Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Masaüstünüz Nedir?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Masaüstümü Paylaştım.
Şimcikkk moralmen yıkık olduğumuz şu dönemde azcık değişik bişiler yapmaya ne dersiniz?Kafa dağıtmak için.
Masaüstüm diye bi yer var. http://masaustum.blogspot.com/ Masaüstünüzün ekran görüntüsünü alıp yolluyorsunuz ve orda yayınlanıyor.Ben Eylüldede yollamıştım,dün de yolladım.Bu gün yayınlanmış.Masaüstünüzün sizin için ne anlam ifade ettiğini yazıyor ve gönderiyorsunuz.İşte benimki.
Nasıl ama Yattaram.
Bordomavinetimde açık tabii ekranda
Eminim çoğumuzun masaüstü Trabzonsporla bordo maviyle bezenmiştir.Sizde gönderin yayınlansın.Ekran görüntüsü nasıl alınır orda tarifide var.
Yorum
-
Nebiye ben masa üstümü 2-3 günde bir değişiyorum ...Eeee napacaz....
Bide genelde Tekke'li benim masa üstüm Nolacak şimdi. Ya bana gene Tekkespor lusun sen derlerse..."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Aslında forevere cevap yazarken diecektim çöp kutum mu battı gözüne diye ama lazımlık klasörümü kaçırmış gözden.Ben kullanmadığım ama lazım olacak olan şeyleri koydum bi yere adınıda öylesine lazımlık yapmışım,lazım olanlar anlamında.Diğer masaüstüm yayınlanınca farkettimdi onu.Ama öle kaldı.
Yorum
-
İlk olarak nebiye tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoşaltmayacam işte forever
Sizinkileride görelim arkadaşlar.
Bu arada Hilalcim de gönderir inşaallah TSiramızın logosu sanırım onda ekran görüntüsü çünkü.Logomuz görücüye çıkmış olur hem.ama pacci yollasın bi zahmet
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum