Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Haxball

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Saat 21'de burada olun. Turnuva yapalım. Herkesi bekliyorum 21'de

Turnuva dedim ama haxball.gr de sorun var
    En son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 28.06.2013, 19:18.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ömer seni hatırlıyorum , ben de çok uzun zamandır oynamıyorum ama bi deneyebiliriz
      Bende hatırlıyorum seni paulo siz iyiydiniz lakin biz şampiyonduk

İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Eski zamanlardan bi iyi oynayan Ömer'i hatırlıyorum zaten.. Bir de Paulo Henrique nickiyle oynayan biri vardı.
      alper sen yine alper nickini kullanıodun dimi,yani o alper sensin

İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hatırlamıyorum ki tam.. Beratla turnuva şampiyonu olduğumuz var. Ama hangi nicki kullanıyordum hatırlamıyorum, Colman'ı kullandım baya geçen senelerde..
      Alper bu arada bu forumda 2 sefer üst üste şampiyonluk yaşayan ben ve uğur61(colman) dik.takımımz ŞİRİNLER di .lütfen şampiyonluklarımıza konulmaya çalışılmasın alın teri bu arkadaş

bu arada şimdi oynasam dalga geçerler herhalde ve başlamakta istemiyorum zor bırakmıştım
      Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
      zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Şirinler? Hatırlamıyorum..Sonraki zamanları bilmem.. Ama Berat'la beraber şampiyonluğumuz var onu hatırlıyorum.. Ki o zamanlar iyi de oynamıyordum..

Yorum

• Oda açıyorum kimler burada ?
          21 dedim ama biraz geç oldu

Şifre : bmn
          En son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 28.06.2013, 21:22.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• odaya noldu

Yorum

• Oda güm.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Oda gitti admin kardeş..

Yorum

• Ne kadar sövseniz haklısınız bilgisayara
                  Dondu aga ne yapayım :/

Yorum

• lag dedim inanmadın, yoksa o golü nasıl atacaksınız yeneceğidik sizi
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Herkesten özür dilerim. Eski bilgisayar olduğu için arada yapıyor böyle.

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Alper bu arada bu forumda 2 sefer üst üste şampiyonluk yaşayan ben ve uğur61(colman) dik.takımımz ŞİRİNLER di .lütfen şampiyonluklarımıza konulmaya çalışılmasın alın teri bu arkadaş

bu arada şimdi oynasam dalga geçerler herhalde ve başlamakta istemiyorum zor bırakmıştım

ömer abi senin takımıda benimkinide hatırlamıyorum ama senin takımda galiba colman vardı turnuva değildi yalnız...

3v3 bir maç yapmıştık... acayip yenmiştik öyle böyle değil, haxball ın hakkını vermiştik hatırladın mı, kur takımını yine kapışalım ehuehue

(kaşınıyorum)
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Yok ya niye özür diliyorsun.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ömer abi senin takımıda benimkinide hatırlamıyorum ama senin takımda galiba colman vardı turnuva değildi yalnız...

3v3 bir maç yapmıştık... acayip yenmiştik öyle böyle değil, haxball ın hakkını vermiştik hatırladın mı, kur takımını yine kapışalım ehuehue

(kaşınıyorum)
                            hatırlamıyorum bu oyunda o zamanlar yenildğimizi kanıt yok delil yok evet colman,uğurdu ama yok şimdi ortalıklarda, neyse mazimizle yaşamaya devam şimdi oynayamam ondan, kapışalıma gelemiyorum
                            Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                            zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Haxball

Iphonedan oluyormu
                              Twitter hesabim: ugurak61

Yorum

• Gececi tayfa was here ?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X