Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rap, Hip Hop & Break Dance Tutkunları

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sibel tüzin kim ya neden orda ya ne alaka ya böyle şeylere çok sinirtleniyorum işte;

Ey star tv sibel tüzün'ün vereceği frikiklerle giyeceği kıyafetlerle veya söyleyeceği ağır sözlerle reyting yapacağız diye düşünüyorsun dimi yazık yazıklar olsun çok yazık orda jüri olarak koy sultana'yı koy kolera'yı veya aybeni bu işden anlayanı Sibel tüzik normal şarkı söylemeyi beceremeyen bir insandır.Repçi mi oldu şimdi de yazıklar olsun.
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Hip Hop da Pop müzik gibi seviyesizleşmeye başlıyor sanırım.

İsmail YK'nın ve Cankan'ın başlattığı akım Nurgül Yeşilçay ve Rapstarlar'la devam ediyor...
      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hip Hop da Pop müzik gibi seviyesizleşmeye başlıyor sanırım.

İsmail YK'nın ve Cankan'ın başlattığı akım Nurgül Yeşilçay ve Rapstarlar'la devam ediyor...
        Bu yorum bence yanlış olur çünkü henüz yarışma başlamadı bile . Bir seviyesizleşme olursa diğer Rapçi jürilerin yayını bırakacakları düşüncesindeyim çünkü Türk Rap'inin ağır taşları olan kişiler jüri ve kötü lanse edilmesine izin vermezler diye düşünüyorum . Sonucun önceki Popstar yarışmaları gibi olacağını sanmıyorum çünkü Rap herkesin söyleyebileceği bir müzik türü değil . Söyleyebilenler de parlayacaktır ve yarışmaya alınacaktır sonrasında ise bandrollü albümü tutmazsa reklam yapmış olacak ve yeraltından tekrar kendi tırnaklarıyla tırmanmaya başlayabilecektir . Diğer popstarlar gibi kaybolup gitmeyecektir . Kendi yorumum budur . Şu ana kadar gördüğüm tek olumsuzluk Sibel Tüzün'dür .

Yorum

• İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu yorum bence yanlış olur çünkü henüz yarışma başlamadı bile . Bir seviyesizleşme olursa diğer Rapçi jürilerin yayını bırakacakları düşüncesindeyim çünkü Türk Rap'inin ağır taşları olan kişiler jüri ve kötü lanse edilmesine izin vermezler diye düşünüyorum . Sonucun önceki Popstar yarışmaları gibi olacağını sanmıyorum çünkü Rap herkesin söyleyebileceği bir müzik türü değil . Söyleyebilenler de parlayacaktır ve yarışmaya alınacaktır sonrasında ise bandrollü albümü tutmazsa reklam yapmış olacak ve yeraltından tekrar kendi tırnaklarıyla tırmanmaya başlayabilecektir . Diğer popstarlar gibi kaybolup gitmeyecektir . Kendi yorumum budur . Şu ana kadar gördüğüm tek olumsuzluk Sibel Tüzün'dür .
          Yorumum sırf bu yarışma başlayacağı için değildi.

Özellikle son dönemde rap yaptığını sanan bir çok insan çıktı piyasaya. Benim hoşuma gitmeyen durum ise bu kişilerin dinleniyor olması. İsmail YK milyon satıyorsa, Nurgül Yeşilçay'a albüm teklifi geliyorsa bir şeyler yanlıştır bana göre. Yakında [İ]"hasta olsam bana portakal soyar mısın"[/İ] tarzı şarkıların çıkmasından korkuyorum.

Ben Rap müziğin bir şeyler anlatmasından yanayım. Toplumun sorunları olur, siyaset olur, başka bir şey olur. Bence rap böyle kalmalı.

Ama bir Rapstar yarışmasının böyle bir hedefinin olduğunu düşünmüyorum. Hedef bence ülkemizde gün geçtikçe yaygınlaşan Hiphop aracılığıyla reyting yapmak. Sibel Tüzün ismi de bu iddiamı kanıtlar türden. Umarım yanılırım
          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yorumum sırf bu yarışma başlayacağı için değildi.

Özellikle son dönemde rap yaptığını sanan bir çok insan çıktı piyasaya. Benim hoşuma gitmeyen durum ise bu kişilerin dinleniyor olması. İsmail YK milyon satıyorsa, Nurgül Yeşilçay'a albüm teklifi geliyorsa bir şeyler yanlıştır bana göre. Yakında [İ]"hasta olsam bana portakal soyar mısın"[/İ] tarzı şarkıların çıkmasından korkuyorum.

Ben Rap müziğin bir şeyler anlatmasından yanayım. Toplumun sorunları olur, siyaset olur, başka bir şey olur. Bence rap böyle kalmalı.

Ama bir Rapstar yarışmasının böyle bir hedefinin olduğunu düşünmüyorum. Hedef bence ülkemizde gün geçtikçe yaygınlaşan Hiphop aracılığıyla reyting yapmak. Sibel Tüzün ismi de bu iddiamı kanıtlar türden. Umarım yanılırım
            Evet katılıyorum bu yarışmanın olmasındaki asıl amaç reytingtir ama bu programın cıvıklaşmaması yapımcıların ve jürilerin ortak emeği sonucunda olabilir . Yoksa ülkemizdeki popüler kültür ve yozlaşmadan dolayı her yönde bir sapma var ve İsmail YK , Cankan gibi kişiler de bu işin içinde ama merak etme kardeşim gerçek Türk Rap yeraltında devam ediyor zaten . Ülkemizdeki genç nüfusun bilinçsiz olmasından kaynaklanıyor İsmail YK'nin fazla tutulması . O kişiler gerçek Rap dinlemiyor ve gerçek Rap ortamlarında bulunmadıkları için bir problem yok benim için . Bilinçsiz beyinlerin temelinde eğitim var ama çok derinlere inersek bu konu uzar gider .
            Umarım yarışmada gerçek Rap temsil edilecek ama ön elemelerde komik görüntüler oluşacak diye düşünüyorum . Ağlanacak halimize güleceğiz yine

Yorum

Umarım yarışmada gerçek Rap temsil edilecek ama ön elemelerde komik görüntüler oluşacak diye düşünüyorum . Ağlanacak halimize güleceğiz yine
              Bu tür programları takip etmem ama ön elemeler de kaçmaz
              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• ben kolbastıcıyım walla ama bunlarıda hayranlıla izliyorum bi yarışma izlemiştim yanlış hatırlamıyosam japonyadaydı harika oynuyolar bide sataşmalar warya onlara bayılıyorum ya
                HAMSİ
                Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• Yaaa yapmayın etmeyin rap `i tartışmayın tükiyede tartışmaya değilcek bir müzik kıvamına gelmedi daha stardaki programa çıkıcak rapcilerede acıyorum sadece maskot olucaklar show için gösteri için kullanılıcaklar başka bir şey değil vede türkiyede rap i gönülden yapan 2 yada 3 ü geçmez
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Bomba Plak albümü güzel olmuş valla ben beğendim.Yerli Plaka'dan daha iyi en azından.Ama Rapstar kadar iyi değil tabiki..
                    Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak todoron tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yaaa yapmayın etmeyin rap `i tartışmayın tükiyede tartışmaya değilcek bir müzik kıvamına gelmedi daha stardaki programa çıkıcak rapcilerede acıyorum sadece maskot olucaklar show için gösteri için kullanılıcaklar başka bir şey değil vede türkiyede rap i gönülden yapan 2 yada 3 ü geçmez
                      Katılmıyorum bu görüşüne . O kadar düşük seviyede değil ülkemizde Rap . O kadar emek veren Rapçiye haksızlık yapmış oluyorsun benim gözümde bu sözünle .

İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bomba Plak albümü güzel olmuş valla ben beğendim.Yerli Plaka'dan daha iyi en azından.Ama Rapstar kadar iyi değil tabiki..
                      Beklediğimin çok altında çıktı albüm . İki ismin de solo albümleri bu albümden güzeldi . Birkaç parça dışında beğendiğim yok malesef .

Yorum

• 6 milyara yakın insan var ikiz doğanların bile parmak izleri ayrı yani bana katılmaman doğal ama kalite olarak diğer ülkelere çok düşüğüz youtubeye gir arjantin anator rap yaz bak o çocukların beatlarını bizim pit10 dediklerimiz sansar dediklerimiz nasıl alıntı yapmış ok sorun değil alıntı yapsın ama kendi gibi amatör olanın beatını değil profosyonel olanın bir beatı alıntı yapsın gidip arjantine kimse bakmaz diye ordan çalmasın bizde biliyoruz internet ıp adreslerini değiştirmeyi rap kalitesi bizim ülkede çok düşük bunu zaten cezada sagoda diyor ama dedim gibi bu benim düşüncem Ama yetenekli varmı dersen herhalde sago ve ceza harici Karmasa,hayki,karaçhali,depoet hiç sevmesemde depoeti oda yetenekli yani benim düşüncem bu
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Youtube'da bulamadım söylediğin şarkıyı veya ilgili linkleri . Sen bulup koyarsan daha iyi yorumlamış oluruz , merak ettim .
                          Onun dışında birkaç kişinin yaptığı yanlış , Türk Rap'ine mâl edilemez . Çok yüksek Rap kalitemiz var demiyorum zaten ama tartışılmayacak kadar da kötü olduğunu düşünmüyorum . İşini çok düzgün ve istikrarlı yapan birsürü kişi sayabilirim .
                          Ceza ve Sagopa Kajmer kendi yorumlarını söylüyorlar . Ceza'nın son albümü(Bomba Plak) yeraltındaki birçok albümden farksız bana göre . Sagopa Kajmer de desteklediği ve beğendiği adam (Vale) kendisinin kopyası resmen . Onu beğeniyorsa yeraltında ondan çok daha iyi birsürü adam var zaten . Ondan dolayı onların yorumları artık pek bağlamıyor beni . Herkesin kendi gözlemidir saygım var yine de...

Yorum

• Totoron'unda Ozan'ında dediği farklı iki görüş.Bende kendi görüşümü yazayım

"Türkiye'de rap tartıçılma seviyesine gelse ne olurrrr gelmese ne olur "

Dinler geçerim.
                            Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                            Her Türlü

Yorum

• İlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Totoron'unda Ozan'ında dediği farklı iki görüş.Bende kendi görüşümü yazayım

"Türkiye'de rap tartıçılma seviyesine gelse ne olurrrr gelmese ne olur "

Dinler geçerim.
                              Kesinlikle katılıyorum;

Bende rep dinleyicisiyim kişi renk tip yaşam tarzı ayırmaksızın bütün Türkçe rep yapan insanları dinliyorum önemli olan o şarkıdan bir düşünce almak söyleyemediğini söyleyen bir insanı dinleyip feyz almak değil mi?
                              En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 12.01.2009, 19:35.
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Youtube'da bulamadım söylediğin şarkıyı veya ilgili linkleri . Sen bulup koyarsan daha iyi yorumlamış oluruz , merak ettim .
                                Onun dışında birkaç kişinin yaptığı yanlış , Türk Rap'ine mâl edilemez . Çok yüksek Rap kalitemiz var demiyorum zaten ama tartışılmayacak kadar da kötü olduğunu düşünmüyorum . İşini çok düzgün ve istikrarlı yapan birsürü kişi sayabilirim .
                                Ceza ve Sagopa Kajmer kendi yorumlarını söylüyorlar . Ceza'nın son albümü(Bomba Plak) yeraltındaki birçok albümden farksız bana göre . Sagopa Kajmer de desteklediği ve beğendiği adam (Vale) kendisinin kopyası resmen . Onu beğeniyorsa yeraltında ondan çok daha iyi birsürü adam var zaten . Ondan dolayı onların yorumları artık pek bağlamıyor beni . Herkesin kendi gözlemidir saygım var yine de...

Bir kaç kişinin hatası tüm rap alemine mal edilemez diyorsun da tüm rap alemi dedin kim ki ne kadar büyükki onu anlamadım türkiyede normal yürüyen bir vatandaşa sor kaç tane rapci söyler sana underground müzik bir merdivendir ama bu merdiven bizim ülkede bitmiyor vede rap türkiyede daha çok gelişmesi lazımmmmm
                                TRABZONSPOR

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X