Halen filmlerini ilk kez izliyormuşçasına heyecanla beğeniyle izlediğimiz güzel insan mekanın cennet olsun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Büyük Usta Kemal Sunal'ı Rahmetle Anıyoruz...
Daraltma
X
-
bundan 25 yıl önce milliyet'e verdiği kapsamlı röportaj;
Allah Rahmet Eylesin
Nelerden korkarsınız Sayın Sunal?
-(Uçağa binmekten) ve deniz yolculuğundan korkarım. Köprü benim için çok iyi oldu. Eskiden tiyatrodan çıktıktan sonra, birkaç kadeh içip, Kabataş'tan araba vapuruna binerek eve giderdim. O zamanlar Metin Akpınar'la beraber çok içiyorduk. Geceyarısı giderdim Kabataş'a... Bir arabalı vapuru uğurlardım Üsküdar'a... Nasıl gidiyor diye bakardım... Gider Üsküdar'a, yenisi Kabataş'a yanaşır... Arabalar biner, ben de binerken bir dolmuşçu, "Taksim, Taksim" diye bağırır. Ben de atlar, Taksim'e dönerdim, korkudan binemezdim. Tam sabah güneş çıkarken, sabahın 5'inde, bakarım deniz sütliman, o zaman Üsküdar'a geçerdim.En son Armağan Dere tarafından düzenlendi; 27.12.2010, 02:43.Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
- Alıntı
Yorum
-
Allah rahmet eylesin...
Bundan 12-13 sene önce, 1997-1999 yıllarında yurt dışında, dünyadan kopuk bir bölgede yaşarken bir arkadaşımızın evinde bulunan film kasetlerini tekrar tekrar izlemiştik. En çok tekrarladığımız "Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor" filmiydi.
Ayrıca bir arkadaşımız onu ciddi bir rolde izlemek isterdim demiş, sanırım Propaganda filmindeki gümrük muhafaza memuru karakterini izlememiş.
Son olarak herkes "O'na çok gülerdik, hala gülüyoruz" diyor ama Kemal Sunal'ın birçok eseri komedi filmi olmasının yanısıra filmin çekildiği dönemin olaylarına ince sosyal göndermeler de yapmaktadır. Güldürürken düşündürmek hhedeflenmiştir yani..
Saygılar
- Alıntı
Yorum
-
Başlığı şimdi farkettim...Kendi adıma büyük bir eksiklik...Büyük bir insandı ve Türk sinemasında Şener Şen ile birlikte benim için çok ayrı bir yere sahiptir...
Gümüşhane-İstanbul otobüs yolculuklarının en sevdiğim yanıdır Kemal Sunal filmleri akşam 8-9 a kadar hangi filminin çıkacağını düşünür Tosun Paşa(her filmi baş yapıttır ama Tosun Paşa'yı ayrı severim) çıkınca da sevincimden yerimde duramazdım..Hey gidi günler hey...
ALLAH,Mekanını Cennet Eylesin...
- Alıntı
Yorum
-
Kemal Sunal.Onu anlatacak kelimeler çok ama çok uzun.Gerçekten yorumlarda okuduğum gibi kanalda o varsa Trabzonspor maçları beklediğim gibi geçiyorsa sürekli değişimli olarak izlerim.Ama haftanın 7 günü olsun 14 kere izlerim.Kendisini ekranda her gördüğümde Allah gani gani rahmet eylesin diyorum.Hep diyeceğim.Biliyorum ki benimle birlikte bunu tekrar eden 70 milyon kişi var.
Hiç aramızdan ayrılmamış gibi.3 senedir üst üste mezarını ziyaret ediyorum.İçimde beni tek üzen tarafı Trabzon'a giderken vefat etmesi.Bunun mantıksız olduğunu biliyorum ama yinede ona olan sevgimden hayranlığımdan ötürü ölümünü kabullenemiyor olmaktan ötürü böyle bir eksik yanım varmış gibi hissediyorum.
Allah Rahmet Eylesin . . .9 # Osvaldo'
- Alıntı
Yorum
-
Balalayka filmiydi sanırım oynayacağı film o yüzden gelecekti Trabzon'a.
Mekanın cennet olsun bu ülke sen gibisini görmedi Kemâl SUNALBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
Yorum