Herhangibi kyk yurduna yerleşipte gitmezsek sorun olur mu ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı
Daraltma
X
-
İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerhangibi kyk yurduna yerleşipte gitmezsek sorun olur mu ?
Öteki türlü kayıt yaptırıp yurda yerleşip izin almadan başka bir yerde kalamıyorsunuz diye biliyorum. Yurttan kaydınızı sildirene kadar
Zaten giriş çıkışlar parmak izi ile kontrol ediliyor.Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
- Alıntı
Yorum
-
Yanlız arkadaşlar hiç araştırmacı değilsiniz.
Herkes yazsın sorularını cevaplayalım ama az da siz gayret edin
İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar devlet hazırlık okurken burs veriyor mu?
www.kyk.gov.tr 'ye girsen okusan biraz görürsün , senin şahsına demiyorum ama Ünivesite okuyaksınız artık araştırmacı ruh olsun içinizde girin sitelere okuyun yönetmelikleri okuyun fln. Lise gibi değildir Ünivesite artık her işinizi kendiniz halledeceksiniz. Bu size benden bi arkadaş tavsiyesi olsun
BURS, ÖĞRENİM VE KATKI KREDİSİNDEN YARARLANAMAYACAKLAR
Kurumumuzdan burs, öğrenim ve katkı kredisi almakta iken çeşitli sebeplerle kredisi kesilen öğrenciler ile halen burs, öğrenim ve katkı kredisi alan öğrenciler,
5102 sayılı Kanunun 2. maddesi kapsamında yer alan Kamu Kurum ve Kuruluşlarından burs almakta olan öğrenciler,
Yetim maaşı ve nafaka alanlar dışında en az asgari ücret düzeyinde aylık veya ücretle sürekli bir işte çalışan veya gelire sahip olan öğrenciler,
Önlisanstan lisans öğrenimine geçmek için 2011–2012 öğretim yılında intibak programı yapan veya hazırlık sınıfı okuyan öğrenciler,En son bordo61 tarafından düzenlendi; 23.08.2011, 17:27.Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebordo61 ben araştırdım ancak tam bilgi bulamadım. Benim demek istediğim yani yurt başvurumuz kabul edildi diyelim ama gidip kaydolmadık yurda ve özel bi yurda kaydolduk bu durumda bir sorun olurmu tazminat vs.?
Kaydolmazsan sorun yokBiz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
- Alıntı
Yorum
-
Bu arkadaş rize de sanırım mesaj atarsan cevap atar sanırımBiz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
- Alıntı
Yorum
-
[QUOTE=bordo61;1917967634]Yurtlar hakkında tüm bilgiler
http://www.kyk.gov.tr/kyk/html/yurt/genel_bilgi.php[/QUOT
bilgiler için teşekkürler...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlız arkadaşlar hiç araştırmacı değilsiniz.
Demişssin.
www.kyk.gov.tr 'ye girsen okusan biraz görürsün , senin şahsına demiyorum ama Ünivesite okuyaksınız artık araştırmacı ruh olsun içinizde girin sitelere okuyun yönetmelikleri okuyun fln. Lise gibi değildir Ünivesite artık her işinizi kendiniz halledeceksiniz. Bu size benden bi arkadaş tavsiyesi olsun
BURS, ÖĞRENİM VE KATKI KREDİSİNDEN YARARLANAMAYACAKLAR
Kurumumuzdan burs, öğrenim ve katkı kredisi almakta iken çeşitli sebeplerle kredisi kesilen öğrenciler ile halen burs, öğrenim ve katkı kredisi alan öğrenciler,
5102 sayılı Kanunun 2. maddesi kapsamında yer alan Kamu Kurum ve Kuruluşlarından burs almakta olan öğrenciler,
Yetim maaşı ve nafaka alanlar dışında en az asgari ücret düzeyinde aylık veya ücretle sürekli bir işte çalışan veya gelire sahip olan öğrenciler,
Önlisanstan lisans öğrenimine geçmek için 2011–2012 öğretim yılında intibak programı yapan veya hazırlık sınıfı okuyan öğrenciler,
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlız arkadaşlar hiç araştırmacı değilsiniz.
Demişssin.
ha bir de sürü psikolojisi var tabi.biri birşey yapsın herkes aynını yapıyo"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
- Alıntı
Yorum
-
2 gündür hazırlık sınıfında hangi dersler okutulur onu araştırıyorum. Ben sadece ingilizce görüyoruz sanıyordum. Ve sınavı verip direk 1. sınıftan başlarım hazırlığı es geçerim diyordum.
Ancak üni.yi aradım geçersem direk 1den mi başlıyorum dedim hayır sadece hazırlığın ingilizce dersinden muaf oluyorsun dedi kafam iyice karıştı.Şimdi iktisatın hazırlık sınıfında hangi dersleri görücez acaba?
Üni.lerin internet sitelerinde hiç hazırlık derslerivermemiş. Direk 1.yarıyıl dersleri fln yazıyo onlarda matematiğe giriş vs. bilgisi olanın yardımına muhtacım..
Uploaded with ImageShack.us
Mesela burda Hitit Üniversitesinin iktisat bölümünün ders programı var 1.yarıyıl diye geçen dersler 1. sınıf derslerimi yoksa hazırlık sınıfı dersleri mi ?En son Fatih Kuloğlu tarafından düzenlendi; 24.08.2011, 02:52.Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum