Umudum azalıyor artık lyon atamayacak gibi , fener kötü oynuyor .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İddaa Tayfası
Daraltma
X
-
lyon'a herkes çok yüklendi, yatcağı belliydi, bende ondan gittim.'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelyon'a herkes çok yüklendi, yatcağı belliydi, bende ondan gittim.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerbahçe-Gs maçında Fenerbahçe'ye fazla güvenmeyin bence ben Gs diyorum.İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence sen ne diyosunİlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarın bi çok kişi şaşırıcak ama öyle./QUOTE]
İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHala Fb'ye güvenmeyin diyorum bu mesajı maç sonunda alıntılarım eğer fb yenerse de siz cevaplarsınız.İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGs 4 atarsa kaybetmezİlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi derbi tahminlerim kuvvetlidir bakıcaz artık akşam...inanmadınız
ama sonuç tahminlerim güçlüdür.
En son Hürgün Aygün tarafından düzenlendi; 24.10.2010, 21:11.Kadir Has Üniversitesi
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBattık..
Yarına çıkmalıyız da yarına maç yok..BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuradayım şok olacaksın derken kupon gelecekse buradayım..BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
- Alıntı
Yorum
-
419 almeira-hercules alt 1.45
783 bramverhen-trier 1 1.70
416 arles-lyon 2 1.35
390 kavala-ergotelis alt 1.35
463 santos-g.prudente h1 1.55
384 stoke-manu 2 2.160
773 bjk-banvit 2 1.70
ne patladı ama kuponulan ya cuma tek maç dün tek maç bugün çok ümitliydim ama maalesef sonuç her zamanki gibi hüsran...yarının maçlarına bi bakalım ..
'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleB e k l e senden yorum isticem
Beklemedeyim hala..
- Alıntı
Yorum
Yorum