Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Av Mevsimi | Şener ŞEN ve Cem YILMAZ

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Av Mevsimi | Şener ŞEN ve Cem YILMAZ

Şener Şen ile Cem Yılmaz aynı filmde

Usta yönetmen Yavuz Turgul, yeni filminde Şener Şen ile Cem Yılmaz'ı buluşturuyor.

Yeşilçam'da dev buluşma... Yavuz Turgul, Şener Şen'le Cem Yılmaz'ı aynı filmde buluşturuyor.

Turgul, senaryosunu yeni bitirdiği 'kara film'de rol alması için Yılmaz'a teklif götürdü. Son yıllarda hep kendi yazdığı filmlerde rol alan ünlü komdeyen, Şener Şen'le başrolü paylaşacağını öğrenince düşünmeden teklifi kabul etti. Filmde Şen, bir komiseri, Yılmaz ise mafya babasını oynayacak.

YAPIMCILAR YAVUZ TURGUL'UN KAPISINDA

Yavuz Turgul, Şener Şen ve Cem Yılmaz gibi dev üç üsmi buluştıran proje, yapımcıların da iştahını kabarttı. 'Kabadayı' filminin yönetmeni Ömer Vargı'nın şirketi Filmacass ile Yılmaz'ın A.R.O.G'unun yapımcısı Murat Akdilek'in sahip olduğu Fida Film, projenin yapımcısı olmak için ünlü yönetmenle görüşüyor.

-------------

Şener Şen işbirliğiyle çektiği önemli filmlerle tanınan yönetmen Yavuz Turgul, Gönül Yarası'ndan 6 yıl sonra yeni filminin çekimlerine başladı.

Yapımcılığını Fida Film ve Profilm'in üstlendiği Av Mevsimi'nin başrollerinde Şener Şen, Cem Yılmaz, Çetin Tekindor, Melisa Sözen ve Okan Yalabık var. Bir cinayet araştırması sırasında hayatları altüst olan üç polisin hikayesini anlatan Av Mevsimi'nin aralık ayında vizyona girecek.

Fragman

En son Serdær tarafından düzenlendi; 19.06.2010, 00:45.
    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
    Real Madrid
    Manchester United
    twitter.com/TSerdarSx

Ustaların dansı olacak... Merakla bekliyorum ve ilk gidenlerden olacağım. Filmin çekimleri bitmiş. Hatta bir parti ile kutlama yapılmış.
    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

İşte bu film izlenir yaa.
      Buraya gelmez sinemalara bekleyeceğiz DVD'lerini ...
      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

Müthiş bir kadro. Şener Şen ve Cem Yılmaz bir tarafa, Çetin Tekindor, Okan Yalabık ve Melisa Sözen de var.
        İzlenesi.

Yorum

İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Müthiş bir kadro. Şener Şen ve Cem Yılmaz bir tarafa, Çetin Tekindor, Okan Yalabık ve Melisa Sözen de var.
          İzlenesi.
          bence de Çetin Tekindor, Okan Yalabık
          Bordo Mavi

Yorum

Nasip olursa, kaçırmam giderim. Cem Yılmaz'ın performansını merak ediyorum. Bu güzel kadroya yakışan bir film ortaya çıkar inşallah. Bu arada Kabadayı'nın yönetmenini ben Yavuz Turgul zannediyorum, sadece senaristiymiş

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Şimdi bu filme gidip hiç komik değildi diye yorum yapanlarda çıkar eminim.
              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

Sabırsızlıkla bekliyorum...
                Hamiş

Yorum

Eşkıya ve Kabadayı'nın yönetmeninin filmi. İzlenmez mi?

Yorum

Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

Av Mevsimi yeni fragman

Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                      Real Madrid
                      Manchester United
                      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

Av Mevsimi filminin gerçektende harika bir kadrosu var. Şener Şen'in oynadığı film gözü kapalı seyredilir zaten.

Bu filmde Cem Yılmaz bir Kazım Koyuncu şarkısı söyleyip sanatçımızın anısına selam çakacakmış..

Merakla bekliyorum...

Yorum

Şener Şen 'EFSANE'

Sahnede tek başına 2 saat hiçbirşey yapmadan boşboş otursa dahi seyredilir

Gel Aralık gel

Yorum

müthiş film olacak...fragmanda güzel...kazım koyuncu şarkı söyleme olayıda müthiş...merakla bekliyorum...
                            '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

Şener Şen ve Cem yılmazın olduğu film tabiki izlenir.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X