Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Haxball

Daraltma
X
Daraltma
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• @@@@@@BORDOMAVİ@@@@@@

bmn
    Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
    zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      @@@@@@BORDOMAVİ@@@@@@

bmn
      Heh yaşa be ömer abi .

Yorum

• Hay yaşa abi

Yorum

• kaldık dışarda tüh trabzonömer e karşı adam gibi bir team maç yapamadık yaw ona yanıyom

1v1 de yeniyor ondan sonra hava atıyor ama team match da göremedik bi numara(:
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Keşke biraz daha büyük bi oda açsaydınız be abi
            ArkadiuszGlowacki

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kaldık dışarda tüh trabzonömer e karşı adam gibi bir team maç yapamadık yaw ona yanıyom

1v1 de yeniyor ondan sonra hava atıyor ama team match da göremedik bi numara(:

valla mert ne diyim çok geliştirmişsin kendini bugün şaşırdım kaldım 10-3 bitti ama ilerde fark kapancak ve birgün beni yeneceksin...

Yorum

• Mert
                Ben bile lag varken 10-9 yenildim be aga ççç
                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• 61trabzonomer'i burada gördüm he. Haxball'da tanıştık rövanşını alacağım unutma.
                  -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mert
                    Ben bile lag varken 10-9 yenildim be aga ççç
                    kime 10-9 o önemli(colman,glowacki den başkasını ben kabul etmem ) mert bana 10-3 yenildi sen bana 1 gol galip gelmiş sayarım seni ve meert seni 3 e 5 e katlar

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kime 10-9 o önemli(colman,glowacki den başkasını ben kabul etmem ) mert bana 10-3 yenildi sen bana 1 gol galip gelmiş sayarım seni ve meert seni 3 e 5 e katlar
                      Bana 10-9. Hem de peş peşe iki maç. Hem de evrenle canberk, ben tek.

Yorum

• La bi git işine.
                        İnternetini düzeltince yaz bana Evren'le beraber yedireceğim sana o gözlüklerini ççç
                        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Şu sitresi haxballda atalım.Hayde varmı oynayacak toplanın başlıkta
                          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Neyse gelen yok başka zaman oynarız
                            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• oynayan var mı arkadaşlar ?
                              '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                              Kazım Koyuncu

Yorum

• Kurarsan oynarız Dorukhan
                                BordoMavi.Net

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X