dun tv´de- ve ulkeyi karisirtiranlar var diyerek boyle duzmece asli astari olmayan yazilar yazarak asil karistiriciligi ve-kendilerinin deyimiyle- asil vatan hainligini kendileri yapiyorlar! cunku onlar bu ulkenin avrupayla entegrasyonuna gelismesine yeni teknolojiye ve kulturun kendisini gelistermesine karsilar! cok iyi biliyorlar ki bu ulkede kafalar degisirse onlar bitecekler! politik gorusleri ozellikle son yilarda dibe vurmus bu insan guruhu hep puslu havalarda ortaya cikiyor! yasamin her alaninda futbolda siyasette hatta okey masalarinda!

simdiye kadar pkk nin kitlesel bir eylem girisimi oldu mu bu ulkede? hayir! peki trabzonda herhangi bir eyleme giristi mi? hayir!

ancak trabzonun pkkya olan karsi durusu tammamen devletin guttugu bir politikanin sonucudur ancak bunu kimse ozellikle de bu geri kafali hicbirseyi gormeyne ve kendi dogrularini genel dogru olarak kabuol eden kesim acik yureklilikle soyleyemez!

guneydogudaki savasin en sicak yillarinda karadenizden askere gidipte geri donmeyen her genc burada nefret tohumlari olmus ve simdi o tohumlar buyuyup fidna olmuslar ve sokakta baska fidanlari egmek kirmakla mesguller!

savastan donen genclerine psikolojik yardim saglamaktan aciz bir ulkenin vatandasi olmaktan utansamda vatandas olarak gorevimi yapmam gerektigini dusunuyorum!

her yazilan ne idugu belirsiz yaziya kulak asmamak gerektigini gormek icin tarihten ders cikarmak gerek diye dusunuyorum! bu yuzden 6-7 eylul olaylariyla ilgili biraz internette birseyler okusak dahi bu yazi ve onun orneklerinin aslinda ne amac guttugunu daha iyi anlayabiliriz diye dusunuyorum!

yazdiklarinin en mantikli ve dogru kelimesi ilk cümlende yer alan "anlayamiyorum" olani

Bu kafayla zor da anlarsin. 6-7 Eylül olaylarinda olanlar da sergi basanlarda yaptiklari eylemi PKK dan daha kabul edilebilir bir amaç ugruna yapti. Bu ülkeyi asirlardir bölmek parçalamak ve karistirmak isteyenler her zamanbu ülkenin sahipsiz olmasini milli duygulardan arinmis olmasini yani senin zihniyetini tasimasini bekledi. Birilirenin hayir ben vataniminkültür gelisimi,medeniyet, çagdaslik adi altinda bölünmesini üniter yapisinin bozulmasini istemiyorum deme cesaretini kendinde görüp bazen legal bazen de illegal eylemlere giristi.Ama savundugunpiçler gibi köy basip bebek öldürmedi. PKK nin kitlesel bir eylem yapmadigini düsünüyorsan aç TSK nin web sayfasini ve isledigi kitlesel cinayetlere bak. Toplu köy baskinlarinda ölen kadinlari çocuklari bebekleri gör. Trabzonda bir eylem yapmadi diye yazmissin hiç mi televizyon izlemiyorsun. Daha dün 2 buçuk kilo C4 le Trabzonda yakalanan piçleri nasil görmedin. Tek amaçlari vatanini korumak olan binlerce vatan evladinin ne ugruna öldügünü düsün. Almanyada yasayip milli benliginden ve duygularindan tamamen arinmis olman ve Türk vatani evladi olmaktan utanmani yazdigin aptalca ve konu basligindan uzak cümlelelerinin nedeni olarak görüyorum. Trabzon insaninin milli duygularini devletin bir oyunu olarak görmen de ayri bir saçma görüs. Asirlardir devletinden hiç bir yardim almadan kendi suyunu kendisi evine tasimis, sanayiden yatirimdan hiçbir pay alamayan Trabzon evladi buna ragmen savundugun örgütün bahanesi arkasina saklanip eline silah alip daga çikmamistir. Vatanina ve milletine her zaman bagli kalmis bu iki degeri kutsal saymistir. Ama asla aptal olmamistir. Yillardir baska dinden ve milletten insanlarla beraber yasama medeniyetini de göstermis ve irkçi olmadigini göstermistir.

Herneyse senin gibi bir adama gösterebilecegim maksimum hosgörü budur. Tekrar söylüyorum anlamiyorsun çünkü hem kör hem sagirsin.
                      Sahipsiz Vatanın Batması Haktır. Sen Sahip Çıkarsan Bu Vatan Batmayacaktir...
                      M. Akif ERSOY

Yorum

Karadenizdeki hemsehrilerimiz Findik Ve Çay Doneminde Bu Adamlar Bedavayada Calissa Memleketinize Sokmayin Bunlari barindirmayin Bu sekilde halkin icine siziyorlar ve yerleri Ogreniyorlar

Yorum

Serefasizler hemen ab ye girecez diye seslerini duyurmaya çalisiyorlar.Allah belalarini versin.
                          <font color=GREEN>DOSTUMUZ OLMAZ,DÜSMANIMIZ YASAMAZ.</font>

Yorum

İlk olarak Emin tarafından gönderildi

yazdiklarinin en mantikli ve dogru kelimesi ilk cümlende yer alan "anlayamiyorum" olani

Bu kafayla zor da anlarsin. 6-7 Eylül olaylarinda olanlar da sergi basanlarda yaptiklari eylemi PKK dan daha kabul edilebilir bir amaç ugruna yapti. Bu ülkeyi asirlardir bölmek parçalamak ve karistirmak isteyenler her zamanbu ülkenin sahipsiz olmasini milli duygulardan arinmis olmasini yani senin zihniyetini tasimasini bekledi. Birilirenin hayir ben vataniminkültür gelisimi,medeniyet, çagdaslik adi altinda bölünmesini üniter yapisinin bozulmasini istemiyorum deme cesaretini kendinde görüp bazen legal bazen de illegal eylemlere giristi.Ama savundugunpiçler gibi köy basip bebek öldürmedi. PKK nin kitlesel bir eylem yapmadigini düsünüyorsan aç TSK nin web sayfasini ve isledigi kitlesel cinayetlere bak. Toplu köy baskinlarinda ölen kadinlari çocuklari bebekleri gör. Trabzonda bir eylem yapmadi diye yazmissin hiç mi televizyon izlemiyorsun. Daha dün 2 buçuk kilo C4 le Trabzonda yakalanan piçleri nasil görmedin. Tek amaçlari vatanini korumak olan binlerce vatan evladinin ne ugruna öldügünü düsün. Almanyada yasayip milli benliginden ve duygularindan tamamen arinmis olman ve Türk vatani evladi olmaktan utanmani yazdigin aptalca ve konu basligindan uzak cümlelelerinin nedeni olarak görüyorum. Trabzon insaninin milli duygularini devletin bir oyunu olarak görmen de ayri bir saçma görüs. Asirlardir devletinden hiç bir yardim almadan kendi suyunu kendisi evine tasimis, sanayiden yatirimdan hiçbir pay alamayan Trabzon evladi buna ragmen savundugun örgütün bahanesi arkasina saklanip eline silah alip daga çikmamistir. Vatanina ve milletine her zaman bagli kalmis bu iki degeri kutsal saymistir. Ama asla aptal olmamistir. Yillardir baska dinden ve milletten insanlarla beraber yasama medeniyetini de göstermis ve irkçi olmadigini göstermistir.

Herneyse senin gibi bir adama gösterebilecegim maksimum hosgörü budur. Tekrar söylüyorum anlamiyorsun çünkü hem kör hem sagirsin.

[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi

ne idugu belirsiz

2001 yilinda profesör olan Prof. Dr. Ümit Özdag, ASAM Baskanligi görevinin yaninda Gazi Üniversitesi Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi?nde ögretim üyeligi görevini sürdürmektedir. Prof. Dr. Ümit Özdag Harp Okulu, Polis Akademisi, Milli Güvenlik Akademisi ve Içisleri Bakanligi kurslarinda ders vermektedir. Brüksel?de NATO Karargahi?nda Ekonomi Komitesi?nde terör konusunda danismanlik yapmistir. Prof. Dr. Ümit Özdag, Washington, Moskova, Tokyo, Yeni Delhi, Iskenderiye, Brüksel, Tarhan, Biskek, Almaata, Taskent, Londra, Münih ve Tel Aviv?de degisik üniversiteler ve arastirma merkezlerinde konferans vermistir.

Kimse hiçbirsey bilmiyor, ASAM Baskani Ümit Özdag'in hiç bu islerden anladigi yok, onun istihbarati yok, herseyi kafadan sikiyor..Herseyin en iyisini hauptstrasse bilir.. O Ümit Özdag için "ne idügü belirsiz" diyorsa, Ümit Özdag "ne idügü belirsiz" bir insandir..

Bizi aydinlattigin için tesekkürler hauptstrasse

al bendende o kadar zahmet edip ust tarafi okusaydin.okumayi birak 3 saniye tarasaydin goz ucuyla, Umit Ozdag'la ilgili konusurken daha dikkatli olurdun;heralde(!);insallah olurdun.
                              Alper PEKEN
                              Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

Yani Trabzon'un pkkya karsi tepki vermesi, vatanina sahip çikmasi, Atatürk ilkelerine sadik oldugunu göstermesi yanlis midir, bunu bilinçli olarakkendisi isteyemez mi de, devletin gütügü politika olsun... Böyle saçma seymi olur... Trabzonlulargayet tabi ki kendilerine yakisani yapmislar ve bu memleketin sahipsiz olmadigini göstermislerdir...Gerekirse yine de gösterirler...
                                Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim