Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Futbolmenajeri.com (Online Football Manager)

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Az önce oyuna girdigimde şok oldum gerçek para ile oyundan para alınabiliyor artık , bence çok yanlış bir uygulamaya gidilmiş oyun zevkinin çok düşeceğini düşünüyorum . Bu yenilik olmamış

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Az önce oyuna girdigimde şok oldum gerçek para ile oyundan para alınabiliyor artık , bence çok yanlış bir uygulamaya gidilmiş oyun zevkinin çok düşeceğini düşünüyorum . Bu yenilik olmamış
      Bende simdi girdim... yine yenmisim ama sevincini yasayamadan bende o olayi gördüm... 5 liraya takimina 10.000.000 yükleyebiliyorsun misalen... aslinda kötü degil gücsüz takimlari olanlar icin ama adamin biri gidip 100.000.000 larla takim kuruyor diyeri 2.000.000 ile... bu kötü olmus.... aradaki fark dahada acilacaktir... messi icin bir 15 - 20 lira veriyorsunuz alabiliyorsun bukadarda olmazki... premium gec bu daha beter... adamlar isi gercek paraya döktü... ben diger liglerime baktim hicbirinde yok sadece türkiye liginde var ve türkcell ile avea operatörleri... ne diyeyim simdi.... oyuna devam... alan olacaksa basarilar paraciklari ile...
      “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Ben da yeni başladum
        Teo'yu satayım mı
        Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
        sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.

Yorum

• Reading 2-0 Cardiff

Yorum

• Gilardino ' yu cok ucuza kaptım süper oldu 31 milyon nere 18 milyon nere keyiflendim bak şimdi
            En son Cagdas Topal tarafından düzenlendi; 21.08.2010, 16:12.

Yorum

• Yarin Crystal Palace adina büyük bir Transfer olabilir... Eminim hepiniz bayilacaksiniz

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yarin Crystal Palace adina büyük bir Transfer olabilir... Eminim hepiniz bayilacaksiniz
                Messi mi ?
                Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Carlos Alberto mu ne acayip bi adam aldım.
                  Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
                  sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.

Yorum

• İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Messi mi ?
                    yok yerli oyuncu... fazla demem yarin göreceksin eger benim kasif adam gibi kesif yaparsa

Yorum

• 21,5 milyona harika 19 yasinda 84 lük forvetimi satiyorum... mükemmel gelisiyor tavsiye ederim yani...

Yorum

• Evet iste flas Transfer... Crystal Palace Takimimizin yeni Transferi FATIH TEKKE =) Kendisi ile calisacak olmaktan büyük mutluluk duyuyorum...

Yorum

• Bu Baslik canlansin...

Yorum

• Wood + 7,5 Milyona olur Fatih Tekke Transferi trakulacigim...

Yorum

• Çok anlamsız bir beraberlik aldık , oyun saçmalamaya başladı

Yorum

• Aynen bende... bakalim bugünki maclar ne olacak...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X