'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Canlar benim oğlum da girdi ygs ye,puan için itiraz edecek,Ankaraya gitmeyip posta yolu ile müracaat edeceğiz,matbu dilekçe var onu doldurduk,Ziraat bankasına 5 tl yatacakmış onu yarın halledeceğiz,başka gerekli bişi varmı mesela sınav sonuç belgesi konulacakmı.
Aps mi,İadeli Taahhütlü mü,Kargo mu tercih edelim,
Yardımcı olursanız sevinirim,teşekkürler.
En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 08.05.2011, 12:29.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Beklediğimin çok çok altı geldi netler . Neyse kaydırmaktan korkuyordum allahtan kötüye alıştırmıştım kendimi şükretmek lazım düzeltilmeyecek bir puan değil . Giren çıkan tüm arkadaşlara geçmiş olsun .
Ahmetim yeni gördüm canım kardeşim,beklediğinden düşük gelmiş üzülmüşündür ama sıkma canını,inşallah istediğin yerde istediğin bölümde okuma fırsatın olur.
Tebrik ederim,Allah muaffak etsin inşallah.Doktor olunca unutma bizi haa
En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 08.05.2011, 12:27.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Ahmetim yeni gördüm canım kardeşim,beklediğinden düşük gelmiş üzülmüşündür ama sıkma canını,inşallah istediğin yerde istediğin bölümde okuma fırsatın olur.
Tebrik ederim,Allah muaffak etsin inşallah.Doktor olunca unutma bizi haa
Unutur muyum abim o ne demek yaa
~~~
Abi çocuk için aslında en sağlam yol Ankara'da tanıdık varsa ona gönderseniz kargo ile o elle Ösym binasına götürebilir .
Ankara'da tanıdık çok,tamam o şekilde kabul olursa kargoya da gerek yok bizim akrabalar hep Ankara terminalinde,ben de Niğde terminalinde yollayım onlar versin.
Yorum