Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Masaüstünüz Nedir?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• FxY

Yorum

• [img] [/img]

bu aralar bu resim var, dinlendiriyor baktikça...
      bir lafa bakarım laf mı diye,
      bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• ben hep ts li masaustu gormeyi dusundum ama oyle degilmis bnm cep telimde masa ustu her zaman gokdeniz yattara veya szymek su an icin onlari bulabildim

Yorum

• Masaüstümü Paylaştım.

Şimcikkk moralmen yıkık olduğumuz şu dönemde azcık değişik bişiler yapmaya ne dersiniz?Kafa dağıtmak için.
            Masaüstüm diye bi yer var. http://masaustum.blogspot.com/ Masaüstünüzün ekran görüntüsünü alıp yolluyorsunuz ve orda yayınlanıyor.Ben Eylüldede yollamıştım,dün de yolladım.Bu gün yayınlanmış.Masaüstünüzün sizin için ne anlam ifade ettiğini yazıyor ve gönderiyorsunuz.İşte benimki.

Nasıl ama Yattaram.
            Bordomavinetimde açık tabii ekranda
            Eminim çoğumuzun masaüstü Trabzonsporla bordo maviyle bezenmiştir.Sizde gönderin yayınlansın.Ekran görüntüsü nasıl alınır orda tarifide var.

Yorum

• yanınada beni koysaydınyaaa

güzel bisi teşekkürler...

bende gönderim ama önce bi temizlik yapmam lasım masaüstümde.. :P
              En son Serap tarafından düzenlendi; 08.12.2006, 11:33.

Yorum

• @nebiye

Çöp kutun dolmuş boşalt istersen
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• Boşaltmayacam işte forever
                  Sizinkileride görelim arkadaşlar.
                  Bu arada Hilalcim de gönderir inşaallah TSiramızın logosu sanırım onda ekran görüntüsü çünkü.Logomuz görücüye çıkmış olur hem.

Yorum

• Bu lazımlık ne ?
                    Her Asker Kısa Dönem olamaz :)

Yorum

• Nebiye ben masa üstümü 2-3 günde bir değişiyorum ...Eeee napacaz....
                      Bide genelde Tekke'li benim masa üstüm Nolacak şimdi. Ya bana gene Tekkespor lusun sen derlerse...
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Ayrıca koyun buraya masaüstünüzü Microsoft yetkilileri gelecek kapınıza birazdan Windowsunuz Lisanslı mı diye
                        Her Asker Kısa Dönem olamaz :)

Yorum

• Aslında forevere cevap yazarken diecektim çöp kutum mu battı gözüne diye ama lazımlık klasörümü kaçırmış gözden.Ben kullanmadığım ama lazım olacak olan şeyleri koydum bi yere adınıda öylesine lazımlık yapmışım,lazım olanlar anlamında.Diğer masaüstüm yayınlanınca farkettimdi onu.Ama öle kaldı.

Yorum

• İlk olarak nebiye tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Boşaltmayacam işte forever
                            Sizinkileride görelim arkadaşlar.
                            Bu arada Hilalcim de gönderir inşaallah TSiramızın logosu sanırım onda ekran görüntüsü çünkü.Logomuz görücüye çıkmış olur hem.
                            Bende TSirayı masaüstü olarak kullanıyorum ama pacci yollasın bi zahmet

Yorum

• evdeki pc.min arkaplanı TSira ama pc. çok ağır burdan upload edip gönderemem

Neyse ben kahvaltımı yapıp işe gidecem o pc.den yollarım belki
                              Fanatik Pacci

Yorum

• bu da benim şu an ki masa üstüm.. doğayı seven biri olduğum açıkca görülüyor ya bi insan kendini bu kadar mı güzel tanımlar yaa
                                TrabZonguldaklı...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X