Matematik soruları kolaydı ama o anda 40 dakikada çözülecek sorular değildi. Benim sınavım çok kötü geçti. Başarılı olanları şimdiden tebrik ediyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı
Daraltma
X
-
İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi alakasız olacak ama sınava girmeden 2.üniversite diye aöf sosyoloji yazabilirim değil mi ? Şimdi Psikoloji okuyorum yanında da Sosyoloji olsun hesabı,kime sorsam yarısı sınava girmeden olur diyor. Diğer yarısı sınava girmen lazımdı diyor. Yok mu bu işin erbabı
Ayrıyetten tüm arkadaşlara,kardeşlere geçmiş olsun her şey dilediğinizce olsun fazla kafaya takmayın ama işin ciddiyetini de bırakmayın.
üni öğrenci olduğun için a.ö sınavsız kayıt yaptırırsın.ama sınava girmişsin artık a.ö tercih edebilirsinTrabzon büyükerşenini arıyor.
- Alıntı
Yorum
-
Yanlış anlaşılmalar olmuş matematik soruları çok da zor değildi.Ama süre alıcıydı.Toplam 40 dk'da çözülcek sorulardı.Ben sayısalcı olarak deneme sınavlarında hep dümdüz giderim sınavda bir ara tereddüte düştüm ama sonra standart uyguladığım sırayı bozmak istemedim.Türkçe sosyal 60 dk'da bitti.Geriye 100 dk kaldı çok rahat bitiririm derken matematik de inanılmaz süre harcadım.Benim kitapçığın grubundan dolayı ilk sorular bayağa basitti gazı almış gidiyordumama sonrasında zor sorular geldi ve süreyi çaldı götürdü.Sonra hemen fene geçtim 20 dk'da feni taradım sonra tekrar matematiğe geri döndüm.Geçen sene de ygs'ye girmiştim matematik 27 d 3 y yapmıştım (26.25 net) ama bu yıl ondan eser kalmadı.20 ya çıkar ya çıkmaz.Bu soruların zorlaşmasında uzamasında ösym başkanının değişmesinin de rolü olabilir diye düşünüyorum.
- Alıntı
Yorum
-
Matematik yüzünden battım(!) resmen.
Boşuna demediler alıştığınız sırayla gidin diye.
Be salak sen hangi akla hizmet matematikten başlarsın
1 saatten fazla sürdü matematik hiçbirşey yapamadım resmen.
Sınava girmeden bas bas bağırıyordum fen beni yakacak 3-4 soru yaparım ben fenden nasıl kazanacağım diye 20 dakikada 30a yakın soru yaptım fenden 20nin üzerinde net çıkar fenden rahat.
Türkçeyi yetiştiremedim.
Sosyal zaten puan vermiyordu bakasım vardı ama düşünün Türkçe'yi yetiştiremeyen bir insan Sosyal'e nasıl gelsin ...
İlk sınavımızda çoğunuzun dediği gibi Stresin kölesi olduk.
Önümüzdeki maçlara bakacağız.
LYS artık tam bir fantezi dersaneye filanda gitmeyeceğim zaten .
Bi girer şansımızı deneriz.
Kaya ağabey baraj 180En son Canberk tarafından düzenlendi; 27.03.2011, 18:31.BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
Bu Türkçe sorularını hazırlayan kurum kitap mı yapmaya çalışmış anlamadımNeyse hayırlısı olsun herkes için
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
Sorma bide o var.
Yahu yarım sayfa paragraf mı olur.
Paragraf soruları zaten kafa yorucu birde o kadar uzun sormuşlar hep sinir ediyorlar adamı.
Millette diyo soruyu okuyorum paragrafı unutuyorum paragrafı okuyorum soruyu unutuyorum hep koptum ççç
Zaten yetiştiremedim o yüzden hiç paragrafları okumadım çççBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak canberk arslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesorma bide o var.
Paragraf soruları zaten kafa yorucu birde o kadar uzun sormuşlar hep sinir ediyorlar adamı.
Millette diyo soruyu okuyorum paragrafı unutuyorum paragrafı okuyorum soruyu unutuyorum hep koptum ççç
zaten yetiştiremedim o yüzden hiç paragrafları okumadım ççç
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSorma bide o var.
Zaten yetiştiremedim o yüzden hiç paragrafları okumadım çççForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
LYS artık tam bir fantezi dersaneye filanda gitmeyeceğim zaten .
Bi girer şansımızı deneriz.
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum