Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Herhangibi kyk yurduna yerleşipte gitmezsek sorun olur mu ?
    Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Arkadaşlar devlet hazırlık okurken burs veriyor mu?

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Herhangibi kyk yurduna yerleşipte gitmezsek sorun olur mu ?
        Kazanıp ta kayıt yaptırmazsanız olur.

Öteki türlü kayıt yaptırıp yurda yerleşip izin almadan başka bir yerde kalamıyorsunuz diye biliyorum. Yurttan kaydınızı sildirene kadar

Zaten giriş çıkışlar parmak izi ile kontrol ediliyor.
        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Yanlız arkadaşlar hiç araştırmacı değilsiniz.

Herkes yazsın sorularını cevaplayalım ama az da siz gayret edin

İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar devlet hazırlık okurken burs veriyor mu?
          Demişssin.

www.kyk.gov.tr 'ye girsen okusan biraz görürsün , senin şahsına demiyorum ama Ünivesite okuyaksınız artık araştırmacı ruh olsun içinizde girin sitelere okuyun yönetmelikleri okuyun fln. Lise gibi değildir Ünivesite artık her işinizi kendiniz halledeceksiniz. Bu size benden bi arkadaş tavsiyesi olsun

BURS, ÖĞRENİM VE KATKI KREDİSİNDEN YARARLANAMAYACAKLAR

Kurumumuzdan burs, öğrenim ve katkı kredisi almakta iken çeşitli sebeplerle kredisi kesilen öğrenciler ile halen burs, öğrenim ve katkı kredisi alan öğrenciler,
          5102 sayılı Kanunun 2. maddesi kapsamında yer alan Kamu Kurum ve Kuruluşlarından burs almakta olan öğrenciler,
          Yetim maaşı ve nafaka alanlar dışında en az asgari ücret düzeyinde aylık veya ücretle sürekli bir işte çalışan veya gelire sahip olan öğrenciler,
          Önlisanstan lisans öğrenimine geçmek için 2011–2012 öğretim yılında intibak programı yapan veya hazırlık sınıfı okuyan öğrenciler,
          En son bordo61 tarafından düzenlendi; 23.08.2011, 17:27.

Yorum

• Beyler kuzenim Rize İktisada girmiş,bu Fener mahallesi tam olarak nerdedir ben iş dolayısıyla arasıra gidiyorum ama tam olarak bilmiyorum Rizeyi,Rizede oturan arkadaşlar bir yardımcı olsa.

Yorum

• bordo61 ben araştırdım ancak tam bilgi bulamadım. Benim demek istediğim yani yurt başvurumuz kabul edildi diyelim ama gidip kaydolmadık yurda ve özel bi yurda kaydolduk bu durumda bir sorun olurmu tazminat vs.?

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bordo61 ben araştırdım ancak tam bilgi bulamadım. Benim demek istediğim yani yurt başvurumuz kabul edildi diyelim ama gidip kaydolmadık yurda ve özel bi yurda kaydolduk bu durumda bir sorun olurmu tazminat vs.?
                Yazdım onu .

Kaydolmazsan sorun yok

Yorum

• Bu arkadaş rize de sanırım mesaj atarsan cevap atar sanırım

Yorum

• [QUOTE=bordo61;1917967634]Yurtlar hakkında tüm bilgiler

http://www.kyk.gov.tr/kyk/html/yurt/genel_bilgi.php[/QUOT

bilgiler için teşekkürler...

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yanlız arkadaşlar hiç araştırmacı değilsiniz.

Demişssin.

www.kyk.gov.tr 'ye girsen okusan biraz görürsün , senin şahsına demiyorum ama Ünivesite okuyaksınız artık araştırmacı ruh olsun içinizde girin sitelere okuyun yönetmelikleri okuyun fln. Lise gibi değildir Ünivesite artık her işinizi kendiniz halledeceksiniz. Bu size benden bi arkadaş tavsiyesi olsun

BURS, ÖĞRENİM VE KATKI KREDİSİNDEN YARARLANAMAYACAKLAR

Kurumumuzdan burs, öğrenim ve katkı kredisi almakta iken çeşitli sebeplerle kredisi kesilen öğrenciler ile halen burs, öğrenim ve katkı kredisi alan öğrenciler,
                      5102 sayılı Kanunun 2. maddesi kapsamında yer alan Kamu Kurum ve Kuruluşlarından burs almakta olan öğrenciler,
                      Yetim maaşı ve nafaka alanlar dışında en az asgari ücret düzeyinde aylık veya ücretle sürekli bir işte çalışan veya gelire sahip olan öğrenciler,
                      Önlisanstan lisans öğrenimine geçmek için 2011–2012 öğretim yılında intibak programı yapan veya hazırlık sınıfı okuyan öğrenciler,
                      Ben zaten bakmıştım kyk'nın sitesinden ancak bir arkadaş ısrarla yok alıyorsun dedi. Ben de başka birilerine danışayım dedim. Teşekkür ederim.

Yorum

• KTÜ bölümüne yazmıştım ama cevap gelmedi bide burdan yazayım KTÜ Harita Mühendisliğinde okuyan renkdaşım varmı.. =)
                        #25 ALAN CARLOS GOMES DA COSTA 61#

Yorum

• Trabzonda kiralar ne kadar kalkınma civarında 2+1 veya 3+1

Yorum

• arkadaşlar çorum ya da istanbulu kazanan varsa yardımcı olabilirim...
                            "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                            Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yanlız arkadaşlar hiç araştırmacı değilsiniz.
                              Demişssin.

aynen katılıyorum.Üniversite biraz fazla özgürlükçü? olduğu için herşeyi kendimiz araştırıp yapmak zorundayız.
                              ha bir de sürü psikolojisi var tabi.biri birşey yapsın herkes aynını yapıyo
                              "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                              Louis D. Brandeis

Yorum

• 2 gündür hazırlık sınıfında hangi dersler okutulur onu araştırıyorum. Ben sadece ingilizce görüyoruz sanıyordum. Ve sınavı verip direk 1. sınıftan başlarım hazırlığı es geçerim diyordum.

Ancak üni.yi aradım geçersem direk 1den mi başlıyorum dedim hayır sadece hazırlığın ingilizce dersinden muaf oluyorsun dedi kafam iyice karıştı.Şimdi iktisatın hazırlık sınıfında hangi dersleri görücez acaba?

Üni.lerin internet sitelerinde hiç hazırlık derslerivermemiş. Direk 1.yarıyıl dersleri fln yazıyo onlarda matematiğe giriş vs. bilgisi olanın yardımına muhtacım..

Uploaded with ImageShack.us

Mesela burda Hitit Üniversitesinin iktisat bölümünün ders programı var 1.yarıyıl diye geçen dersler 1. sınıf derslerimi yoksa hazırlık sınıfı dersleri mi ?
                                En son Fatih Kuloğlu tarafından düzenlendi; 24.08.2011, 02:52.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X