Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İddaa Tayfası

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• evini arabanı sat türkiyeye vurun ,5 fark yenilmez
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Bidaha oynamam.Hep tek Mactan kaybediyorum.
      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kuzende "iki farkli alir" oynadi. Desene mac berabere bitecek dedim, öylede oldu.

Bundan sonra hep rakibe verecek ama, akillandi artik.

Dogru olanida bu dedim, önemli olan Trabzonspor'un kazanmasi, senin degil. Kaybedecgin para 1-2 TL.
        Yani iki türlü kaybetmeye gerek yok.
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          evini arabanı sat türkiyeye vurun ,5 fark yenilmez
          Mesut Özil oynarsa en az 3 tane atar. 2 tane Miroslav Klose, 1'er tane Gomez ve Müller atar.

Ne yapti? 7...
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Basket maçından bahsediyor

Yorum

• Unutmayin ha paralar Inter'e..

Hatta mümkünse tek mac oynayin. Söyle..

Inter - Trabzonspor 1 ; 1-2TL bas sonra macini izle

Yorum

• Kupon yok mu Şampiyonlar Ligi için Uefa için ?
                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• dun gs yatirdi hicte guvenmeden oynmistim.

Yorum

• Adam cep telefonu terk O maçı belediyenin alacağı kesindi 1-0 çifte oynasaydın bari
                    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      doğustan bir cenabetlik var galiba. nedir bu tek maçtan çektiğim. ççç
                      Gateshead'e oynarsan yatarsın tabii Gateshead ne ya İngiltere alt ligine gençliğimi gömdüm ben. Tek maçtan 15 defa yatmışımdır 90 tller 100 tller gitti hep. Hem de tek misli yani. Uzak durun o liglerden tecrübeyle sabit ühühühü.

Tek maçtan yatıyom sistem oynayayım da paranın belini kırayım demeyin sakın. Bi sefer ağır şanssız bir arkadaşımla beraber sistem kuponu yapmıştık. 11'er tlden 22 tl kupon bedeli. Eve gidene kadar kupon yatmıştı.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gateshead'e oynarsan yatarsın tabii Gateshead ne ya İngiltere alt ligine gençliğimi gömdüm ben. Tek maçtan 15 defa yatmışımdır 90 tller 100 tller gitti hep. Hem de tek misli yani. Uzak durun o liglerden tecrübeyle sabit ühühühü.

Tek maçtan yatıyom sistem oynayayım da paranın belini kırayım demeyin sakın. Bi sefer ağır şanssız bir arkadaşımla beraber sistem kuponu yapmıştık. 11'er tlden 22 tl kupon bedeli. Eve gidene kadar kupon yatmıştı.
                        İstatistik olarak çok mantıklı bir maç gelmişti bana ama maç sonuna bakınca tam tersi..
                        ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                        ~Twitter ~

Yorum

• pazar gunu 2 kuponun 2 sını de tutturan mohıkan ın pazartesı kuponu ,(bugunku kuponlara yuklu gırmeyın dedı ama ben gırdım

BANKO KUPON

Elfsborg - GAIS (1) & (üst)

Hammarby - Sundsvall (üst)

IFK Varnamo - Östers (üst)

Jönköpings Södra - Ljungskile (üst) & (0&2) (ç)

Qviding - Brommapojkarna (üst)

İDEAL KUPON

Sparta Sarpsborg - Rosenborg (2)

Inter Turku - Honka (0&2) (ç)

Hjk Helsinki - KuPS Kuopio (ilk 1/ikinci 1)

Amiens - Lens (0&2)

Atvidaberg - IK Brage Borlange (üst)
                          İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                          Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• mohikanin kupona oyndim %99 yatacak. ben o siteden birsey anlamadim. mac gunu bakiyorum yorum yok. sonraki gun bakinca yorumlar yapilmis maclarin cogu tutmus. kolpa gibi geliyo.

Yorum

• Varimi yogumu djokovice yatirdim
                              Bakalim neolacak
                              [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Barca-Milan 2 11.00
                                Genk-Valencia Handicap2 2.70
                                Apoel-Zenit 2 2.20

2euro = 130 Euro
                                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X