Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İddaa Tayfası

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bursa-Fb maçına tek maç oynanabiliyomuş..
    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Fener paramparça eder Bursa'yı.
      *
      Banko 2 oynayacağım maç.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Fener maçı üst olur mu sizce ?
        iki takımda gol bulur gibime gelio, bi tanesi 2 tane buldu mu üst demektir
        ama ben 02ç oynamayı düşünüyorum şimdilik.
        '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
        Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bursa-Fb maçına tek maç oynanabiliyomuş..

garanti 0
          garanti 4 gol
          garanti 2-2 XD

Yorum

• Kim şampiyon olur,fb-2.00 GS-5.00 TS-bursa-bjk=4.50

Yorum

• Fb bu seneki zorluk derecesi yüksek maçları kaldıramıyor. Trabzonspor 3-2, Kayserispor 2-0, Bjk 1-1, Gs 0-0. Bence bu akşam Bursaspor kaybetmez. Hatta kazanma şansı daha yüksek. Şu anki tahminim İy 1 Ms 1. Bakalım akşama kadar değişecek mi..

Yorum

• Yapın bakalım bugüne bir kupon

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fener paramparça eder Bursa'yı.
                  *
                  Banko 2 oynayacağım maç.
                  İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mustafa ve Onur,

İyi diyorsunuz, hoş diyorsunuz da... yahu fenerin rakibi 2-3 kişi olsa da elim gitmiyor arkadaş.
                  İlhan bi karar ver..

çççççç

Yorum

• Dün kazandılar, bugünde kazanırlar.

*

Bursaspor karşısında "top oynayan" takım gördümü çuvallıyor. Fenerbahçede kalburüstü top oynuyor. Oranı çok iyi. O yüzden oynamak şart.
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Fb bu seneki zorluk derecesi yüksek maçları kaldıramıyor. Trabzonspor 3-2, Kayserispor 2-0, Bjk 1-1, Gs 0-0. Bence bu akşam Bursaspor kaybetmez. Hatta kazanma şansı daha yüksek. Şu anki tahminim İy 1 Ms 1. Bakalım akşama kadar değişecek mi..
                      bende diyorum ki, fenerli oyuncular büyük maçları kazanabilceğini göstermek için bu maçı alır. zaten Bursa her maç kötü oynuo bana göre, ankaragücü'ne 5 gol nasıl attıklarını gördüm izledim maçlarını, ayrıca salı günü manchester maçı var, onuda düşünürler.
                      02ç banko olur diyorum. handikapı bursaya verselerdi H0 oynardım, fener tek farkla kazanır büyük ihtimal ama fenere vermişler.
                      '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                      Kazım Koyuncu

Yorum

• Fener in baya bi eksiği varmış göz önünde bulundurmak lazım .
                        Dozer CemiL

Yorum

• Bursa - Fener maçına ilk yarı 0 oynadım..

Yorum

• Herkes güvendiği bir maçı yazar ve yorumlarsa daha sağlıklı olur..

Yorum

Herkes güvendiği bir maçı yazar ve yorumlarsa daha sağlıklı olur..
                              Antep - Karabük..

Antep handikaplı alır.. Güveniyorum ben.. Karabük Cernat sakatlandıktan sonra Q7'siz BJK gibi oldu..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Antep - Karabük..

Antep handikaplı alır.. Güveniyorum ben.. Karabük Cernat sakatlandıktan sonra Q7'siz BJK gibi oldu..
                                bence çok düşük bi ihtimal antepin handikaplı alması. az gol atıp az gol yiyorlar zaten, ben bu maçın yüksek ihtimalle berabere biteceğini düşünüyorum, süpriz kuponuma da koyarım.
                                Kazım Koyuncu

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X