Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fotoğraflarımız... Fotoğraflarınız...

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• FxY

Yorum

• BAHAR SENLIGI- 2005
      FxY

Yorum

• Arkadasin makinasini çökertmeye çalisirken [img]smileys/smiley4.gif[/img]
        FxY

Yorum

• İlk olarak aaygun61 tarafından gönderildi

setImgWidth();

aaygun61(yani ben) ve TSELIF Arsin çiçekli köyündeyiz. Findik toplamadan dolasmak daha güzelmis findiklikta.
          ben burayi biliyorum galiba yesilyaliya(falkoz) yakinmi burasi...

Özkan SÜMER

Yorum

• Evet arkadaslar.Bir kurban daha ekliyorum siteye[img]smileys/smiley4.gif[/img].Kaybettigi idda sonucu -2 derece sogukta -12 derecedeki suyla kollar yüz ve ayaklarini yikayan Recep kardesimizin halini görüyorsunuz heralde[img]smileys/smiley4.gif[/img]Yüz ve mimik hareketleri herseyi açikliyordur sanirim[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]Iddaya girmek isteyen varmi?[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
            Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• hani Harun ben kimseyi görmüyorum. Neden acaba[img]smileys/smiley25.gif[/img][img]smileys/smiley13.gif[/img]

Fanatik Pacci

Yorum

• İlk olarak fanatik pacci tarafından gönderildi

hani Harun ben kimseyi görmüyorum. Neden acaba[img]smileys/smiley25.gif[/img][img]smileys/smiley13.gif[/img]

Isine gelmiyordur[img]smileys/smiley4.gif[/img]Edited by: Haruncan

Yorum

• Aman aman kalsin neme lazim senle iddaya girecem[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                  İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

• İlk olarak immortal_TS tarafından gönderildi
                    Aman aman kalsin neme lazim senle iddaya girecem[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                    Senla yazin girelim o zaman[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak Haruncan tarafından gönderildi

Evet arkadaslar.Bir kurban daha ekliyorum siteye[img]smileys/smiley4.gif[/img].Kaybettigi idda sonucu -2 derece sogukta -12 derecedeki suyla kollar yüz ve ayaklarini yikayan Recep kardesimizin halini görüyorsunuz heralde[img]smileys/smiley4.gif[/img]Yüz ve mimik hareketleri herseyi açikliyordur sanirim[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]Iddaya girmek isteyen varmi?[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                      puahahahahaha
                      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

Evet arkadaslar.Bir kurban daha ekliyorum siteye[img]smileys/smiley4.gif[/img].Kaybettigi idda sonucu -2 derece sogukta -12 derecedeki suyla kollar yüz ve ayaklarini yikayan Recep kardesimizin halini görüyorsunuz heralde[img]smileys/smiley4.gif[/img]Yüz ve mimik hareketleri herseyi açikliyordur sanirim[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]Iddaya girmek isteyen varmi?[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Hazir sadirvandayken ve soguk suyla temasa geçmisken bari abdest alip namaz kilsaydi
                        # BMN #

Yorum

• siz gerçekten Harunla girdigi idda sonucu bu soguga katlandigina inaniyor musunuz? Recep abim tamamen Iman atesiyle yandigindan bu halde.[img]smileys/smiley36.gif[/img] Harun herzamanki gibi durumdan istifade etmeye kalkmis. bu kadar da olmaz ki Harun; ibadetin gizlisi makbuldür. neden bu tür olaylari alenen yayinliyorsun[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley11.gif[/img]

(bu arada onceki gonderimde msj vardi ama sana degil)
                          Fanatik Pacci

Yorum

abi daha bizim okey maçinin rövansini yapmadik ben senlen iddiaya girerim neyse kayseriye gelde bi kahvede rövans maçi yapalim[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                            ...anti-klişe timi...

Yorum

• İlk olarak onurkaradeniz tarafından gönderildi
                              İlk olarak coach tarafından gönderildi
                              kayseride görüsürüz kardesim
                              aynen cemil abi
                              insallah[img]smileys/smiley2.gif[/img]hosgelirsiniz
                              ...anti-klişe timi...

Yorum

• İlk olarak mega61 tarafından gönderildi
                                İlk olarak Haruncan tarafından gönderildi

Hazir sadirvandayken ve soguk suyla temasa geçmisken bari abdest alip namaz kilsaydi
                                Mümin adam Recep[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X