hemen geliyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Haxball
Daraltma
X
-
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
- Alıntı
-
açın gelekIf you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
Milton Friedman
- Alıntı
Yorum
-
Benim pc haxballa girmiyor ilk kez
''' Connecting to RTMFP server .................................. ''''
yukarıdaki gibi noktalar sonsuza kadar gidiyor.Neden böyle oldu hiç olmazdı bu saçma şey.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim pc haxballa girmiyor ilk kez
''' Connecting to RTMFP server .................................. ''''
yukarıdaki gibi noktalar sonsuza kadar gidiyor.Neden böyle oldu hiç olmazdı bu saçma şey.
mert bey diyor ki uğur, ben colmanı acayip rezil ettim
senle muk - mertle trakula olmuş 2 maç yapılmış rezil ettim falan dio ikisinde de doğrulup payı yok dimi yine 3 lünün oyunları bunlarEn son 61trabzonomer tarafından düzenlendi; 08.02.2011, 01:09.Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemert bey diyor ki uğur, ben colmanı acayip rezil ettim
senle muk - mertle trakula olmuş 2 maç yapılmış rezil ettim falan dio ikisinde de doğrulup payı yok dimi yine 3 lünün oyunları bunlar
colman(uğur) söyle hadi gerçekleri, sizi 2 kere yenip şampiyon olmadık mı mda canberk felan birkaç kişi daha vardı isimlerini unuttum, mini turnuva yapmıştık ya ?ben trakula sende muklaydın
not: ilk maç bizle değil başkalarıyla oynamıştınız galiba canberklerin takımdı rakibiniz, o maçın skorunu trabzonömere söylemedim söylesem kalbine inerdi heralde
ediiitttt : pardon pardon senin arkadaşın celil köse idi şimdi hatırladımmuk başka takımdaydı.
En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 08.02.2011, 13:09."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Alıntı
Yorum
-
Geleyirum...'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
Yorum