Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fotoğraflarımız... Fotoğraflarınız...
Daraltma
X
-
Evet arkadaslar.Bir kurban daha ekliyorum siteye[img]smileys/smiley4.gif[/img].Kaybettigi idda sonucu -2 derece sogukta -12 derecedeki suyla kollar yüz ve ayaklarini yikayan Recep kardesimizin halini görüyorsunuz heralde[img]smileys/smiley4.gif[/img]Yüz ve mimik hareketleri herseyi açikliyordur sanirim[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]Iddaya girmek isteyen varmi?[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak fanatik pacci tarafından gönderildi
hani Harun ben kimseyi görmüyorum. Neden acaba[img]smileys/smiley25.gif[/img][img]smileys/smiley13.gif[/img]
Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Haruncan tarafından gönderildi
Evet arkadaslar.Bir kurban daha ekliyorum siteye[img]smileys/smiley4.gif[/img].Kaybettigi idda sonucu -2 derece sogukta -12 derecedeki suyla kollar yüz ve ayaklarini yikayan Recep kardesimizin halini görüyorsunuz heralde[img]smileys/smiley4.gif[/img]Yüz ve mimik hareketleri herseyi açikliyordur sanirim[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]Iddaya girmek isteyen varmi?[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
- Alıntı
Yorum
-
Evet arkadaslar.Bir kurban daha ekliyorum siteye[img]smileys/smiley4.gif[/img].Kaybettigi idda sonucu -2 derece sogukta -12 derecedeki suyla kollar yüz ve ayaklarini yikayan Recep kardesimizin halini görüyorsunuz heralde[img]smileys/smiley4.gif[/img]Yüz ve mimik hareketleri herseyi açikliyordur sanirim[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]Iddaya girmek isteyen varmi?[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
Hazir sadirvandayken ve soguk suyla temasa geçmisken bari abdest alip namaz kilsaydi# BMN #
- Alıntı
Yorum
-
siz gerçekten Harunla girdigi idda sonucu bu soguga katlandigina inaniyor musunuz? Recep abim tamamen Iman atesiyle yandigindan bu halde.[img]smileys/smiley36.gif[/img] Harun herzamanki gibi durumdan istifade etmeye kalkmis. bu kadar da olmaz ki Harun; ibadetin gizlisi makbuldür. neden bu tür olaylari alenen yayinliyorsun[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley11.gif[/img]
(bu arada onceki gonderimde msj vardi ama sana degil)Fanatik Pacci
- Alıntı
Yorum
-
Evet arkadaslar.Bir kurban daha ekliyorum siteye[img]smileys/smiley4.gif[/img].Kaybettigi idda sonucu -2 derece sogukta -12 derecedeki suyla kollar yüz ve ayaklarini yikayan Recep kardesimizin halini görüyorsunuz heralde[img]smileys/smiley4.gif[/img]Yüz ve mimik hareketleri herseyi açikliyordur sanirim[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]Iddaya girmek isteyen varmi?[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]...anti-klişe timi...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak mega61 tarafından gönderildiİlk olarak Haruncan tarafından gönderildi
Evet arkadaslar.Bir kurban daha ekliyorum siteye[img]smileys/smiley4.gif[/img].Kaybettigi idda sonucu -2 derece sogukta -12 derecedeki suyla kollar yüz ve ayaklarini yikayan Recep kardesimizin halini görüyorsunuz heralde[img]smileys/smiley4.gif[/img]Yüz ve mimik hareketleri herseyi açikliyordur sanirim[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]Iddaya girmek isteyen varmi?[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
Hazir sadirvandayken ve soguk suyla temasa geçmisken bari abdest alip namaz kilsaydiZaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
- Alıntı
Yorum
Yorum