Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Büyük Usta Kemal Sunal'ı Rahmetle Anıyoruz...

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Büyük Usta Kemal Sunal'ı Rahmetle Anıyoruz...

Eski baslik var miydi bilmiyorum cok aradim ama bulamadim.

Tam 10 sene olmus buyuk ustayi kaybedeli.

Onun filmlerini televizyonda gorup de kanal degistirebilen var midir acep.

Ben hala degistiremiyorum, degistiremeyecegim de.

Rahmetle anıyoruz. Yeri hala doldurulamayan muhteşem bir sanatçıydı. Filmlerini hala hiç bıkmadan izliyoruz.

Yorum

99 yılında vefat etmişti diye hatırlıyorum.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

Yeri doldurulamıyor...
      Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
      #20 COLMAN

Yorum

Televizyonlarda filmleri verildiği sürece insanların yüzünde tatlı bir tebessüm oluşturan, bir ömür boyu unutulmayacak filmlerde oynamış ve Türk halkını elinden geldiğince hep güldürmüş bu güzel insanı unutmak ne mümkün? Mekanı cennet olsun... Büyük bir özlemle anıyoruz.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Bıkmadım ve bıkmayacağım tek insan.

Ruhun şad mekanın cennet olsun güzel insan.
          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

O milyonlarca insanın yüzünü yıllarca güldürdü. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

Yeşilçam başlığında da bahsetmiştim, bir firma tarafından filmlerinin çoğu yeniden elden geçirilerek temizleniyor, yakında pırıl pırıl görüntülerle yeniden karşımızda olacak. Bazı televizyon kanalları restore edilmiş "Kapıcılar Kralı, Şark Bülbülü, Meraklı Köfteci, Sahte Kabadayı" filmlerini yayınladılar, görüntüler çok netti. Tahminime göre bu filmlerin blu-ray diskleri bir süre sonra piyasaya çıkacaktır.

Yorum

Klavyem turkce degil o yuzden turkce karakterler kullanamadim.Yoneticilerden birisi basligi duzeltebilir mi ?

Yorum

Allah rahmet eylesin.Eşsiz insanlardandı..
                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                we the north

Yorum

Vay be 10 yıl omuş. Onunla büyüdük resmen. Öldüğü günün sabahında mahalle maçına gidiyorduk hiç unutmam. Allah rahmet eylesin.
                  Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

Filmlerini sayısız kez izlediğim ama buna rağmen televizyonda ne zaman rastlasam sanki ilk kez izliyormuşum gibi kahkaha attığım güzel insan, büyük sanatçı.Aramızdan ayrılalı 10 yıl olmuş ama daha dün gibi hatırlıyorum o günü.Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun..

''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

İzlediğim en iyi oyuncu. Vefat etmiş insanlar için keşke yaşasaydı demek hiç hoşuma gitmez ama, şöyle diyeyim onu ciddi bir rolde izlemeyi çok isterdim. Şöyle Şener Şen-Kabadayı gibi mesela. Mekanı cennet olsun.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Kemal Sunal anısına...

Yorum

çok özlüyorum şahsen...

Yorum

Seni çok özlüyorum Kemal Abi... Allah rahmet eylesin...
                            yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

364 gün güldürdü 3 Temmuz'da ağlattı.... Mekanın Cennet olsun Kemal Abi... Öldüğü gün sanırım okuldaydım yada kursta, orda bir söylenti vardı bişiler konuşuluyordu biz farkında değildik. Ben 9 yaşındayım zaten ölümü de 1 sene öncesinde dayım ölmüştü o zaman anlamıştım, Eve geldim annem söylemişti Tv'de şu meşhur gülüşlerinden bir fotosu ve telefon bağlantısında konuşan bir kız vardı. Bir kenardada uçak fotoğrafı.
                              Çok iyi hatırlıyorum o günü.
                              En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 03.07.2010, 15:35.
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Yükleniyor...
                              X