Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İddaa Tayfası

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biraz daha erken söylesen sisteme koyardım Başka yokmu güvendiğin. Mümkünse beraberlik maçı olmasın
    Real Madrid, tek farkla alır diyorum. Buda riskliyse, Bayern Münih'e bu hafta güveniyorum. 1.60dan çok büyük ihtimal maçı alırlar.

Pana maçı alt olur mu sence ? Programa baktım, bir tek onu bulabildim. 16.30dan sonraki maçlara oynuyorum, o yüzden TBL'den oynadığın maçları almadım.
    '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
    Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak tsmurats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mustafa İspanya 2 den Granada ya bir bak derim evinde çok sağlam bir takım
      Tamamdır. Ekliyorum bu maçı. Şimdi baktımda cidden bu maçın 1,55 oranı olması ilginç. Normalde 1,30 civarında falan olurdu. Alt lig olduğu için herhalde 1,55 oran açmış iddaa.

Beni ibb-gs maçına alt oynamaktan kurtardığın için saol

Edit; Kuponu onaylaya tıkladım ama bu maçın mbs 4'müş.
      En son Mustafa Yılmaz.20 tarafından düzenlendi; 26.02.2011, 12:23.
      33# DRAGO GABRIC
      61# IBRAHIMA YATTARA #11
      13# Steve Nash
      10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• [B]Oyak R. - Fb Ülker ;157,5 alt.... 1,70
        [B]Mersin - KSK ; 158,5 alt .......... 1,70

Hangisi daha bankodur...?
        '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Köln-Freiburg 2-3 gol
          A.Villa-Blackburn Üst

hangisini çıkarayım sizce ?
          '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
          Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak EmreYavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            [B]Oyak R. - Fb Ülker ;157,5 alt.... 1,70
            [B]Mersin - KSK ; 158,5 alt .......... 1,70

Hangisi daha bankodur...?
            Mersin maçına bende alt oynadım ama o maçtan çekiniyorum. Bence Fb Ülker daha mantıklı. Yücel Platin hafta arası farklı bi tarzda oynayacaklarını ve sert savunma yapacaklarını söylemişti.
            33# DRAGO GABRIC
            61# IBRAHIMA YATTARA #11
            13# Steve Nash
            10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Köln-Freiburg 2-3 gol
              A.Villa-Blackburn Üst

hangisini çıkarayım sizce ?
              Blackburn deplasmanda fazla yiyor...3-1 biter ve üst olur
              '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

Tamamdır. Ekliyorum bu maçı. Şimdi baktımda cidden bu maçın 1,55 oranı olması ilginç. Normalde 1,30 civarında falan olurdu. Alt lig olduğu için herhalde 1,55 oran açmış iddaa.

Beni ibb-gs maçına alt oynamaktan kurtardığın için saol

Edit; Kuponu onaylaya tıkladım ama bu maçın mbs 4'müş.
                Mustafa yine bu ligden valladolid var rakibinin 4 önemli ismi yokmuş oynamadıysan birde buna bak derim valladolid in 6. sıra ile arasında 6 puan var evinde kazanması lazım

Yorum

Mersin maçına bende alt oynadım ama o maçtan çekiniyorum. Bence Fb Ülker daha mantıklı. Yücel Platin hafta arası farklı bi tarzda oynayacaklarını ve sert savunma yapacaklarını söylemişti.
                  Tamamdır Mustafa abi çektim o maçı senden...

232 Antep-Eses İY0 1.95
                  240 Espanyol-Sociedad 1 1.75
                  250 Linz-A.Wien 2 1.50
                  258 Rennes-Lens 1 1.50
                  Oyak-FB Ülker (157,5h) alt 1.70

3 misli 40 TL...

Kuponun son hali bu...
                  Yorumları bekliyorum...
                  '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

Mustafa yine bu ligden valladolid var rakibinin 4 önemli ismi yokmuş oynamadıysan birde buna bak derim valladolid in 6. sıra ile arasında 6 puan var evinde kazanması lazım
                    Valladolid'e normalde iç sahada güvenirim ama rakibi son 15 maçta 2 kez yenilmiş. Bi beraberlik kokusu var sanki o maçta

Espanyol-Real Sociedad n'olur? Espanyol kazanamaz mı?
                    33# DRAGO GABRIC
                    61# IBRAHIMA YATTARA #11
                    13# Steve Nash
                    10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Aston Villa-Blackburn Üst ( Banko )
                      Bayern Münih- Dortmund 1 ( B )
                      Köln-Freiburg 2-3 gol ( B )
                      Gaziantep-Eskişehir 0
                      Kaiserslauten-Hamburg 0
                      Deportivo-R.Madrid H0

Sistem 2. Maks. kazanç : 136.26

Yorum alabilir miyim ?
                      Kazım Koyuncu

Yorum

Valladolid'e normalde iç sahada güvenirim ama rakibi son 15 maçta 2 kez yenilmiş. Bi beraberlik kokusu var sanki o maçta

Espanyol-Real Sociedad n'olur? Espanyol kazanamaz mı?
                        Bu maç için hiç bir fikrim yok ama Sociedad ın son 2 maçını izledim gerçekten iyi oynuyorlar ama sorun forvet hattında eğer Tamudo iyi günündeyse kazanıyorlar yoksa maçlarda çok zorlanıyorlar

Yorum

• İlk olarak EmreYavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

232 Antep-Eses İY0 1.95
                          Niye ilk yarısıyla uğraşıyorsun maçın. Ms0 oyna, yatarsa ben paranı vericem
                          Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aston Villa-Blackburn Üst ( Banko )
                            Bayern Münih- Dortmund 1 ( B )
                            Köln-Freiburg 2-3 gol ( B )
                            Gaziantep-Eskişehir 0
                            Kaiserslauten-Hamburg 0
                            Deportivo-R.Madrid H0

Sistem 2. Maks. kazanç : 136.26

Yorum alabilir miyim ?

hocam h0 oynamak bana ters geliyor sonuçta adamlar pozisyn buldukça atıyorlar ve 3 puan için oynuyorlar onun için madrid maçı biraz rskli gibi

dortmundun da münihi zorlayacağını düşünüyorum
                            ...

Yorum

• Antep iyi gidiyor ya nasıl bu kadar eminsin?
                              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

Bu maç için hiç bir fikrim yok ama Sociedad ın son 2 maçını izledim gerçekten iyi oynuyorlar ama sorun forvet hattında eğer Tamudo iyi günündeyse kazanıyorlar yoksa maçlarda çok zorlanıyorlar
                                Bu arada Mustafa senin basket tahminlerin iyiydi birkaç kere tutturdum da sayende yok mu avrupadan verebileceğin birkaç maç

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X