İngiltere alt liglerine ilgiliyim,var mı?sağlam maçlar.Alt üst,
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İddaa Tayfası
Daraltma
X
-
Ankaragücü G.Birliği ; ms 1 ...... 2,20
İbb - Galatasaray ; iy 0 .......... 1,90
Wigan - ManU ; ms 0 ............. 3,60
[B]Rennes Lens ; ms 1 ........... 1,50
Deportivo - R.Madrid ; alt ....... 2,05
[B]Oyak R. - Fb Ülker ;157,5 alt.... 1,70
[B]Mersin - KSK ; 158,5 alt .......... 1,70
Sistem 3-4
Maksimum kazanç : 367,28En son Mustafa Yılmaz.20 tarafından düzenlendi; 26.02.2011, 11:28.33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Adem ERTUĞRAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlemannia Aache-Hertha Berlin 2
Aberdeen Hearts 2
Schalke 04 Nürnberg 1
Aston Villa Blackburn Rovers 1
Lask Linz Austria Vienna 2
Rennes Lens 1
bu maçlar hakkında yorum alabilr miym
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak tsmurats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAberdeen hoca değişikliğinden sonra iyi oynamaya başladı dikkat et derim...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Adem ERTUĞRAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülediğerleri?diğerlerinde bir sorun yok gibi gözüküyor ama şans işte maç içinde neler olur bilinmez
- Alıntı
Yorum
-
Gaziantep-Eskişehir 0
çok güveniyorum.
güven: 60/61'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBanko kupona koyacak 3. maçı bir türlü bulamadımGüvendiği maç olan varmı?
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntep 0. Bundan iyi banko bulamazsınBaşka yokmu güvendiğin. Mümkünse beraberlik maçı olmasın
33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBanko kupona koyacak 3. maçı bir türlü bulamadımGüvendiği maç olan varmı?
- Alıntı
Yorum
Yorum