Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Rap, Hip Hop & Break Dance Tutkunları
Daraltma
X
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearabesk rapdiye ayırıyoruz biz bu tarzı ilginc bi tarz
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmirhan, o hareketi Kürtler degil, PKKlilar yapiyor. Cok hassas bir konu, karistirmayalim lütfen
dj akman demişken lise yıllarımızın favori şarkıcıydı liseden mezun oldukdan sonra kendimi dışarıya çekip eski bene baktımda öyle bir insan dinlenemez ya saçmalığın tekiTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
Ben de az dinlemedim kendisiniBir de Son Nefes, Karakuvvet, MC Sefalet felan vardi. Hollanda yeralti bayagi bir ünlü aslinda. Ama Sago'yu tanidiktan sonra bu isimleri hala dinle(yebil)mek biraz zor.
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de az dinlemedim kendisiniBir de Son Nefes, Karakuvvet, MC Sefalet felan vardi. Hollanda yeralti bayagi bir ünlü aslinda. Ama Sago'yu tanidiktan sonra bu isimleri hala dinle(yebil)mek biraz zor.
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
- Alıntı
Yorum
-
Kaliteli bir parca.
Ama ufak bir elestiride bulunayim; Beat ve sözlerdeki bati etkisi fazla olmus. Sözlerin bir cogunun yabanci olmasi da biraz özenti hissi verdi bana.
Ama piyasaya yeni cikan birisi icin oldukca iyi, tebrikler kendisineTrabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeverim bu keratayi..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben sevmiyomölimmi yani lil icin yaptıgım yorum yukarda hala gecerli
bence iyi bir rapper degil
/ Zaten Lil jon eskiden Rockker'dı...
.
- Alıntı
Yorum
Yorum