Karadeniz Teknik Üniversitesi-İşletme
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı
Daraltma
X
-
Arkadaşlarım abilerim ben Avrasya Üniversitesine yerleştim devlet yurduna yazılmak istiyorum ancak devlet yurdu ktü kampüsündeymiş bende oraya yazılabiliyormuyum acaba bilgisi olan yardımcı olabilirmi kuşadasından gelicem okumaya benim için çok önemliMavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
- Alıntı
Yorum
-
, bir sürü devlet yurdu var Trabzonda sadece yurt içinde değil yomrada var ,
olimpiyat kampüsünde var.
devlet yurduna yazılmak için
Başvurunu yap , sana çıkarsa gider yerleşirsin.
Çıkmazsa mecbur kendine yurt bakacaksınEn son bordo61 tarafından düzenlendi; 23.08.2011, 00:23.Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
- Alıntı
Yorum
-
Muhtemelen herkese çıktığı gibi sanada yedekler çıkar.
Yedek sıran küçük ise kayıt yaptırma olasılığın yüksek çünkü asıl kazananların azımsanamayacak kadarı devlet yurduna kayıt yaptırmıyor.Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
- Alıntı
Yorum
-
Yomradaki Yurt Ktü'den daha yakın Avrasyaya.
Yomranın içinde değil zati
Ktü'deki öğrenciler kalıyor orda derse gidiyor sende gidebilirsin o yüzden sıkıntın olmasun
15 - 20 dk flndır taş çatlasa dolmuş ileEn son bordo61 tarafından düzenlendi; 23.08.2011, 01:21.Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle, bir sürü devlet yurdu var Trabzonda sadece yurt içinde değil yomrada var ,
olimpiyat kampüsünde var.
devlet yurduna yazılmak için
Başvurunu yap , sana çıkarsa gider yerleşirsin.
Çıkmazsa mecbur kendine yurt bakacaksın
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak muharrematasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayırlı uğurlu olsun uşaklar, tarikat yurtlarından uzak durun amanBende Beşikdüzündenim
Tonya/İskenderli-Beylikdüzü/İstanbul
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak habreg4s61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledevlet yurtları nasıl hiç bilgin varmı....
KTÜ'dekileri de olimpiyatlar nedeniyle yenilediler.
Kalan arkadaşlar beğeniyorBiz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
- Alıntı
Yorum
-
Fiyatı değişik olan yurtlar yani daha iyi yurtlar.
TRABZON BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
S.No Yurt Adı Yurt Ücreti Depozito Ücreti
1 Yomra Kanuni Yurdu (Kız-Erkek) -TRABZON 144 225
2 Giresun Sahil Yurdu B,C Blokları (Kız-Erkek)-GİRESUN 123 190
3 Rize Yeşilçay Yurdu A Blok(Erkek)-RİZE 144 225
4 Trabzon Yurdu 7,8 ve 9.Blok(Kız)-TRABZON 165 250En son bordo61 tarafından düzenlendi; 23.08.2011, 12:12.Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
- Alıntı
Yorum
-
Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum