Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bir Askerimiz Kaçirildi!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dede öyle bir konustuki televizyona sarilip öpesim geldi.

Pkk li bunlar ya nedule madem pkk li degiller sari kirmizi (dhkpc ve pkk) yi simgeleyen tisörtleri niye giyiyolar?

Madem pkk li degiller çoskun kirandiyi kaçiranlari niye lanetlemiyolar.
    [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

• Arkadaslar dedeningörüntüsünü yükleyemiyorum. Yükleyen birisi bana msneden yollasin lütfen...
      [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

• Hala Bir Ses soluk yok.

Allah Askerimizin Yardimcisi olsun.Edited by: GiresunLuTs

Yorum

• korkunç bir sey arkadaslar ben de çok üzülüyorum!..

ama pkk bu askeri kaçirarak basina bela aldilar bence ve simdide ne yapacaklarini sasirmis durumda olabilirler..

askerimiz umarim iyidir ve sag saglim trabzona dönecektir..

o trabzona geldiginde binlerce insan onu karsilayacaktir !
          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak lazanist tarafından gönderildi
            oralarda askerligini yapmis biri olarak,askeri konvoy yerine sivil araca binmesi hakkatten büyük bir hata.insallah sag salim evine döner

bende bir akcaabatli olarak birseyler yazayim, ben ayin yirmisinde ordan ayrildim. en son 18 inde coskun kirandi nin babasinin yanina da giderek taze haberleri almak istedik.

olay aslinda biraz farkli eger bastan baslamak gerekirse, lazanist inde yazdigi gibi o bölgeden askeri konvoyla gecilirmis. ama coskun ailesine bir hafta sonra yola cikacagini bildirip SÜRPRiZ yapmak icin sivil bir aracla erken yola cikmak istemis. hatasida burdaymis zaten. cünkü komutani onu uyarmis ama... zaten onlarin asker kacirmak gibi bir niyeti yokmus, bunu en son otobüse binerken künyesinden tanimislar. bu da coskun un hatalarindan bir tanesiydi.

coskun´u taniyanlar biraz inat oldugunu söylerler. ben kendisini degil ama yakinlarini tanirim, en son gelmeme ögrendigim bilgiye göre sag oldunu biliyorum... hatta ben ordayken mehmet agar (dyp) da ziyarete gelmisti babasini. herkesin fikri; eger m.agar bilmiyorsa kimse bilmez diye ama yinede...

anliyacaginiz coskun´unsabirsizligi yüzünden herkes mahfolmus durumda. insallah basina birsey gelmeden evine döner askerimiz, nereli olursa olsun...
            Tempesta sul Mare Nero

Yorum

• Gümüshane'de polis aracina ates açildi...

Gümüshane?de devriye gezen polis aracina açilan ates sonucunda, bir polis memuru ile bir vatandas yaralandi.
              Alinan bilgiye göre, il merkezinde otogar mevkiinde, saat 21.45 siralarinda, devriye gezen polis otosuna, ormanlik alandan silahlarla ates edildi. Açilan ates sonucu polis otosunda bulunan polis memuru Eyüp Sahin kolundan, yoldan araç ile geçmekte olan Çetin Ergün ise çesitli yerlerinden yaralandi.
              Yaralilardan polis memuru Sahin Gümüshane Devlet Hastanesi?nde, Ergün ise Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi?nde tedavi altina alindi.
              Olayla ilgili sorusturma sürdürülüyor.

"Adamlar sehrin içine geldiler "
              \"Oklarin saplanmasindan korunabilmek için, akli olana düsen sey, Türklerin tuttugu yolu tutmaktir. Derdini dinletebilmek ve Türklerin gönlünü almak için onlarin diliyle konusmaktan baska yol yoktur.\"

Yorum

• PKK'nin Karadeniz plani
                27.07.2005 10:58 - Bu haber 8663 kisi, Mynet Haber bugün 368.733 kisi tarafindan okundu

Güneydogu'da tekrar hareketlenmeye baslayan terör örgütü PKK, Karadeniz'e uzanma planinda güzergah degisikligi yapti.

Genelkurmay Baskanligi'nin ''2004 Terör Degerlendirme'' raporunda yer alan bilgilere göre, bölücü terör örgütü PKK iki grubunu, Tokat ve Sivas üzerinden Giresun ve Gümüshane kirsalina sizdirdi. Iki ayri grup halinde toplam 10 teröristin bölgeye sizdigi bilgileri üzerine güvenlik güçleri istihbarat faaliyetlerini artirdi. Terör örgütünün Karadeniz'e yeniden sizma planindaki güzergah degisikligi ise anlamli bulundu.

Daha önceki yillarda Tokat ve Sivas üzerinden Ordu'ya sizan teröristlerin her seferinde yakalanmasi ve öldürülmesi, terör örgütünü güzergah degisikligi yapmaya yönelttigi belirtiliyor. Ilk olarak 1997 yilinda kirsal kesimde terör hareketleri gözlenen Ordu'da, Kemal Yazicioglu'nun vali olarak atanmasiyla dengeler degisti. Bölgeye sizan 'Sari Ibrahim' kod adli Mahmut Topbas adli teröristin basini çektigi 12 kisilik grup çikan çatismalarda öldürülürken, gruptan sadece Mahmut Topbas kurtuldu. 1998 yilinda ise PKK'nin paravan örgütü olan Türkiye Devrim Partisi (TDP), Resul Kocatürk baskanliginda bölgeye 9 kisilik yeni bir ekip gönderdi. Güvenlik güçlerinin israrli istihbarat ve takipleri sonucu örgütten 3 kisi çikan çatismalarda öldürüldü, 3 kisi sag yakalandi, diger 3 kisi ise bölgeyi terk ederek izini kaybettirdi.

2000-2002 yillari arasinda gerek PKK, gerekse DHKP/C'nin bölgeye sizdirmak istedigi gruplar il sinirindan içeri girdikten bir süre sonra kaçarak ilden uzaklasti. 30 yil emniyet camiasinda terörle mücadele alaninda basarili çalismalariyla taninan ve terör örgütlerinin korkulu rüyasi olan Vali Kemal Yazicioglu'nun ilde göreve baslamasindan sonra Ordu sinirlarindan içeriye giren her terör grubu ya yok edildi ya da çareyi kaçmakta buldu. Ordu kirsalinda barinamayacagini anlayan ve sürekli güvenlik güçleriyle karsilasan teröristler bir daha bölgeye yaklasamazken, Ordu 7 yildir terör hareketlerine maruz kalmadi.

"ORDU'YA GIREMEZLER"

Ortadogu bölgesindeki son siyasi gelismeler sonucu terör örgütü yeniden bölgeye sizma çabasina girdi. Ancak terör örgütünün bu kez güzergah degisikligi yaparak eskisi gibi Tokat ve Sivas üzerinden Ordu'ya degil, Giresun ve Gümüshane kirsalina iki ayri grup gönderdigi belirlendi. Ordu Valisi Kemal Yazicioglu ise bu durumu normal karsiladigini söyledi. Ordu sinirlari içerisinden içeri giren her kusun dahi izlendigini belirten ve bu konuda iddiali konusan Vali Kemal Yazicioglu, "8 yil önce Ordu'ya geldigimin ilk günü 'Benim oldugum yerde terör barinamaz' dedim. 8 yil sonra yine ayni seyi söylüyorum, ben Ordu'da oldugum müddetçe terör buraya giremeyecektir. Girse de dersini alacaktir. Bunu biz ispat ettik, gerekirse yine ispat ederiz. Terör örgütünün güzergah degisikligi yapmasi bizim bu ispatimizi ortaya koymaktadir. Kaldi ki, Giresun'a da Gümüshane'ye de gelseler yine orada derslerini alacaklardir. Terör Karadeniz'de barinamaz" dedi.

Yilbasinda emekli olacagi seklindeki iddialari degerlendiren Vali Yazicioglu, "Hayir, emekli olmuyorum. Daha uzun bir süre Ordu'dayim. Bütün kanunsuzluklara karsi mücadeleye devam edecegim" diye konustu.

karadenize girsinlerde görsünler (.................)
                GÖLGESINDE YASIYORSAN
                BAYRAK SENDEN UTANMASIN
                TRABZONSPOR=ASK

Yorum

• O sikar iste biraz kan alir karadeniz insani... Edited by: tigin

Yorum

• Ulan serefsizlere bak ya siz kimsiniz lan karadenize gireceksiniz ya abi sadece gülüyorum.Edited by: tigin
                    İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

• Geçtigimiz gün Gümüshane'de sehrin göbeginde polis aracini taradilar ama onlar 10 kisi burda yüzlerce asker ve polis merak etmeyin bu daglari size mezar edecekler serefsiz köpekler[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                      \"Oklarin saplanmasindan korunabilmek için, akli olana düsen sey, Türklerin tuttugu yolu tutmaktir. Derdini dinletebilmek ve Türklerin gönlünü almak için onlarin diliyle konusmaktan baska yol yoktur.\"

Yorum

• Van'da 7 terörist ölü ele geçirildi

Van?in Gürpinar Ilçesi kirsalinda gerçeklestirilen operasyonda, terör örgütü PKK üyesi 7 terörist ölü olarak ele geçirildi.
                        AA muhabirinin aldigi bilgiye göre, terör örgütü PKK?ya yönelik Jandarma Asayis Kolordu Komutani Korgeneral Selahattin Ugurlu öncülügünde Van, Hakkari ve Sirnak üçgeninde baslatilan operasyonlarda, teröristlerle sicak temasa girildi.
                        Çatismada, terör örgütü PKK üyesi 7 terörist ölü olarak ele geçirilirken, bölgedeki operasyonlarin devam ettigi bildirildi.

Sicak temasta hiçbir yerde tutunamiyorlar serefsiz herifler

Yorum

• Hele bir Trabzonda,trabzon yapimi olmayan bi silah patlasin...

O zaman Pkk denen o.... evlatlari da bütün türkiyede görür neler olacagini.Bu kadar daemin konusuyorum.Diyarbakir zannediyolar TRABZONU !!!
                          Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• bizim askerden hala haber yokmu?[img]smileys/smiley32.gif[/img]devlet operasyon falan yapamazmi[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                            Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                            -ismail-

Yorum

• Giresun'a Ve GümüshaneYe GirmeLeri Yeni Planlari oldugujnu gosteriyor

Yorum

• Karadeniz'e girmek gibi bir hata onlarin sonu olur. Dogu halkinin bir kismindan aldiklari destegi bile kaybettiler.Zaten eskiyalikyapip konvoysoymalari dabunu gösterir. Karadeniz'de kimden destek görecekler? Ancak saklanabilirler belki ama aç susuz nereye kadar. Halkla temasa geçmeleri ölümleri olur. Yöre halki askere bile birakmaz isi.
                                Koyverdun gittun bizi...
                                Ekmeğin ova,yüreğin dalga,gurbetin farz olduğu yerin evlatlarıyız.
                                Republic of Of
                                [COLOR="DarkRed"]

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X