Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fotoğraflarımız... Fotoğraflarınız...

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Edited by: Mc_YuNuS

Yorum

• İlk olarak O_F_L_U_61 tarafından gönderildi

La Ugur ne poz vermisin![img]smileys/smiley4.gif[/img]
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• harun abi gene bjk'ye takti kafayi. marslarida dinlemeye basladi bu

Yorum

• Asil Kanit Budur Özgür Bu Gün Kendimi Cok Hayin Gördüm Ahahah Biri Beni Durdursun

setImgWidth(); Edited by: Çagman

Yorum

• Harun'dan bir msn konusmasi da ben yapsitirmak istedim ama beceremedimEdited by: toshiba

Yorum

• harun hoca ayip etmis ama
              HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• ">Edited by: baris_aykan
                <center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>

Yorum

• daha ufak fotograf yoktu idare edin artik [img]smileys/smiley1.gif[/img]
                  <center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi

Soldaki ben...

kaya trabzonalra kadar geldi ama maçin etkisinde ne yaptigini sasirdi arkadasim beni bile göremeden geri döndü üzüldüm ama bir dahaki sefer ama bahanesi büyük MAÇIN ETKISI ile ne yaptigini oda bilmiyor du [img]smileys/smiley5.gif[/img]
                    "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• Baris abi çok hasin bakmissin yaw [img]smileys/smiley17.gif[/img]

Yorum

• yav sorma isten gucten kafayi yemisim orda ondandir

Yorum

• ------Edited by: mega61
                          # BMN #

Yorum

• bahr yani Deniz[img]smileys/smiley4.gif[/img]Edited by: sevgi

Yorum

• Vasss[img]smileys/smiley4.gif[/img]Hatuna bak[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                              Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                                Malik bin Dinar

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X