Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Haxball

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başka bir Colmandır o ben değilim

Bu arada büyük bir sorun var pc haxballa girmiyor deli olacam neden böyle oldu bilen varmı
    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Yeni masayı kim açcak?
      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Şaka gibi hiçbir masaya girmiyor içine edeyim böyle işin

Yorum

• Yalnız deminki masa müthişti 10 kişi vardı lag yok.
          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Yeni masa açılacak mı?

Yorum

• Açayrum ama donabilir ona göre.Donarsa başkası açar..

@@@BMN@@@
              bmn61

Yorum

• İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Başka bir Colmandır o ben değilim

hatırladığım kişiler muk, trakula, mda61, canberk, apsimo, celil köse birkaç kişi daha vardı.

biriniz söyleyin, yalan mı değil mi ?
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Yahu sen onu bırak benim pc neden haxballa girmiyor onu söyle sen

Yorum

• Benim açtığım oda çok takılıyormuş.
                    Başka birisi açacaksa açsın...

Yorum

Yahu sen onu bırak benim pc neden haxballa girmiyor onu söyle sen
                      Some Turkish players are having trouble connecting to the RTMFP server. This is apparently a problem with the TTNet internet provider, and it only affects their clients. Unfortunately there is nothing we can do to solve it. What we recommend is that affected players coordinate a complaint to TTNet until they fix the problem.

Yorum

• ben açayım bir oda

@@@BMN@@@

şifre bmn61
                        elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

Yahu sen onu bırak benim pc neden haxballa girmiyor onu söyle sen

reset at

valla bilmemki, odaları açmıyor mu ? isimler felan gözükmüyor mu ? failed diyorsa odaya girmeye çalışırken, diğer odaları dene ?
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Tolga Başman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Some Turkish players are having trouble connecting to the RTMFP server. This is apparently a problem with the TTNet internet provider, and it only affects their clients. Unfortunately there is nothing we can do to solve it. What we recommend is that affected players coordinate a complaint to TTNet until they fix the problem.
                            He ondanmıymış

Yorum

• İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ben açayım bir oda

@@@BMN@@@

şifre bmn61

gelen yoksa kapatayım
                              elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• geliyorum...
                                '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                                Kazım Koyuncu

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X