Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Masaüstünüz Nedir?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• namahrem değil mi
    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Bu da benim masaüstü Böyle boş olduğuna bakmayın iki gün önce atmıştım formatı
      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Up..........................
        "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• Bu da benim ki Krall Var!!!

Yorum

• Yorum

• Bende ekliyim PC'iğimin masa üstünü

Yorum

• Yorum

• buda benim masaüstüm.fener maçı.yüz ifademizden maçın skoru belli oluyo
                  T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İşyerimdeki Tsira Loğosu evdeki ufaklıklar sürekli değiştirdiği için TS ilgili her şey olabiliyo
                    İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• galiba kızların hepsi bu masa üstünü kullanıyor
                      Bendede bu var ama eklemeyi bilmediğim için ekleyemiyorum

Yorum

• Aslında çok basittir sevgi.Bak burda animasyonlu tarifi var.Seyret ve dene.TIKLA VE SEYRET

Veee mehdinin masaüstüde yayınlanmışş. BAKINNNNNNMehdi adam yazardı bordomavinette gördüm burayı falan diye.Nerde isimleri geçiyosa linkini yazıyolar sonra sağ tarafa. (uzaktan yardım yazan yere)

Yorum

• upload yapacağımız sayfada e mail kutusuna ne yazacik tam olarak..

Yorum

• İlk olarak nebiye tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aslında çok basittir sevgi.Bak burda animasyonlu tarifi var.Seyret ve dene.TIKLA VE SEYRET

Veee mehdinin masaüstüde yayınlanmışş. BAKINNNNNNMehdi adam yazardı bordomavinette gördüm burayı falan diye.Nerde isimleri geçiyosa linkini yazıyolar sonra sağ tarafa. (uzaktan yardım yazan yere)
                            kaydetme kısmına kadarı zaten biliyorum sorun ondan sonrasında

Yorum

• buda benden !!

~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Resim benim balkon görüntüm.Ayrıca Nebiye kardeşime upload etmemde yardımlarından dolayı teşekkür.
                                En son zanoylu tarafından düzenlendi; 13.12.2006, 18:24.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X