Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Haxball

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ama hürgünsüz böyle nese olmicakdi

Haxballin umut bulutu herkes ona kiziyor

Yorum

• Dün gece daha geç bitti yeniden oda açalım mı Transfer başlığına da yazalım?
      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dün gece daha geç bitti yeniden oda açalım mı Transfer başlığına da yazalım?

Sen yazarsan kimse gelmeski

Adamlar sende KACIYOR annasan

Yorum

• Biri oda acsin ben saade almanya odasi acabiliyom ..

Yorum

• Ben açıyorum @@@@@BordoMavi.Net@@@@@ Şifre: bmn
            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben açıyorum @@@@@BordoMavi.Net@@@@@ Şifre: bmn
              Ohh be biri acabildi

Yorum

• Şifre:bmn
                Fırtına İhtilal Efsane

Yorum

• Bu nasıl bir oyundur arkadaş,bi alışamadım elim paso D de.Forum da bi Haxball dır gidiyo,merak ettim girdim.Lanet olsun benim oynayabilirim belki umuduma
                  KUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR

https://twitter.com/backhandwinner

Yorum

• İlk olarak federer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu nasıl bir oyundur arkadaş,bi alışamadım elim paso D de.Forum da bi Haxball dır gidiyo,merak ettim girdim.Lanet olsun benim oynayabilirim belki umuduma
                    Hocam pes oynamaya falan benzemez bu oyun

5-6 ayda anca bu seviyeye gelebildim ben, benden çok daha iyileri var oyunda. Oynaman lazım uzun süre öyle haftada bir 5 dakka oynamakla çözebileceğin bir oyun değil. Ama çözdükten sonra çok eğlenceli oluyor özellikle pro arkadaşlarla oynarken
                    7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hocam pes oynamaya falan benzemez bu oyun

5-6 ayda anca bu seviyeye gelebildim ben, benden çok daha iyileri var oyunda. Oynaman lazım uzun süre öyle haftada bir 5 dakka oynamakla çözebileceğin bir oyun değil. Ama çözdükten sonra çok eğlenceli oluyor özellikle pro arkadaşlarla oynarken

yok yaw 5-6 ay nedir o kadarda değil kısa zamanda öğrenilen birşey sadece sıkı çalışmak lazım yani sık sık maç yapmak lazım 2 hafta içinde rahat öğrenilir, el alışır.
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• 1v1 de rakip aranıyor.

Yorum

• Var mı oynayan kota sıfırlandı ?
                          "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• 1 aydır falan oynuyorum , baya bi alıştım . Ama Çok İyiler Var Oyunda Gerçekten.

Kurun Bi Masada Oynayak :P

Yorum

• Açıyorum masayı ;

@@@bordomavinet@@@

Şifre : bmn61
                              Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                              #20 COLMAN

Yorum

• hobaaa Serdar Ersoy mu yazıyor orda ben mi yanlış gördüm ççç
                                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X