Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Haxball

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu linki de deneyebilir misiniz ?
    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Polis oldun da haberimiz mi yok ? İfade almalar falan ..
      FIFA benim mıntıkam. Şu sitede benim korkumdan bir FIFA turnuvası bile yapılmıyor. Yapılsın, sırf onun için İstanbul'a gelirim.

Yorum

• Berke bu link de çalışmıyor. Belki odayı kapatmışsındır, ondandır, 40dk olmuş çünkü

..

Güzel maç oldu, 2010-11 Şampiyonu TRABZONSPOR adıyla açtığım odada bir ara 10 kişi bile olduk.
        Ve eminim şikeciler kudurmuştur
        Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
        sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.

Yorum

• oynayacak var mı?
          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
          ~Twitter ~

Yorum

• olur
            If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
            Milton Friedman

Yorum

• oda adı: !!!!!! BORDOMAVİ.NET !!!!!!!
              şifre: bmn

~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
              ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                FIFA benim mıntıkam. Şu sitede benim korkumdan bir FIFA turnuvası bile yapılmıyor. Yapılsın, sırf onun için İstanbul'a gelirim.
                Beni FIFA'da yenersen sana istediğim Trabzonspor formasını alırım

Yenemezsen bu işin piri, FIFA'nın imparatoru Alper'miş diyeceksin tamam mı

Yorum

• Odaya girebilen varsa gelsin
                  And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Oda açtım gelmek işteyen varsa gelsin oynayalım;http://www.haxball.com/?roomid=~1562...52d684c&pass=1 şifre: bmn
                    En son Berkay Yılmaz tarafından düzenlendi; 03.07.2013, 15:09.
                    Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Ben bu açtığınız odalara neden giremiyorum ?
                      En son Samet Berber tarafından düzenlendi; 03.07.2013, 15:19.

Yorum

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben bu açtığınız odalar neden giremiyorum ?
                        İnternetinizden kaynaklı sorun olabilir girmesi lazım şifreyi girdikten sonra.
                        Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• 3 Aktif üye gözüküyor gelen yok.
                          Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak Berky61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İnternetinizden kaynaklı sorun olabilir girmesi lazım şifreyi girdikten sonra.
                            Hiçbirine giremedim FAQ check falan diyor oraya da baktım bir şey anlamadım

Yorum

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hiçbirine giremedim FAQ check falan diyor oraya da baktım bir şey anlamadım
                              Bağlanamıyor yani netinizden kaynaklı bir sorun Türk Telekomsa arayıp bilgi alın veya servis çağırıp bir baktırın.
                              Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Oda kapalı kimse gelmedi.
                                Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X