Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu sınavın bir numaralı düşmanı var o da stres, 2006 senesinde üniversiteye girmiştim, o sene 330 puan almıştım dil puan türünde, 2 sene sonra öylesine girdim sınava bu sefer 332 aldım.

Düzenli çalışan ve stresine hakim olan herkesin başarılı olabileceği bir sınav.

cevaplara nerden baktım, tv den mi ? cevaplar yarın internete düşer heralde, ben yarın bakayım en iyisi şimdi ölüyorum yorgunluktan.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bende yarın giriyorum sınava. Malesef hiç çalışmadım desem yeridir. Yarın bu mesajımı alıntılayıp netlerimi yazacağım. Hayırlısı bakalım.
      Türkçe 39 yaptım. TRT'den takip ediyordum. İlk 39 sorum doğruydu kadının anlattığı son sorum yanlış çıktı Ben çok kısmetli bir insanım böyle sınavlarda. Denemelerde 6-7 bazen 10 yanlışım çıkıyordu Türkçe'den.

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        cevaplara nerden baktım, tv den mi ? cevaplar yarın internete düşer heralde, ben yarın bakayım en iyisi şimdi ölüyorum yorgunluktan.
        Ben eski sınav tecrübemi paylaştım, yorgun olduğun belli, biraz dinlen bence.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          . Ben felsefe de zorlandım ayrıyeten.
          Felsefe sorularını bekliyorum.

TV'ye bakmadım verdiler mi acaba ?

Geçmiş olsun ayrıca.
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Şimdi alakasız olacak ama sınava girmeden 2.üniversite diye aöf sosyoloji yazabilirim değil mi ? Şimdi Psikoloji okuyorum yanında da Sosyoloji olsun hesabı,kime sorsam yarısı sınava girmeden olur diyor. Diğer yarısı sınava girmen lazımdı diyor. Yok mu bu işin erbabı

Ayrıyetten tüm arkadaşlara,kardeşlere geçmiş olsun her şey dilediğinizce olsun fazla kafaya takmayın ama işin ciddiyetini de bırakmayın.
            Kazimişi gzas vorert

Yorum

• İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şimdi alakasız olacak ama sınava girmeden 2.üniversite diye aöf sosyoloji yazabilirim değil mi ? Şimdi Psikoloji okuyorum yanında da Sosyoloji olsun hesabı,kime sorsam yarısı sınava girmeden olur diyor. Diğer yarısı sınava girmen lazımdı diyor. Yok mu bu işin erbabı

Ayrıyetten tüm arkadaşlara,kardeşlere geçmiş olsun her şey dilediğinizce olsun fazla kafaya takmayın ama işin ciddiyetini de bırakmayın.

Evet okuyabiliyorsun.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Evet okuyabiliyorsun.
                Kesin diyorsan inanacağım. Çünkü yetkili kişileri arayıp sorduğumda bilmiyoruz gibi bir cevap alan ülke vatandaşıyım. Bazılarından da ne işin var işte okuyorsun ne güzel gibi güzide tavsiyelerde alıyorum bu telefonlardan
                Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Bölüm konusunda emin değilim, ben İspanyol dili ve Edebiyatı okuyorum, sınıftan arkadaşlarım var AÖF'de Uluslararası İlişkiler, İşletme, Halkla İlişkiler gibi bölümlerde okuyan.

Yorum

• Tamam sağolasın
                    Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Bütün herkese geçmiş olsun.

Sıkmayın sakın canınızı. Herşey olacağına varır sadece siz çalışın

Yorum

• Allah şu matematiği çözene akıl versin. Sorular çok güzel diyor kendisi yanlış çözüyor.

Yorum

• Trt de matematiğin ilk 20 sorusuna baktım.Kolay gibiydi,mantık sorusu hele tam kekti.Geri kalan kısmı zordu heralde.

Türkçe paragraflardan oldum olası nefret ederim.Geçen sene LYS4 sınavında edebiyat beklerken paragrafta anlam sorularını görünce sınavdan bile düşünmüştüm.

Yorum

• Sınav bitti kurtulduk ama moralim nedense bozuk.Sınavdan sonra rahatlarım diyordum şimdi daha kötü oldum.

Yorum

• Herkese geçmiş olsun öncelikle.

Matematik sorularına baktım zor denilmesi üzerine, bana gerçekten çok kolay geldi. Sınav stresinden falan olacak herhalde ki girenlere zor gelmiş.

Yorum

• Geçmiş olsun arkadaşlarım

Şimdi gene sistemi eleştiren bir yazı yazacağım, olmayacak. O sebepten eldeki sistem bu olduğu için yapacak fazla bir şey yok

Gerçekten emek verdiyseniz, ve birtakım sorular sizi zorladoysa, sıkıntı etmeyin. Sizin zorlandığınız soruda pek çok insan zorlanmıştır. O sebeptendir ki, şunu hiç anlayamamışımdır: Sınav kolay olunca herke sevinir, zor olunca herkes üzülür Saçmadır, zira kolay olursa herkese kolaydır, soru başına gelen katsayı azalacaktır. Zor ise herkese zordur, soru başı düşen katsayı, standart sapma dediğimiz şey, artacaktır. Ve her iki durumda da gelecek puan aynıdır

Ha sınav zor ya da kolay, genele göre düşük net çıkarttıysanız, üzülmeniz normal elbet. Ya da tam tersi yüksek net yaptıysanız sevinmeniz harika.Ama stadart sapma denen şeyin varlığından haberdar olun

İlk etap bitti, geçmiş olsun diyeyim ben de.

Ancak çok daha zorlu bir süreç başlıyor şimdi İki üç gün dinlenin elbet, lakin 12 haftalık süreç önemli. Havaların ısınması vesaire hikaye geliyor bana. Gevşeme olacaktır illa ki; ancak bir amacınız varsa, yan etkenler çok da fazla etkilemeyecektir sizi Ygs'de 65000. olup, Lys'de 15000. olan insanların mevcudiyeti bir gerçek. Ferah tutun içinizi!

Bol bol soru çözün ve eksik hisettiğiniz kısıları mutlaka tamamlayın. Her ders için böyledir, ancak özellikle matematikte halkalardan biri eksik olduğunda gerisi gelmeyebiliyor. Yanlış cevapladığınız sorularda, neyi neden yanlış düşündüğünüzü iyi irdeleyin, ve bol bol okuyun! Nacizane tavsiyemdir

Hedefinizi küçük tuttuğunuz takdirde, korkarım o amaca bile ulaşamazsınız! Mümkün mertebe hedefi yükseltin! Belirleyiici olan, hedefin ta kendisidir!

Hayatın en kritik anı olarak gösterilen bu süreci, mümkün olduğunca rahat geçirmeye bakın. Gerekli emeği verirseniz, yapamayacağınız hiçbir şey yok! "Kitap, sizin beyninizde!" İhtiyacınız olan tek şey, onu beslemek!

Kolay gele

Not: Bu süreçte gaza getirilmeye herkesin ihtiyacı vardır. Şiddetle tavsiye edeceğim film: Yetenekli Eller... Vakit kaybetmeden izleyiniz
                                En son 61viya tarafından düzenlendi; 27.03.2011, 17:20.
                                "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X