Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk defa sınavdan sonra yaptıklarıma baktım ve moralim bozuldu bakmaz olaydım..

Beklentimin 5-6 net altında kaldık.. Edebiyatta kapatabiliriz inşallah açığı..

Yorum

• ben tmciyim pdr'yi istiyorum bu sene olmayacak ama tecrübe olsun diye mat. edeb. sosyal'e girdim

sosyalde felsefedeki son 7 soru haric genel olarak iyiydi

tarih testine çok fazla zaman ayırmışlar süre bitmesine 10 dakka kala herkes kontrolunu yapmış btrmişti
      TÜKENEN SON ŞEY UMUTTUR

Yorum

• Mat ve Geodan toplam 21 soru işaretledim 4-5 i garanti doğru gerisi Allah kerim..

Yorum

• seneye birdaha hazırlanacam temmuz 1 de başlıyorum calışmaya 3.seferim olacak ösym kurumuna kızılcık sopasıyla dalacam İ.T.Ü makina mühendisliği inş bu sene olacak inş maşallahı yok olacak
          ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
          NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• İlk olarak Legolas77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            seneye birdaha hazırlanacam temmuz 1 de başlıyorum calışmaya 3.seferim olacak ösym kurumuna kızılcık sopasıyla dalacam İ.T.Ü makina mühendisliği inş bu sene olacak inş maşallahı yok olacak
            Erken yaşta kel kalmak,psikolojiyi çizmek,stresli ve uykusuz geceler geçirmek
            istediğinden eminmisin
            Asıl mevzuya kişi başı 1 kilo muhabbetine hiç girmiyorum
            Başarılar kardeşim..
            Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
            Olmak ister isen bu yolda mahir,
            Harabat ehlini hor görme şakir,
            Defineye malik viraneler var.

Yorum

seneye birdaha hazırlanacam temmuz 1 de başlıyorum calışmaya 3.seferim olacak ösym kurumuna kızılcık sopasıyla dalacam İ.T.Ü makina mühendisliği inş bu sene olacak inş maşallahı yok olacak
              Eğer bu zamana kadar hiç çalışmadığın için kazanamadıysan boşa kendini kandırma..

Yorum

inşallahı maşallahı yok derken , bu işlerin nasip kısmını da unutma .. yoksa istediğin kadar hazırlan olmayınca olmuyor örneği çok yani ..
                "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

Daha Lys 2 sınavı yapılmadı ki neden erkenden vazgeçtin durum kötü mü cidden?

Makine müh. beladır İtü makine ayrı bir beladır bu da aklında bulunsun bu arada

Yorum

• Makine müh. bölümlerinde 1 erkeğe 4 erkek düşüyo ona göre
                    Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                    Бургундия синий
                    61

Yorum

• İlk olarak Timur Mikhail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Makine müh. bölümlerinde 1 erkeğe 4 erkek düşüyo ona göre
                      Abicim iş hayatında da bana 4 tane kızdüşüyor param var istediğim hatunu elde edebiliyorum bu bölüm fizik ilebirlikte en zor bölümdür fakat diğerleri üni ortamında gezerken sen sen sıkıntı çekersin sonra o gezenler iş hayatında senin çalışanın olur yani makina her zaman önde gelen bölümlerden biridir

Yorum

• Fenci arkadaşlara Endüstri Mühendisliğini tavsiye ediyorum. Bir düşünün derim.

Yorum

• İlk olarak inception61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Abicim iş hayatında da bana 4 tane kızdüşüyor param var istediğim hatunu elde edebiliyorum bu bölüm fizik ilebirlikte en zor bölümdür fakat diğerleri üni ortamında gezerken sen sen sıkıntı çekersin sonra o gezenler iş hayatında senin çalışanın olur yani makina her zaman önde gelen bölümlerden biridir
                          Öyledir tabi ben işin dalgasındayım
                          Lakin olay kişide bitmekte.
                          Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                          Бургундия синий
                          61

Yorum

• Yarın ki sınava girecek arkadaşlara başarılar..

Benim kaderim yarın çizilecek hakkımızda hayırlısı..

Yorum

• İlk olarak bestrafer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fenci arkadaşlara Endüstri Mühendisliğini tavsiye ediyorum. Bir düşünün derim.
                              Kesinlikle pişman olmayacağınız bir tercih olacaktır.
                              Düşünün ve araştırın.

Ayrıca yarın ve öbür gün sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.
                              Allah yardımcınız olsun. Hepiniz için hayırlı sonuçlar ortaya çıkar inşallah.
                              En son Ahmet Demir tarafından düzenlendi; 23.06.2012, 00:57.
                              Dayan, sabır gerek, yolumuz uzun...

Nam-ı Diğer: madman

Yorum

• Sefa başta sen olmak üzere tüm arkadaşlara başarılar kardeşim tak artık 90a golü
                                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X