Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Argadaş bu konu nerelere düşmüş böyle. Ankara'daki üniversitelerin (Ankara, Başkent, Gazi) İletişim Fakülteleri hakkında yeterli derecede bilgi sahibi olan vatandaş var mıdır?
    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Bugün sınavda çocuklar Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi çözecek miyiz diye sorup durdular. Hiçbir şey anlamadım bu işten. Bazısı çözdü bazısı çözmedi öyle ortada bir şey. Yahu çözeceğin testi bilmeden sınava nasıl giriyorsun?

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bugün sınavda çocuklar Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi çözecek miyiz diye sorup durdular. Hiçbir şey anlamadım bu işten. Bazısı çözdü bazısı çözmedi öyle ortada bir şey. Yahu çözeceğin testi bilmeden sınava nasıl giriyorsun?
        garipsenicek, yadırganıcak son kişi o çocuklar...

Yorum

• Aklınız varsa girmeyin sınava mınava ya üniversiteyi kazanınca bi b.k olmuyor

ben kazandım senede 4 yada 5 derse ya giriyorum ya girmiyorum bi halta yaramıyor anlıcağınız

Yorum

• İlk olarak Gökhan Topsakal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            garipsenicek, yadırganıcak son kişi o çocuklar...
            Sistem eleştirisi yapmanın bir anlamı yok şu an. Hayatında bir kez girdiğin bir sınavda nasıl davranacağını bilmelisin.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sistem eleştirisi yapmanın bir anlamı yok şu an. Hayatında bir kez girdiğin bir sınavda nasıl davranacağını bilmelisin.
              sistem eleştirisi değildi..

bir dershanein rehberlik hocasına benim izah etmem gerekti durumu..

yani yönlendirmesi gerekenlerin dahi haberi yok...

Yorum

• Sınava girecek renktaşlara başarılar diliyorum. Stres yapmayın sakin ve dikkatli olun, inş hedeflediğiniz yerlerde bulunabilmeniz için güzel bi sınav olur ilk sınav

Yorum

• Sınava girecek renkdaşlara başarılar.
                  Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Yarın son... İnşallah en hayırlısıyla, alnımızın akıyla atlatırız şu süreci.

Yorum

• sınava girecek herkese başarılar son 1 sınav kaldı zaten son 1 gün

benim girdiğim sene gözümün önüne geldi ne çabuk geçmiş o kadar zaman
                      ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                      ~Twitter ~

Yorum

• Gönüllü olarak bana rehberlik etmek isteyen biri var mı? Tercihen Ankara'da okuyan, okumuş...

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gönüllü olarak bana rehberlik etmek isteyen biri var mı? Tercihen Ankara'da okuyan, okumuş...
                          Ankarada okumuyorum ama aklına takılan bişi varsa yardımcı olabilirim Özellikle tm de...

Yorum

• Evet gençler sizdeyiz nedir durumlar
                            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Evet gençler sizdeyiz nedir durumlar
                              İzindeyiz...
                              Més Que Un Club

Yorum

• Yok mu Çanakkale'ye gelecek bu yıl
                                Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X