Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İddaa Tayfası

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    şimdi ben bişey sorcam. Bugün iki kuponum tek maçtan yattı, özellikle Bayern'in yenememesi beni şöyle bir düşünceye sevk etti: '' kaderin önüne geçilmiyor. '' Ben de dedim ki, sistem oynarsam tek maç bahaneside kalmaz artık tutar kupon kesin ama şöyle bir şey var, 1.60, 1.80 lik oranlarla sistem oynanır mı ? sistem için illa ki süpriz maçlara mı yönelmek lazım ? Kazancımız ne olur eğer düşük orandan sistem bir kupon yaparsak. diyin bana uşaklar
    Sistemin amacı tek maçtan yatmamak. 5 maç yaz, sistem 4 oyna en kötü yatırdığını kazanacak oranlar seç.

Mesela benim 2'nin üzerinde oranların tuttuğu ama garanti olsun diye yazdığım ve yatan 1.25'lik çok maçım oldu.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şimdi ben bişey sorcam. Bugün iki kuponum tek maçtan yattı, özellikle Bayern'in yenememesi beni şöyle bir düşünceye sevk etti: '' kaderin önüne geçilmiyor. '' Ben de dedim ki, sistem oynarsam tek maç bahaneside kalmaz artık tutar kupon kesin ama şöyle bir şey var, 1.60, 1.80 lik oranlarla sistem oynanır mı ? sistem için illa ki süpriz maçlara mı yönelmek lazım ? Kazancımız ne olur eğer düşük orandan sistem bir kupon yaparsak. diyin bana uşaklar
      Deneme. 2 maçtan yatar.

Yorum

• Yaklaşık 1.5 senelik aranın ardından bugün oynayayım dedim ilk defa. Sadece bir ara şampiyonlar ligi finalinde oynamıştım. Tek maçtan İnter'e 50 basıp 100 almıştım. Neyse bugün oynayayım dedim öylesine attım 2 tl Küçük küçük oynayıp sermaye yapmak lazım

Zaten hiç bu siteden para çekemedim. Paralar oynarken bitti Bunlar da öyle çar çur olacak zaten.

En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 07.11.2010, 00:21.

Yorum

• Ulan S.Liege evinde Eupen gibi takımdan 3 tane yedi ya yarında Getafe tutup Barca'ya 3-4 atarsa şaşırmam..

Eupen yahu adında bile meymenet yok bu takımdan hemde iç saha 3 gol mü yenir..?
          "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            164 Ascoli-Novara 2 2,00

174 Freiburg-Mainz üst 1,65

177 Nürnberg-Köln 1 1,85

183 M.United-Wolwes H1 1,55

219 Celtic-Aberdeen H1 1,50

262 Twente-Excelsior H1 1,40

268 Groningen-NAC H1 2,20

270 Kortjik-Germinal 1 1,70

272 Mechelen-Charleroi üst 1,55

274 S.Liege-Eupen H1 1,50 - 4-6 gol 1,95

283 İnter-Brescia H1 1,70

286 Espanyol-Malaga 1 1,80

İçlerinden eleyeceğim ya da 4'er maçlık 3 kupon yapmayı düşünüyorum..

Rsikli gördüğünüz maçları söylerseniz memnun olurum..
            Banko diye düşündüğüm maçlardan sadece biri geldi o da Celtic maçı ulan şuraya bak rezalet ya 12'de 5. Yuh be yuh.

Şu maçlardan 10 tane kupon yapsam doğru bildiğim 5 maçı yanyana yazmazdım.

Birde Belçika ve Almanya liginin alayı üst bitti ben sadece alt biten maçlara üst yazmışım..
            En son Emrah Akcagöz tarafından düzenlendi; 07.11.2010, 00:30.

Yorum

• 4 te 4 yaptık bugün yarın 2 ve ptsi 1 maçtan sonra kuponumuzun parasını alacagız inş

Yorum

• Alt-üst maçlarını gerçekten seçemiyorum. Hoş hafta içi üst verdiğim 3 maçtan kupon tuttu o da ayrı mesele ama nasıl tuttu hala anlamadım..

Yorum

• İlk olarak Halit Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yaklaşık 1.5 senelik aranın ardından bugün oynayayım dedim ilk defa. Sadece bir ara şampiyonlar ligi finalinde oynamıştım. Tek maçtan İnter'e 50 basıp 100 almıştım. Neyse bugün oynayayım dedim öylesine attım 2 tl Küçük küçük oynayıp sermaye yapmak lazım

Zaten hiç bu siteden para çekemedim. Paralar oynarken bitti Bunlar da öyle çar çur olacak zaten.

Nasıl biliyorsunuz şu 4-6 gol olayını ya , ben 1.5 üstü oynadıgım maçtan yattığımı biliyorum Alt üst bana göre değil ya

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Alt-üst maçlarını gerçekten seçemiyorum. Hoş hafta içi üst verdiğim 3 maçtan kupon tuttu o da ayrı mesele ama nasıl tuttu hala anlamadım..
                    Aynı anda aynı anlama gelen msjlar atmışız

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nasıl biliyorsunuz şu 4-6 gol olayını ya , ben 1.5 üstü oynadıgım maçtan yattığımı biliyorum Alt üst bana göre değil ya
                      Ya diyorum ki üst yazacağıma en azından 1 gol daha olur diye 4-6 yapıyorum. 3 gol olan maçta 1 gol daha olur hesabı İddaa üst oranlarını bayağı düşürünce mecbur.

Ama Bayern Münih maçı az kalsın +7 oluyordu. Böyle riskleri de var. Bu devirde 1-0-2 oynanmaz. Alt-Üst en azından %50 şansın var.

Yorum

• İlk olarak Halit Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ya diyorum ki üst yazacağıma en azından 1 gol daha olur diye 4-6 yapıyorum. 3 gol olan maçta 1 gol daha olur hesabı İddaa üst oranlarını bayağı düşürünce mecbur.

Ama Bayern Münih maçı az kalsın +7 oluyordu. Böyle riskleri de var. Bu devirde 1-0-2 oynanmaz. Alt-Üst en azından %50 şansın var.
                        Bende o şans tutmuyor ya 1.5 üstü verdigim anderlecht macının 1-0 bittigini ve kuponumun yattıgını bilirim artık oynamıyorum alt veya üst

Bayern maçına gol-gol oynamıştım her iki tarafta 3 er tane attı mutluyum

Yorum

• İBB'nin oranı çok cazip..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İBB'nin oranı çok cazip..
                            Sivasspor alacak bence o maçı.

Yorum

• Ne varsa basketbolda var arkadaş.

Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Dün kaybettiklerimizi bugün çıkarırız inşallah.
                                Més Que Un Club

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X