Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Matematik soruları kolaydı ama o anda 40 dakikada çözülecek sorular değildi. Benim sınavım çok kötü geçti. Başarılı olanları şimdiden tebrik ediyorum.

Yorum

• İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şimdi alakasız olacak ama sınava girmeden 2.üniversite diye aöf sosyoloji yazabilirim değil mi ? Şimdi Psikoloji okuyorum yanında da Sosyoloji olsun hesabı,kime sorsam yarısı sınava girmeden olur diyor. Diğer yarısı sınava girmen lazımdı diyor. Yok mu bu işin erbabı

Ayrıyetten tüm arkadaşlara,kardeşlere geçmiş olsun her şey dilediğinizce olsun fazla kafaya takmayın ama işin ciddiyetini de bırakmayın.

üni öğrenci olduğun için a.ö sınavsız kayıt yaptırırsın.ama sınava girmişsin artık a.ö tercih edebilirsin
      Trabzon büyükerşenini arıyor.

Yorum

• Yanlış anlaşılmalar olmuş matematik soruları çok da zor değildi.Ama süre alıcıydı.Toplam 40 dk'da çözülcek sorulardı.Ben sayısalcı olarak deneme sınavlarında hep dümdüz giderim sınavda bir ara tereddüte düştüm ama sonra standart uyguladığım sırayı bozmak istemedim.Türkçe sosyal 60 dk'da bitti.Geriye 100 dk kaldı çok rahat bitiririm derken matematik de inanılmaz süre harcadım.Benim kitapçığın grubundan dolayı ilk sorular bayağa basitti gazı almış gidiyordum ama sonrasında zor sorular geldi ve süreyi çaldı götürdü.Sonra hemen fene geçtim 20 dk'da feni taradım sonra tekrar matematiğe geri döndüm.Geçen sene de ygs'ye girmiştim matematik 27 d 3 y yapmıştım (26.25 net) ama bu yıl ondan eser kalmadı.20 ya çıkar ya çıkmaz.Bu soruların zorlaşmasında uzamasında ösym başkanının değişmesinin de rolü olabilir diye düşünüyorum.

Yorum

• Benim de sıralama şaştı. Sosyalden başladım, zor gelince Türkçeye geçtim. Çok vakit kaybettim. Stres de eklenince iyice berbat bir şey oldu.

Yorum

• Matematik yüzünden battım(!) resmen.
            Boşuna demediler alıştığınız sırayla gidin diye.
            Be salak sen hangi akla hizmet matematikten başlarsın

1 saatten fazla sürdü matematik hiçbirşey yapamadım resmen.

Sınava girmeden bas bas bağırıyordum fen beni yakacak 3-4 soru yaparım ben fenden nasıl kazanacağım diye 20 dakikada 30a yakın soru yaptım fenden 20nin üzerinde net çıkar fenden rahat.

Türkçeyi yetiştiremedim.
            Sosyal zaten puan vermiyordu bakasım vardı ama düşünün Türkçe'yi yetiştiremeyen bir insan Sosyal'e nasıl gelsin ...
            İlk sınavımızda çoğunuzun dediği gibi Stresin kölesi olduk.
            Önümüzdeki maçlara bakacağız.

LYS artık tam bir fantezi dersaneye filanda gitmeyeceğim zaten .
            Bi girer şansımızı deneriz.

Kaya ağabey baraj 180
            En son Canberk tarafından düzenlendi; 27.03.2011, 18:31.
            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Bu Türkçe sorularını hazırlayan kurum kitap mı yapmaya çalışmış anlamadım Neyse hayırlısı olsun herkes için

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Sorma bide o var.
                Yahu yarım sayfa paragraf mı olur.
                Paragraf soruları zaten kafa yorucu birde o kadar uzun sormuşlar hep sinir ediyorlar adamı.

Millette diyo soruyu okuyorum paragrafı unutuyorum paragrafı okuyorum soruyu unutuyorum hep koptum ççç
                Zaten yetiştiremedim o yüzden hiç paragrafları okumadım ççç
                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Büyük gecmis olsun hepinize.
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak canberk arslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sorma bide o var.
                    Paragraf soruları zaten kafa yorucu birde o kadar uzun sormuşlar hep sinir ediyorlar adamı.

Millette diyo soruyu okuyorum paragrafı unutuyorum paragrafı okuyorum soruyu unutuyorum hep koptum ççç
                    zaten yetiştiremedim o yüzden hiç paragrafları okumadım ççç
                    :d:d:d:d:d

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Mühendisleri görelim...40-40 yapmıştım zamanında Fen ve Matematikten..Allah herkesin gönlüne göre versin...bu sistem öğrencileri üniversitede fizikte ve matematikte zorlanmayacaklar..ama biz zorlanmıştık..türev ve integral bilmeden üniversiteye gittik
                      ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sorma bide o var.

Zaten yetiştiremedim o yüzden hiç paragrafları okumadım ççç
                        çok doğru sıkıldım bi ara okumaktan bakıyorum soruya bu uzun diyip diğer sorulara geçiyorum okumayı bile düşünmüyorum
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                        BordoMavi.Net
                        burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Geçmiş olsun arkadaşlar..Biraz zor olmuş sınav galiba..Ama fazla üzülmeyin.. İnsanın geleceğini bir kaç saate bağlayan sistem utansın..

Yorum

• Matematikte çözülmeyecek tek bir soru yoktu . Burası açık ama , sen bi insana 160 dakika verip 40 tane de işlem kalabalığı mat sorusu ve 40 tane paragraf sorarsan insan 2+3'ü toplayamaz oluyor. Çok şükür ki ben hepsini yaptım ama cevaplara bakmadım daha .
                            Twitter Adresim

Yorum

• Geldim Tekirdağdan vallahi ne desem bilmiyorum ki zaman konusunda gerçekten çok sıkıntı yaşadım.
                              İyi geçti diyemem kötüde geçmedi orta şeker diyelim.
                              Herkese geçmiş olsun.
                              OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

LYS artık tam bir fantezi dersaneye filanda gitmeyeceğim zaten .
                                Bi girer şansımızı deneriz.

Böyle düşünme bence bilgi her zaman lazım olur

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X