Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İddaa Tayfası

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    M.city Wigan H1
    Real Socieda-Barcelona H2
    Bolton-Manchester United H2

Beyler Hangisi Banko ?
    City

yarına Samsun handikap Trabzon handikap Mersin handikap denicem 88 ganyanı var 3 maçın

Yorum

• İlk olarak Cağaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      3-2 lik maçtan bahsediyosun sanırım armağan o maçtan canlıdan sağlam para kaldırdım ben
      Hayır 2-0 yenmişti Barça sanırım..
      10 kişiydi Madrid..Barnabeu'daydı maç..Şampiyonlar ligi yarı final ilk maçı olması lazım..
      Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
      Olmak ister isen bu yolda mahir,
      Harabat ehlini hor görme şakir,
      Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Samet BuLut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        City

yarına Samsun handikap Trabzon handikap Mersin handikap denicem 88 ganyanı var 3 maçın
        Samsun cidden o kadar iyi mi ? Diğerlerini bende yazacağım ama Samsun'a güvenemiyorum .

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• bende bu hafta sonuna 2 kupon salladım bakalım ne olacak.
          kupon yaparken o kadar kafa yoruyorsun yinede seni yarı yolda bırakacak br maç çıkıyor. bu sefer fazla düşünmeden oynadım. bakalım ne olacak..
          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
          ~Twitter ~

Yorum

• BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• bizim arkadaş City ve Real Madrid maçlarına +7, Trabzon maçına 2 oynamış) çok heyecanlı boşuna stres yapma diyorum ama maçları bekliyor hala))

Yorum

• Trabzonspor'um oyle bir patlattiki IMF kaynak aktarsa kendime gelemem..Toplu kiyim serefsizim.
                Siz siz olun ayni maci dort farkli kupona yazmayin.
                Bu hatayi yapmazdim ama nasil olduysa takimimiza cok guvendim..
                Neyse en azindan el oglu yuzunden kaybetmedik

Yorum

• Dün kazandığım parayı bugün çarçur ettim. Sağlam maçlar lazım.

Yorum

• doğustan bir cenabetlik var galiba. nedir bu tek maçtan çektiğim. ççç
                    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                    ~Twitter ~

Yorum

• dun sonunda kazandim 3 gun aradan sonra bugunde kazanirim ins

Yorum

• Inter maci icin totem yapmak lazim. Iddaacilari bu maca "1" oynamaya davet ediyorum.
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• dün Trabzonumdan yattı 56 tl
                          TRABZON SPOR

Yorum

• İlk olarak ibo_chan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            dün Trabzonumdan yattı 56 tl
                            Kuzende "iki farkli alir" oynadi. Desene mac berabere bitecek dedim, öylede oldu.

Bundan sonra hep rakibe verecek ama, akillandi artik.

Dogru olanida bu dedim, önemli olan Trabzonspor'un kazanmasi, senin degil. Kaybedecgin para 1-2 TL.
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• ben ve kardeşimde trabzondan yattık tek maçtan yatıcaz o da trabzon

Yorum

• Dünkü maça İY alırız dedim.
                                Valenciadan yattı.
                                7

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X