Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İddaa Tayfası

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cezalı olduğum için paylaşamadım Semih Aydın'la birlikte yaptığımız banko kupon ;
    188 : Varese – Padova : 1-0 ÇŞ : 1,11(bugün oynandı tuttu)
    370 : Almeria – Sevilla : Üst : 1,5
    371 : Levante – Gijon : 1 : 1,9
    372 : Malaga – Hercules : 1 : 1,6
    Öbür kupon da Bjk yüzüne yattı üst oynadım 80 TL alıyodum.
    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Yemin ederim, son 40€'mu attim ve bir-iki dakika gecmeden BJK golü atti..
      #BorussiaDortmund
      #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Sistemli oynayacağım yarın.

Bakalım ne olacak.

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yemin ederim, son 40€'mu attim ve bir-iki dakika gecmeden BJK golü atti..
          Oynamadan önce bana haber verde bizde kazanalim.Hic Param kalmadi,son zamanlarda Kuponlarin hep tutuyor.Takip ediyorum seni
          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Oynamadan önce bana haber verde bizde kazanalim.Hic Param kalmadi,son zamanlarda Kuponlarin hep tutuyor.Takip ediyorum seni
            Hep tutuyor derken, tutanlar oluyor evet ama tutmayanlardanda var fazlasiyla..
            #BorussiaDortmund
            #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Dün bayiideyken adamın biri bayii sahibini arayıp maçlar verdi. Ben de kaçırmadım yazdım hemen, kupon geldi. Ama maçlar dandikti. İsimlerini duymadığım takımlar. Bu adamlar nerden biliyor bu takımları yahu

Yorum

• betsson'un linkini atabilecek olan varmı.?

Yorum

• bet10.com
                  Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                  Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• bu işi çözdüm diyorum ama sonrasında gene hüsran arkadaş koskoca bültende 4 maçı bir araya getirirp tutturamıyorum la kupon oynuyorum 1 maçtan sistemli oynuyorum bu seferde 2 maçtan yatıyorum 0/1 diyorum 45+da gol geliyor çıldırazaaam artık

Yorum

• Manisaspor seni seviyorum
                      ilk yari bitti, arti 2,5 gol verdim 3 gol attilar
                      10 € yatirdim 75 € kazandim
                      [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Bu canlı iddaa sarmaya başladı dimi Ceyhun
                        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu canlı iddaa sarmaya başladı dimi Ceyhun
                          İddaa değildir o
                          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu canlı iddaa sarmaya başladı dimi Ceyhun
                            Celtic - Dundee macinin 82 dakikasi 2:0 di
                            3,5 verdim yine mac 4:1 bitti
                            [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İddaa değildir o
                              bwin.de
                              ordan oynuyorum

Yorum

• Geçenlerde oynayacaktım da oynamadım.

Sistemli oynamadım bayadır.

Birşey sormak istiyorum tam hatırlayamadım ; Sistem 4-5-6 oynadık mı 7 Milyon mu yatırıyorduk ?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X