Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Haxball

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kurdum

@@@BordoMavi.Net@@@

şifre:bmn61
    '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
    Kazım Koyuncu

Yorum

• Şu 1

İşte buda 2

BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• 1 e karşı 3 üç

Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.
        En son 61trabzonomer tarafından düzenlendi; 13.02.2011, 01:37.
        Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
        zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• resim koyma işlemimde bi gelişme var hala adam gibi ss koyamıyorum yahu yuh bana

Yorum

• ........................
            En son mda61 tarafından düzenlendi; 13.02.2011, 14:27.
            '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
            Kazım Koyuncu

Yorum

• adamlar ciddi ciddi takım kurmuş. bizde böyle bişey yapabilir miyiz?

Yorum

• yaa iyide tolga böle çok kişi olunca maç ayarlamak çok zor oluyor az ve öz olmalı bu işler

Yorum

• Doğru diyosunda BMN adı altında belli başlı bir takımımız olsa da fena olmaz gibi, bakarsın maç teklifleri gelir diğer sitelerden zevkli olur yani

Yorum

• 10 kişi falan var bizim BMN de oynayabilcek temsil edicek kapasitede kendi aramızda bir turnuva daha olursa tam şekil alır

bildiklerim,glowacki,colman,sdinç,elnino... daha da var tabii aklıma gelmio

Yorum

• Evet, 1v1 turnuva yaparsak takımı şekillendirebiliriz. Neyse bakalım zamanla belki bişeyler olur. Aç bi oda da oynayalım beraber şimdilik.

Yorum

• @@@@@bordomavi@@@@@

bmn

Yorum

• Sabri nin suçu ne ?

1 no lu oyuncu Sabri nin, köşeye sıkıştırıldığı o an, kameralara yansıdı

"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Bu aralar bu sayfa çok inaktif .Oynayan var mı açın bir masa da oynayalım biraz .
                            En son evrents tarafından düzenlendi; 15.02.2011, 20:24.

Yorum

• Sıktı artık.
                              Oynamayı bıraktım.

Yorum

• evren geldim. açayım mı bir masa ?
                                Kazım Koyuncu

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X