Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bir Askerimiz Kaçirildi!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Haci Dedenin Görntülerinin Koyabilme Imkani Olan Arkadaslar Varsa Koysun Lütfen...
    [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

• Görüntüleri bende izledim. TAYAd üyeleri ne yapmaya çalisiyor anlamadim mahkemeden çikmissin neyin açiklamasinini yapiyorsun. Eyvallah özgürbir ülkede yasiyoruz herkes açiklamasini yapar fakatmillet zaten gergin resmen provakasyon yapiyorlar. Bu sefer hemserilerimiz oyun gelmedi. Dede öldürdü beni gülmekten sansürsüz koyuyorum görüntüleri özellikle görüntünün sonunda yarilacaksiniz gülmekten

Trabzonlu Haci Dede TIKLAYIN
      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Valla Haci Dede tam filim yani

FATIH SULTAN TEKKE
        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• [img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]...ne güldüm ya...
          rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor...

Yorum

• Abi özlemisim memleketimden insan manzaralarini

"pkk'di bu...

Adliyenin ögunde pkk'lik yapaysuuz..."

Bu arada Haci dedeye helal olsun[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• PKK nin yayin organlari Genel Kurmay Baskanliginin Coskun Kirandiyi vurmak üzere birliklerine emir verdigi iddiasini yaziyor.

Böylece Allah esirgesin askerimizin basina bir sey gelse bile bunun sorumlusu olarak Genel Kurmayi gösterecekler...Söz konusu haber kaynaklarinin adi ve sitesine iliskin reytingi arttirmamasi için isim vermiyorum. Edited by: Emin
              Sahipsiz Vatanın Batması Haktır. Sen Sahip Çıkarsan Bu Vatan Batmayacaktir...
              M. Akif ERSOY

Yorum

• ''Sizden gelen çocuktan da hayir gelmez!''

Helal olsun.Ne varsa eskilerde var.Orda olsam elini öperdim.
                When I go home people'll ask me, "Hey Hoot, why do you do it man? What, you some kinda war junkie?" You know what I'll say? I won't say a goddamn word. Why? They won't understand. They won't understand why we do it. They won't understand that it's about the men next to you, and that's it. That's all it is.

Yorum

• dünki gazetede pkk lilar birakacaz falan emisler diye yaziyodu

kaynak:aksam gazetesi
                  ...anti-klişe timi...

Yorum

• bu gün flash ana haberi izledim orda da pkk terörü devlet yüzünden var diyordu devletmis bitirmeyen derin devlet gladyo muhabbetleri...heralde bu ülkede gladyo olsa flash tv gladyonun babasi derdik...bunlar bütün pislikleri yapar sonra da tertemiz kalmaya çalisirlar serefsiz köpekoglu köpekler...bu aksam flah tv göya bir kürt problemi varmista bunu devlet terörizm diye göstermeye çalisiyomus diye haber yapti beyler serefsizlige pislige kalleslige bakin bu antitörerizm yasasi için geç kalinmaz insallah...her türlü terörist propagandasi hapisle noktalanacak bu sayede bizimde daha fazla midemiz bulanmaz...

Yorum

• abi serefsizim amcamin oglunun tuncelide kilina zarar gelirse dogrudan
                      tunceliye gidiyorum ve askeriyeye girip onlari kökten kazimatiktan sora
                      askeriyeden cikmiyorum...
                      keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Haci dedimizle biraz dalga gecilmis gibi geldi bana. Bence cok hakli. Guzel konusmus onlarin anlayacagi dilde. Genclerin cikmasi gerekti aslinda oraya konusmayi engellemek icin.

Yorum

• komik olan tayadlilar kardes...yemisler firçayi hala slogan atiyorlar...çok salaklar...

Yorum

• İlk olarak yakup midi tarafından gönderildi
                            komik olan tayadlilar kardes...yemisler firçayi hala slogan atiyorlar...çok salaklar...

Evet onda haklisin.

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi

Görüntüleri bende izledim. TAYAd üyeleri ne yapmaya çalisiyor anlamadim mahkemeden çikmissin neyin açiklamasinini yapiyorsun. Eyvallah özgürbir ülkede yasiyoruz herkes açiklamasini yapar fakatmillet zaten gergin resmen provakasyon yapiyorlar. Bu sefer hemserilerimiz oyun gelmedi. Dede öldürdü beni gülmekten sansürsüz koyuyorum görüntüleri özellikle görüntünün sonunda yarilacaksiniz gülmekten

Trabzonlu Haci Dede TIKLAYIN

Sagol Kardes..
                              [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

• İlk olarak toshiba tarafından gönderildi

Haci dedimizle biraz dalga gecilmis gibi geldi bana. Bence cok hakli. Guzel konusmus onlarin anlayacagi dilde. Genclerin cikmasi gerekti aslinda oraya konusmayi engellemek icin.

Az espri yaptik kardes.Yoksa tabii ki hakli bunu kimse inkar edemez![img]smileys/smiley2.gif[/img]

FATIH SULTAN TEKKE
                                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X