Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Traktör mü bu kullanmasını bilene diyosun.bu sınavlar,devlet okulları dersanelere muhtaç etti öğrencileri.
    Kullanmasını bilen derken dişini sıksın otursun çalışsın emek versin. Ben malesef çalışkan birisi olmadığım için hiç çalışmadım sınava.

Yorum

• Sınavlar hakkıyla yapılabildiği sürece

Şuanki koşullarda en mükemmel iş sınavlı sistemdir.

Lise puanıyla Üniversiteye girilseydi.

Asıl o zaman görürdünüz rantı , adam kayırmayı.

Ülkemizde

Okula bir yardım et , tüm sınavları geç sistemi devam ettiğinden haberiniz yok sanırım

Ama şuanki Sınav sistemimiz berbat
      En son bordo61 tarafından düzenlendi; 06.04.2011, 00:45.
      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sınavlar hakkıyla yapılabildiği sürece

Şuanki koşullarda en mükemmel iş sınavlı sistemdir.

Lise puanıyla Üniversiteye girilseydi.

Asıl o zaman görürdünüz rantı , adam kayırmayı.

Ülkemizde

Okula bir yardım et , tüm sınavları geç sistemi devam ettiğinden haberiniz yok sanırım
        Böylede öylede rant. Türkiye'de kural bu aslında boşuna konuşuyoruz.

Yorum

• Ben dün burda yazdım. Okuyup da anlayacak biri çıkmadı. Bugün ise haber oldu. Benim uydurmam olmadığını görmüş oldunuz. Yazdıklarıma kıyasla tek eksik yanı yine internette sınavdan önce yazılmış olan bu yöntemin bir dershanede gece saat üçte öğretilmiş olduğu bilgisi yer almıyor haberde.

İşte sınavdan birkaç gün önce bazı forum sitelerinde ve Google'da 'araştırma patlaması' yapan o terim...

Seçenekleri kaydırarak doğru eşleşmeyi bulmaya yarayan yöntem “mod medyan” sınavdan birkaç gün önce bazı forum sitelerinde gündeme getirilmişti.

"RÜYAMDA GÖRDÜM MOD-MEDYAN"
          25 Mart’ta www.frmtr.com’da bir kullanıcı “rüyamda gördüm mod-medyan” başlığıyla “arkadaşlar mod nedir medyan nedir nasıl bulunur?” diyor. 26 Mart’ta ise www.donanimhaber.com’daYGS/LYS-Mod-Medyan” başlığı altında bir kullanıcı “nedir bu konu?” diyor. Google’da da ‘mod medyan’ sınav öncesi en çok aranan terimler arasında.

İşte sınavın şifresi: Mod Medyan

Şifreleme tekniği sınavdan önce öğrenciler arasında paylaşıldı mı? Sınav öncesi ilginç detay neydi?

Hemen her gün YGS’ye yönelik çok önemli şifreler bulduğunu ve bunun kesin sonuç verdiğini iddia edenler çıkıyor.

İNSANI ŞOKE EDEN AYRINTILAR
          Abbas Güçlü'nün bu konuyla ilgili yazdığı yazı: Ciddiye alıp incelediğinizde gerçekten de birebir doğru cevap anahtarı ile örtüşen şifreler de var. Ama daha da önemlisi internette günlerdir dolaşan “mod medyan“ yazışmaları insanı şoke etmeye yetiyor da artıyor.

"SEÇENEKLERİ BÜYÜKTEN KÜÇÜĞE DOĞRU SIRALAYIN!"
          İddiaya göre -ki internette bu iddiayı kanıtlayan yüzlerce örnek bulabilirsiniz- mod medyan kavramı bazı yerlerde öğrencilere aşağıdaki şekilde anlatıldı: “YGS’deki seçenekleri, büyükten küçüğe doğru sıralayın, üstteki seçenekle hangisi çıkışıyorsa, o mod medyandır.”

"YGS'DE MOD MEDYAN ÇIKACAK HABERİNİZ OLSUN"
          Aslına bakılırsa mod ve medyan, istatiksel kavramlar. Sözlüklere girildiğinde uzun uzadıya anlatılıyor. Ama öğrencilere anlatımı bu şekildeymiş. Ve sınavdan bir iki gün önce bazı öğrenciler arasında “YGS’de mod medyan çıkacak haberiniz olsun“ diye mail trafiği olmuş. Konudan haberdar olanlar mod medyan kavramının ne anlama geldiğini hemen anlamış. Ama bu kavramı ilk kez duyanlar, sınava bir gün kala ders çalışmak olmaz, bırakın o soruyu da cevaplamayalım diye fazla kaale almamışlar.

BAZI KENTLERDE PATLAMA!
          Şimdi sanal ortamda dolaşan iddialara bakılırsa, bu konudan haberdar çok kişi olmuş. Ne kadarı doğru, ne kadarı abartı elbette bilmiyoruz. Ama ciddiye alınması gereken bir kavram olduğu kesin. Çünkü yine internet üzerindeki arama kayıtlarına bakıldığında, sınavdan bir iki gün önce bu kelimeleri arayanların sayısında özellikle bazı kentlerde patlama olmuş. Niyedir, nicedir onu biz bilemeyiz...

ARAMADA 5 KAT ARTIŞ OLMUŞ!
          Google arama trend raporlarında 27 Mart 2011 YGS sınavından önce grafiktede görüldüğü gibi sınav tarihinden önce "mod medyan" kelimesinin internette aratılmasında 5 katı bir artış olduğu ortaya çıkıyor.

Yorum

• İnanamıyorum doğrusu.Allah ıslah etsin.Kul hakkına giren üst,alt,öğrenci öğretmen bütün herkesi Allah'a havale ediyorum.Bu nasıl bir örgütleme suçtur.Yazık.

Yorum

• "Kul hakki" diyorum baska bir sey demiyorum.
              Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
              Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
              Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• Sınav öncesi hedefini tutturmuş benim gibiler sınav iptal olduğu takdirde eğer yeni sınavda daha kötü yaparsak bizim hakkımızı kim arayacak? Psikoloji denen bişey var. Bu sınavda hedefine ulaşmış kişiler eğer sınav iptal olursa yeni sınavda çok büyük oranda daha kötü yapacaklar o psikolojik çöküntüyle.

Yorum

• İlk olarak Fúser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben dün burda yazdım. Okuyup da anlayacak biri çıkmadı. Bugün ise haber oldu. Benim uydurmam olmadığını görmüş oldunuz. Yazdıklarıma kıyasla tek eksik yanı yine internette sınavdan önce yazılmış olan bu yöntemin bir dershanede gece saat üçte öğretilmiş olduğu bilgisi yer almıyor haberde.

İşte sınavdan birkaç gün önce bazı forum sitelerinde ve Google'da 'araştırma patlaması' yapan o terim...

Seçenekleri kaydırarak doğru eşleşmeyi bulmaya yarayan yöntem “mod medyan” sınavdan birkaç gün önce bazı forum sitelerinde gündeme getirilmişti.

"RÜYAMDA GÖRDÜM MOD-MEDYAN"
                  25 Mart’ta www.frmtr.com’da bir kullanıcı “rüyamda gördüm mod-medyan” başlığıyla “arkadaşlar mod nedir medyan nedir nasıl bulunur?” diyor. 26 Mart’ta ise www.donanimhaber.com’daYGS/LYS-Mod-Medyan” başlığı altında bir kullanıcı “nedir bu konu?” diyor. Google’da da ‘mod medyan’ sınav öncesi en çok aranan terimler arasında.

İşte sınavın şifresi: Mod Medyan

Şifreleme tekniği sınavdan önce öğrenciler arasında paylaşıldı mı? Sınav öncesi ilginç detay neydi?

Hemen her gün YGS’ye yönelik çok önemli şifreler bulduğunu ve bunun kesin sonuç verdiğini iddia edenler çıkıyor.

İNSANI ŞOKE EDEN AYRINTILAR
                  Abbas Güçlü'nün bu konuyla ilgili yazdığı yazı: Ciddiye alıp incelediğinizde gerçekten de birebir doğru cevap anahtarı ile örtüşen şifreler de var. Ama daha da önemlisi internette günlerdir dolaşan “mod medyan“ yazışmaları insanı şoke etmeye yetiyor da artıyor.

"SEÇENEKLERİ BÜYÜKTEN KÜÇÜĞE DOĞRU SIRALAYIN!"
                  İddiaya göre -ki internette bu iddiayı kanıtlayan yüzlerce örnek bulabilirsiniz- mod medyan kavramı bazı yerlerde öğrencilere aşağıdaki şekilde anlatıldı: “YGS’deki seçenekleri, büyükten küçüğe doğru sıralayın, üstteki seçenekle hangisi çıkışıyorsa, o mod medyandır.”

"YGS'DE MOD MEDYAN ÇIKACAK HABERİNİZ OLSUN"
                  Aslına bakılırsa mod ve medyan, istatiksel kavramlar. Sözlüklere girildiğinde uzun uzadıya anlatılıyor. Ama öğrencilere anlatımı bu şekildeymiş. Ve sınavdan bir iki gün önce bazı öğrenciler arasında “YGS’de mod medyan çıkacak haberiniz olsun“ diye mail trafiği olmuş. Konudan haberdar olanlar mod medyan kavramının ne anlama geldiğini hemen anlamış. Ama bu kavramı ilk kez duyanlar, sınava bir gün kala ders çalışmak olmaz, bırakın o soruyu da cevaplamayalım diye fazla kaale almamışlar.

BAZI KENTLERDE PATLAMA!
                  Şimdi sanal ortamda dolaşan iddialara bakılırsa, bu konudan haberdar çok kişi olmuş. Ne kadarı doğru, ne kadarı abartı elbette bilmiyoruz. Ama ciddiye alınması gereken bir kavram olduğu kesin. Çünkü yine internet üzerindeki arama kayıtlarına bakıldığında, sınavdan bir iki gün önce bu kelimeleri arayanların sayısında özellikle bazı kentlerde patlama olmuş. Niyedir, nicedir onu biz bilemeyiz...

ARAMADA 5 KAT ARTIŞ OLMUŞ!
                  Google arama trend raporlarında 27 Mart 2011 YGS sınavından önce grafiktede görüldüğü gibi sınav tarihinden önce "mod medyan" kelimesinin internette aratılmasında 5 katı bir artış olduğu ortaya çıkıyor.

Hani nerede aramadaki patlama? Sadece Nisan'dan sonra TV'den duyupta merak edenler aramış.

Yorum

• Biraz da mizah olsun

" bu sınav iptal edilmezse ve bu alavere ile üniversiteye giren badem tosunlar 5-10 seneye piyasaya salınırsa, elemanlar temelden sakat olduğundan mesleki hayatlarında ağır sıçacakları için literatürümüze 2011, 2011 misin lan gibi kelimeler girebilir buralardan çok güzel diyaloglar çıkabilir.

-yavrum?
                    +buyur abi?
                    -bu nedir bebeğim donatıları momentin maksimum olduğu yerde darı gibi serpiştirmişsin? sıfır olduğu yerde de agzına etmissin sahada yapmaya kalksan arasına beton girmez?
                    +eeööö...
                    -canım?
                    +efendim abi
                    -bu kolonların hepsi aynı istikamette düzenlenmiş. deprem hareketi y yönünde olsa ne olacak bu bina?
                    +şeyeder abi sağlam perde, kolon..dayanıklı yani..mesnet şeysi
                    -2011 misin lan sen yoksa .erefsiz?
                    +yok abi ne alakası var ya? "

alıntıdır.

Yorum

• her sinavdan sonra ayni senaryolar. bir kerede sorunsuz olsa sasarim

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        her sinavdan sonra ayni senaryolar. bir kerede sorunsuz olsa sasarim
                        Dpn konsoloslukda cok gergindin cicim
                        Trabzonspor
                        FC Barcelona MSV Duisburg
                        Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          http://www.google.com/trends?q=mod+m...ate=mtd&sort=0

Hani nerede aramadaki patlama? Sadece Nisan'dan sonra TV'den duyupta merak edenler aramış.
                          Kendin de söylediğin gibi internetteki sınavdan önceki mod-medyan yazışmalarını öğrenenlerin son günlerde çok sayıda aramalar gerçekleştirdiğinden dolayı bugün itibariyle baktığında linkini verdiğin grafik haliyle sınavdan önceki zamanı yansıtamıyor, çünkü grafik ayarları yeterli değil bunun için.

Abbas Güçlü'nün sayfasında paylaştığı alttaki 'mod medyan' arama grafiği bu mod-medyan olayı daha yeni anlaşıldığı zaman kayıta alınmış:

Daha sonrasında yapılan aramalar burdaki oranı çok fazla aştığından bu artışı senin paylaştığın grafikte göstermiyor.

Bu alttaki grafikte benim şimdi google trends üzerinden araştırdığım grafik:

Burda gördüğün gibi sınavdan önce hemen hemen sıfırdan gelip bir artış ve sonrasında ta ki olay meydana çıkana kadar tekrardan sıfır seviyesine bir düşüş var. Ne yazıkki bugünden geriye doğru 7 günlük araların oranları hesaplanmış (çarşamba günleri üzerinden), daha detaylı göstermesi için de ayarlar bulunmuyor. Günlük görebilsek daha net meydana çıkar anlatmak istediğim.

Bunlarda sınavdan önce mod medyan yönteminin öğrenciler tarafından sınavda çıkacak diye sınava çok az bir süre kala konuşulduğu forum linkleri:

Burda sınavdan bir gün (!) önce sorulmuş:
                          http://forum.donanimhaber.com/m_4778...m.htm#47781550

Burda rüyamda gördüm diye iki gün (!) önce sorulmuş ve bir dershanede gece saat üçte mod-medyan öğretildiği yazılmış.

Burda da yine sınavdan birkaç gün önce öğretmenler arasında mod-medyan mevzusu konuşulmuş:

Şimdi Muhammed kardeşim, madem bu konuya ilgin var ve üşenmeyip aramaları araştırmışsın, bu linklere de bir göz at, oldu mu?

Yorum

• İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dpn konsoloslukda cok gergindin cicim

madem gördün insan bi selam verir dimi

ya orda calisan bi adama uyuz oldum ondan gergindim. bu yaptigi ilk kez degildi cünki.

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

madem gördün insan bi selam verir dimi

ya orda calisan bi adama uyuz oldum ondan gergindim. bu yaptigi ilk kez degildi cünki.
                              Birsey demeye kalmadan sen aşağıya indin zaten
                              Trabzonspor
                              FC Barcelona MSV Duisburg
                              Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• FIFA'nın yaptığı menajerlik sınavında bile kopya dönmüş. Bir başkadır benim memleketim:

Futbolcu Temsilci Sınavı iptal edildi

Türkiye Futbol Federasyonu, 31 Mart Perşembe günü gerçekleştirdiği Futbolcu Temsilci Sınavı'nı iptal etti.

Türkiye Futbol Federasyonu, FIFA tarafından 31 Mart saat 10.00 olarak belirlenerek tüm üye ülkelerde aynı anda gerçekleştirilen sınav sonuçlarını, tamamen kendi inisiyatifi ve sorumluluk anlayışı gereği inceleme kararı aldı.
                                10 günlük titiz inceleme sonucunda toplam 20 soruluk sınavda, FIFA tarafından hazırlanarak ülke federasyonlarına gönderilen 15 sorunun, bazı adaylarca sınavdan önce elde edildiği anlaşıldı. Söz konusu 15 soruya, bazı adaylarca aynı doğru ve aynı yanlış cevapların işaretlendiğini, hesaplama gerektiren sorularla ilgili sınav kağıdında hiçbir hesaplama yapılmadığını ve sınav sonrası verilen itiraz dilekçelerinin de birebir aynı olduğunu gören TFF, FIFA'ya sınavın iptalinin gerekli olduğunu bildirdi. Aynı incelemede TFF tarafından hazırlanan 5 soru da analiz edildi, ancak herhangi bir gruplaşmaya rastlanmadı.

Kaynak:TFF

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X