Arjantin Milli Takiminin Müthis Kalecisi Romero satilik... 92 gücünde ve genc... =)
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Futbolmenajeri.com (Online Football Manager)
Daraltma
X
-
5-0
6 maçtır kalemizi gole kapattık ve rakip filelere bu süre zarfında 27 gol gönderdik müthiş bir istatistik
2. kez 8 maçlık bir galibiyet serisi yakaladık hedefimiz 3 maç daha kazanarak galibiyet sezon rekorunu tekrar ele geçirmek20 maçtır yenilmiyoruz bu da cabası
En son Cagdas Topal tarafından düzenlendi; 03.09.2010, 15:59.
- Alıntı
Yorum
-
Ligin Son Haftasi Ya Newcastle United yada Preston Sampiyon olacak... ben hedefimin bir alti 8. ligi garantiledim... mutluyuz daha iyisini yapacagiz...
bakalim sampiyon kim olacak... newcastle - barnsley ve doncaster - preston maclari var... bende newcastle sampiyon olur...“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLigin Son Haftasi Ya Newcastle United yada Preston Sampiyon olacak... ben hedefimin bir alti 8. ligi garantiledim... mutluyuz daha iyisini yapacagiz...
bakalim sampiyon kim olacak... newcastle - barnsley ve doncaster - preston maclari var... bende newcastle sampiyon olur...Olsun 2. likte güzel
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle114 puan cok fazla Preston içinOlsun 2. likte güzel
katiliyorum sana renkdas... ee yeni lig yapilacakmi? =)
“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
- Alıntı
Yorum
-
.....
İlk olarak Mucahid Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyenı lıg kurulacakmı?
Herkes kendi kafasına göre oynarsa daha iyi olur sanki
Ben şahsen zaman bulursam Trabzonsporumu alıp oynayacam
Diğerleri sarmıyo çünkü
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
Yorum