Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TRT-Türk'te açıklama yapılmış. Ne demek istediğini anlayamadım. Birisi açıklayabilirse sevinirim.

Yorum

• arkadaşlar bi bilgisi olan ya da ne denilmek istediğini anlayan var mı?

Ben anladığım kadarını aktarayım. örneğin atıyorum.. benim mf-4 puanım hesaplanmış ama tmye de girmiştim tm-1 puanım hesaplanmamış ya da tm ci birisi fen sınavına girmiş tm-1 puanı açıklanmış ama mf-4 puanı hesaplanmamış gibi..

bu şekilde 200.000 kişinin puanları eksikmiş.

umarım benim mf-4 kısmını etkilemez. işler hepten b*ka saracak yoksa.

sanırım böyle bir şey yok. bütün söylenenler söylenti olarak kaldı.

son dakika:
      ÖSYM'den yapılan açıklamada puan ve başarı sıralamasında herhangi bir hatanın olmadığı belirtildi
      En son Mustafa Umut tarafından düzenlendi; 23.07.2012, 13:03.

Yorum

• Çok güzel bir söz vardır. "Bir şey geçiyor bunlar bizimle" diye. O duruma düştük vallahi.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon mu ? Diş Hekimliği mi ?

Daha net , Hacettepe FTR mi ? Gazi veya Eskişehir Diş mi ?
          Gazi Diş
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak bestrafer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çok güzel bir söz vardır. "Bir şey geçiyor bunlar bizimle" diye. O duruma düştük vallahi.
            Hayır bunu yapıyorlar peşine de böyle bir şey yok diyorlar buna da inanamıyoruz. Böyle bir kurum haline geldiler artık..

Yorum

• ÖSYM açıklama yapmış puanlamada hata yok diye.

Bu arada yeni kılavuz açıklanmış.

Yorum

• Puanlamada hata yok arkadaşlar. Bu yıl hem başarı düşük,hemde okul puanları düştü. Atıyorum geçen sene 230 alan adam 340 bindeyken bu yıl 230 alan adam 290 binlerde. Ge.en sene 512 puan ile kapatan tıp bölümlerinde bu yıl 490 ile kapatabilir. Bende bu yıl nasipse(hocalar kesin alırsın diyor) mimarlığı kazanıyorum.
                https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Biri bana Ktü Maliye birinci ögretim ve ikinci ögretim arasındaki para farkını söyleyebilirmi ?

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Biri bana Ktü Maliye birinci ögretim ve ikinci ögretim arasındaki para farkını söyleyebilirmi ?
                    Hasan http://www.eokulegitim.com/universit...ari-2012-2013/ sitesine göre şöyle ki ,

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 313 TL,

İkinci öğretim 1.155 TL görünüyor..
                    "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İstanbul Aydın'da okuyan var mı ?

Yorum

• İstanbul Aydında bizim okulun geçen sene mezunlarından biri tam burslu hukuğa gitmişti babası da hakimdi yani kötü bir yer olsa göndereceğini pek sanmıyorum..

Bu sene de benim tutuyor orası tam burslu ne yapacağım kararsız kaldım valla ..
                        "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İstanbul Aydın'da okuyan var mı ?

Uğur Sadıkoğlu - Hukuk'ta okuyor
                          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Özeller hakkında, eğitim, yurtdışına gitme olanakları veya mezun olduktan sonra iş bulma konusunda her şeyin devletlerden daha iyi olduğunu, biri transfer başlığından kafasını kaldırsa da söylese. Çok zor bir şey istiyorum, biliyorum. Ama ona göre tercih yapacağım, ne kadar çok fikir, yorum alırsam o kadar iyi bu süreçte. Belki ezberlediniz ama belirteyim ilgilenirseniz eğer, mimarlıktan bahsediyoruuuum .
                            Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                            Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• Ben de özel düşünüyorum ama dh'de birisi arel ve aydın'dan uzak durun demişti Sefa diyince aklıma geldi Uğur'a soracağım ben de nasıl memnun mu tavsiye eder mi filan diye. Buradan ekmek yok biraz daha araştırmaya devam edelim
                              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Uğur Sadıkoğlu - Hukuk'ta okuyor
                                Yalnız Uğur orada okumuyor, sövüyor.
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X