Bu gece belli olur. 1.10 verirler en fazla.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İddaa Tayfası
Daraltma
X
-
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu gece belli olur. 1.10 verirler en fazla.
sanki galatasaraya karsi oynuyoruzPaulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
- Alıntı
Yorum
-
PSG ilk maçta yendiği Sevilla'yı bir daha yener diye düşünüyorum. 2.10 güzel bir oran.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
Bugün futbolda Alkmaar ve Palermo'dan başka hiçbir maç oynanılır gelmedi bana. Gerçi seçtiğim iki maçta zor ama olması en muhtemel ve oranları gayet cazip bence.
Basketbol maçları konusunda takip eden bilgisi olan 2 maç verse de dörde tamamlasak. Efes Pilsen mesela kazanamaz mı ?Gurbetçi Gençler.
- Alıntı
Yorum
-
Porto maçı üst verecektim, bayiye gidince 2-3 gol oynadım. maç sonucu 3-1, ve bir daha iddaa oynarsam, adam değilim. bu kadar söylüyorum. bitmiştir benim için, arkadaşlar sizde bırakın, hep beraber kurtulalım bu illetten'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
Yorum