istanbul üniversitesi-fizyoterapi rehabilitasyon kazandım aslında sormak istediğim çok soru var.sağlık bilimleri fakültesinin adresi bakırköy ruh ve sinir hast. has. b kapısı gösteriliyor.nasıl bir yer acaba ? ayrıca trabzonda yaşıyorum ve il dışından geleceğim üniversite yurdu çıkma ihtimali nedir ?
Okulun yeri gayet iyi. E-5'e, Metorbüs'e yakın. Paraleli İncirli, diğer tarafı Ataköy. Metroport'un karşısında Tonton Baba (sucukçu) var, onun yanından gidiliyor okula.
Üniversite yurtları Avcılar'da. Bir kısmı hemen E-% yanında YEŞİLLER diye bilinir, şimdilerde boyandı galiba. Dört kişi kalınıyordu. Bir de kampüsün KOSGEB tarafında Afacanlar vardı. Onlar daha lükstü bizim zamanımızda.
Bir de Beylikdüzü'nde okulun yurdu açılacaktı, onu da soruştur istersen.
KYK yurtları ise sana en yakın Cevizlibağ'da. Metrobüsle 4 durak.
*
Bütün arkadaşlar için hayırlı olsun.
Yıldız Teknik Endüsti Müh, İÜ İşletme Fak. ve İstanbul SBF hakkında sorusu olan varsa yardımcı olabilirim.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Benim gibi açıköğretim fakültesin de okuyup Eylül ayında kayıt yaptıracak olanlar başvuru ve kayıt hakkında ki kılavuz 15 dakika önce yayınlandı bilginiz olsun
Yorum