27 MArt olarak değiştirdiler tarihi bunuda eklemek lazım.
İyi gittiğini söyleyebilirim senden nasıl durumlar
benimde iyi gidiyor denebilir, eylülde 300 lerde olan puanım şimdi 360 larda sözele ağırlık veriyorum mat a fazla bakmıyorum sınavda 4-5 soru yapayım benim için yeterli, sözelleri yaptıktan sonra hedefime rahat ulaşırım... 360 yapsam en az 40p okul verir diyorlar ben anlamıyorum o zımbırtıdan, 40p diyelim toplam 400 point... buda hedefime ulaştırır beni... gazetecilik istiyorum
senin pointler ne durumda, ea cımıydın sen ?
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Bu sene girecek arkadaşlara bol şans diliyorum. Fazla kasmayın kendinizi, eğlenmenize bakın ama derslerinizi aksatmayın. Derste öğrenin yani. Sınav zaten kolay gelecek, bana güvenin tecrübe konuşuyor.
Ben geçen sene girerken, sınavdan önce Bjk maçı vardı. Yenilirsek moralim bozulur diye maçı izlemedim ve sonucunu öğrenmedim. Beni etkiliyor böyle şeyler, Trabzon yenildi mi 2 gün yas.
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
benimde iyi gidiyor denebilir, eylülde 300 lerde olan puanım şimdi 360 larda sözele ağırlık veriyorum mat a fazla bakmıyorum sınavda 4-5 soru yapayım benim için yeterli, sözelleri yaptıktan sonra hedefime rahat ulaşırım... 360 yapsam en az 40p okul verir diyorlar ben anlamıyorum o zımbırtıdan, 40p diyelim toplam 400 point... buda hedefime ulaştırır beni... gazetecilik istiyorum
senin pointler ne durumda, ea cımıydın sen ?
Benimde 300ü geçiyor ama bende durum kötü sayısalcıyım ben ççç
Bu sene girecek arkadaşlara bol şans diliyorum. Fazla kasmayın kendinizi, eğlenmenize bakın ama derslerinizi aksatmayın. Derste öğrenin yani. Sınav zaten kolay gelecek, bana güvenin tecrübe konuşuyor.
Ben geçen sene girerken, sınavdan önce Bjk maçı vardı. Yenilirsek moralim bozulur diye maçı izlemedim ve sonucunu öğrenmedim. Beni etkiliyor böyle şeyler, Trabzon yenildi mi 2 gün yas.
aynen dediklerini yapmaktayım
sen arada gir bişeler yaz şuraya rahatlat bizi yaw, iyi geliyor gerçi stres felan yok bende, gayet iyi durumdayım psikolojik olarak.. sınavda ice man özelliğim bana ekstra katkı sağlayacak, bundan eminim.. kendimi güleceksiniz belki ama yüzüklerin efendisindeki aragorn moduna geçirdim, martta 2 kule haziranda kralın dönüşü... savaşa hazırlanıyorum
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Bende girecem sınava bakalım ne yapabilecem
meslek lisesi okumak bu yandan kötü
daha hiç ama hiç ders çalısmadım ibb maçından sonra inşallah umut ediyorum
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Bende meslek lısesınde okuyorum.Ama bu ayrıcalık mı degılmı orası bılınmez...
Ayrıcalık gibi görünüyor YGS'den iyi bölümlere gidilebildiği için
Ama çalışırsak olacak bunlar orasını bilemem ççç
Bende Anadolu Teknik Lisesi'nde okuyorum .
Endüstri ile Anadolu karışımı birşey ççç
Ayrıcalık gibi görünüyor YGS'den iyi bölümlere gidilebildiği için
Ama çalışırsak olacak bunlar orasını bilemem ççç
Bende Anadolu Teknik Lisesi'nde okuyorum .
Endüstri ile Anadolu karışımı birşey ççç
bence ayrıcaklık gibi ama değil gibi bişeyde ççç
hem ayrıcalık hem değil
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum