Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Haxball

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hemen geliyorum
    '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
    Kazım Koyuncu

Yorum

• gelin takılalım biraz.
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Varmı oynayacak bir iki el attırsaydık
        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Hadi oynayalım

Yorum

• Kusura bakmayın işim çıktı özür dilerim masa açamıyacağım
            En son Uğur Ö. tarafından düzenlendi; 07.02.2011, 23:51.

Yorum

• açın gelek
              If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
              Milton Friedman

Yorum

• @@@@@@BORDOMAVİ@@@@@

bmn

boş olan gelsin
                Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Masa açmayı bilen varsa açsın da oynayalım o zaman

Yorum

• Bu oyunu bende oynamak istiyorum ama hata veriyor sorunun kaynağı nedir ?
                    Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Benim pc haxballa girmiyor ilk kez

''' Connecting to RTMFP server .................................. ''''

yukarıdaki gibi noktalar sonsuza kadar gidiyor.Neden böyle oldu hiç olmazdı bu saçma şey.

Yorum

• İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Benim pc haxballa girmiyor ilk kez

''' Connecting to RTMFP server .................................. ''''

yukarıdaki gibi noktalar sonsuza kadar gidiyor.Neden böyle oldu hiç olmazdı bu saçma şey.

mert bey diyor ki uğur, ben colmanı acayip rezil ettim

senle muk - mertle trakula olmuş 2 maç yapılmış rezil ettim falan dio ikisinde de doğrulup payı yok dimi yine 3 lünün oyunları bunlar
                        En son 61trabzonomer tarafından düzenlendi; 08.02.2011, 01:09.
                        Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                        zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          mert bey diyor ki uğur, ben colmanı acayip rezil ettim

senle muk - mertle trakula olmuş 2 maç yapılmış rezil ettim falan dio ikisinde de doğrulup payı yok dimi yine 3 lünün oyunları bunlar

colman(uğur) söyle hadi gerçekleri, sizi 2 kere yenip şampiyon olmadık mı mda canberk felan birkaç kişi daha vardı isimlerini unuttum, mini turnuva yapmıştık ya ? ben trakula sende muklaydın

not: ilk maç bizle değil başkalarıyla oynamıştınız galiba canberklerin takımdı rakibiniz, o maçın skorunu trabzonömere söylemedim söylesem kalbine inerdi heralde

ediiitttt : pardon pardon senin arkadaşın celil köse idi şimdi hatırladım muk başka takımdaydı.
                          En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 08.02.2011, 13:09.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• @@@ BMN @@@

bmn61

Oda açılmıştır.
                            Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                            #20 COLMAN

Yorum

• Geleyirum...
                              '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                              Kazım Koyuncu

Yorum

• Geliyrum

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X